- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hoşgeldin canım yuvana kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş o hesap bende çok tatile çıkarım ama evimi deli gibi özler öyle dönerim...inşallah testlerinde sorun çıkmaz çıkmaz canım hayırlı haberlerini bekliyoruzVe hamdolsun evimdeyimm sabahtan beri temizlik yemek valiz yerleştirme derken yoruldumm ve bu arada yarın sabah için dr a randevu aldım bütün testlerimi tekrardan yaptırıp bakıcam yoluma normal olamaz bu kilo verememe ya :26:
Zaten canım sıkkın bide bu kilolar iyice sıkıyor
tamam yardımlarınız için teşekkürler
İyi akşamlar cıtırlar geçmişi okuyamıyorum fazla inşallah hepiniz iyisinizdir ben kaçamaksız gidiyorum diyetime cok sadığım inşallah nazar degmez
midem acayip küçüldü eskiden ne kötü düzensiz sınırsızca yermişim şimdi yemegimi bile bitiremiyorum
birdeee beni görenler artık farketmeye basladı kim görse sana ne oldu böyle nasıl zayıflamıssın diyet mi yaptın diyorlar bende diyet mi o ne ki ben saglıklı besleniyorum diyorumm gerçektende öyle eti sütü peyniri yogurtu cerezleri meyvemi ekmegimi bile yiyorumm vee zayıflıyorumm burası olmasa asla basaramazdımm burdaki ablalarıma arkadaslarıma coook tesekkür ediyorum hepinizi coooooook seviyorum
Ve hamdolsun evimdeyimm sabahtan beri temizlik yemek valiz yerleştirme derken yoruldumm ve bu arada yarın sabah için dr a randevu aldım bütün testlerimi tekrardan yaptırıp bakıcam yoluma normal olamaz bu kilo verememe ya :26:
Zaten canım sıkkın bide bu kilolar iyice sıkıyor
İyi akşamlar cıtırlar geçmişi okuyamıyorum fazla inşallah hepiniz iyisinizdir ben kaçamaksız gidiyorum diyetime cok sadığım inşallah nazar degmez
midem acayip küçüldü eskiden ne kötü düzensiz sınırsızca yermişim şimdi yemegimi bile bitiremiyorum
birdeee beni görenler artık farketmeye basladı kim görse sana ne oldu böyle nasıl zayıflamıssın diyet mi yaptın diyorlar bende diyet mi o ne ki ben saglıklı besleniyorum diyorumm gerçektende öyle eti sütü peyniri yogurtu cerezleri meyvemi ekmegimi bile yiyorumm vee zayıflıyorumm burası olmasa asla basaramazdımm burdaki ablalarıma arkadaslarıma coook tesekkür ediyorum hepinizi coooooook seviyorum
Maşallah bebeğim allah nazarlardan sakınsın..
Meryemcimm canım tebrik ederim seni maşallah Ben de iyi gittim bu hafta ama su ve yeşil çay fazla olmadı bir de spor yapmadım hiç.. Bunlar kötü oldu ama düzene girecek inşallah bu hafta daha iyi olur
tesekkür ederim ilkur ablammm benimm
tesekkür edeeerim Edacımcanım yeşilçay tok tutuyor içmeye calış en önemli etken burda su olmazsa olmaz canım benim 2.5 ltden az içince istedigin kadar diyet yap kilo veremezsin parcalanan yagları su ile dısarı atıyoruz su içmezsek vücudumuza yapısır yaglar gitmez daha dikkatli ol tatlım benimmmzayıflayalım hep birlikte
Çıtırlarr yarın bildirimleri şu şekilde yazalım, tablomuz güzel olsunn
Başlangıç : 75
Geçen Hafta: 72
Bu Hafta: bilmiyomm :26: :26: :26:
Gelen/Giden::26: :26: :26:
Toplam Giden::26: :26: :26:
Spor: 2 saat rahat ama emin degilim
Beden: 40 - 42
Boy:1.69
Hedef:60
dun deli gibi dolasmama ragmen bulamadim bir tarti ya ama inat ettim bulacam
Günaydınnn canlarımmm
Bildirimim
Başlangıç :74,800
geçen hafta 69.100
bu hafta: 67.500
giden: 1.600
gelen :
toplamda: 7,300
hedef :58 kg
spor : jillian fıtness a basladım bu hafta
cok şükür yeniden kilo vermeye tekrar basladım cevremdekilerde baya farketmeye basladııı jilliianla cook inceldimm 1 kg verdim ama 2 kg vermiş gibi inceldim tesekkür ederim ilknur ablacımmm