Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Ve hamdolsun evimdeyimm sabahtan beri temizlik yemek valiz yerleştirme derken yoruldumm ve bu arada yarın sabah için dr a randevu aldım bütün testlerimi tekrardan yaptırıp bakıcam yoluma normal olamaz bu kilo verememe ya :26:

Zaten canım sıkkın bide bu kilolar iyice sıkıyor:KK19:

Ve hamdolsun evimdeyimm sabahtan beri temizlik yemek valiz yerleştirme derken yoruldumm ve bu arada yarın sabah için dr a randevu aldım bütün testlerimi tekrardan yaptırıp bakıcam yoluma normal olamaz bu kilo verememe ya :26:

hadi hoşgeldin canım yuvana :KK71: kuşu altın kafese koymuşlar vatanım demiş o hesap bende çok tatile çıkarım ama evimi deli gibi özler öyle dönerim...inşallah testlerinde sorun çıkmaz çıkmaz canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:KK34:
tamam yardımlarınız için teşekkürler

ni dimek hayatım görevimiz :KK34:

İyi akşamlar cıtırlar :KK16::KK16:geçmişi okuyamıyorum fazla inşallah hepiniz iyisinizdir ben kaçamaksız gidiyorum diyetime cok sadığım inşallah nazar degmez:nazar:
midem acayip küçüldü eskiden ne kötü düzensiz sınırsızca yermişim şimdi yemegimi bile bitiremiyorum
birdeee beni görenler artık farketmeye basladı kim görse sana ne oldu böyle nasıl zayıflamıssın diyet mi yaptın diyorlar bende diyet mi o ne ki ben saglıklı besleniyorum diyorumm
:KK9::KK9::KK9:gerçektende öyle eti sütü peyniri yogurtu cerezleri meyvemi ekmegimi bile yiyorumm vee zayıflıyorumm burası olmasa asla basaramazdımm burdaki ablalarıma arkadaslarıma coook tesekkür ediyorum hepinizi coooooook seviyorum :KK16::KK16:

İyi akşamlar cıtırlar :KK16::KK16:geçmişi okuyamıyorum fazla inşallah hepiniz iyisinizdir ben kaçamaksız gidiyorum diyetime cok sadığım inşallah nazar degmez:nazar:
midem acayip küçüldü eskiden ne kötü düzensiz sınırsızca yermişim şimdi yemegimi bile bitiremiyorum
birdeee beni görenler artık farketmeye basladı kim görse sana ne oldu böyle nasıl zayıflamıssın diyet mi yaptın diyorlar bende diyet mi o ne ki ben saglıklı besleniyorum diyorumm
:KK9::KK9::KK9:gerçektende öyle eti sütü peyniri yogurtu cerezleri meyvemi ekmegimi bile yiyorumm vee zayıflıyorumm burası olmasa asla basaramazdımm burdaki ablalarıma arkadaslarıma coook tesekkür ediyorum hepinizi coooooook seviyorum :KK16::KK16:

Maşallah bebeğim allah nazarlardan sakınsın..

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim, verirsin tüm fazlalıkları :KK19:

Meryemcimm canım tebrik ederim seni maşallah :nazar: Ben de iyi gittim bu hafta ama su ve yeşil çay fazla olmadı bir de spor yapmadım hiç.. Bunlar kötü oldu ama düzene girecek inşallah bu hafta daha iyi olur :KK34:

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Ara
yok

Öğle
1 kase çorba

Ara
2 adet diyet bisküvi

Akşam
Yumurtalı ıspanak
Salata

Su 1.5 lt :KK5:
Spor yok

Çıtırlarr yarın bildirimleri şu şekilde yazalım, tablomuz güzel olsunn :KK16:

Başlangıç:
Geçen Hafta:
Bu Hafta:
Gelen/Giden:
Toplam Giden:
Spor: dk olarak
Beden:
Boy:
Hedef:

İyi gecelerr :KK16:

Maşallah bebeğim allah nazarlardan sakınsın..

tesekkür ederim ilkur ablammm benimm :KK16:
Meryemcimm canım tebrik ederim seni maşallah :nazar: Ben de iyi gittim bu hafta ama su ve yeşil çay fazla olmadı bir de spor yapmadım hiç.. Bunlar kötü oldu ama düzene girecek inşallah bu hafta daha iyi olur :KK34:

tesekkür edeeerim Edacım:KK16:canım yeşilçay tok tutuyor içmeye calış en önemli etken burda su olmazsa olmaz canım benim 2.5 ltden az içince istedigin kadar diyet yap kilo veremezsin parcalanan yagları su ile dısarı atıyoruz su içmezsek vücudumuza yapısır yaglar gitmez daha dikkatli ol tatlım benimmmzayıflayalım hep birlikte :KK16:

tesekkür ederim ilkur ablammm benimm :KK16:

tesekkür edeeerim Edacım:KK16:canım yeşilçay tok tutuyor içmeye calış en önemli etken burda su olmazsa olmaz canım benim 2.5 ltden az içince istedigin kadar diyet yap kilo veremezsin parcalanan yagları su ile dısarı atıyoruz su içmezsek vücudumuza yapısır yaglar gitmez daha dikkatli ol tatlım benimmmzayıflayalım hep birlikte :KK16:

Haklısın bitanem normalde içiyordum ama bu hafta biraz daha dikkat edicem su içmeye :KK34: Yaza çıtır girelimmmm :KK52:

Selam guzel arkadaslarim
aksam yine kaynatmissiniz.
ben aksamki menumu yazayim

09.00 =5 ad eti burcak biskuvi
12.00 = mercimek corba
16.00 = mandalina + 2avuc cekirdek
18.00 = tavuklu corba + salata
20.00 = 2 ad salatalik
22.00 = 1bardak sut

hepsi bukadar az yemisim ya ins. begenirsiniz optum hepinizi

Çıtırlarr yarın bildirimleri şu şekilde yazalım, tablomuz güzel olsunn :KK16:

Başlangıç : 75
Geçen Hafta: 72
Bu Hafta: bilmiyomm :26: :26: :26:
Gelen/Giden::26: :26: :26:
Toplam Giden::26: :26: :26:
Spor: 2 saat rahat ama emin degilim
Beden: 40 - 42
Boy:1.69
Hedef:60

dun deli gibi dolasmama ragmen bulamadim bir tarti ya ama inat ettim bulacam

gunaydın kızlarrr

bu hafta gecen hafta sonunun toparlamasyla ugrastıgım ıcın az kılo vermısım gecen haftaya gore cunku 72,500 a kadar cıkmıstım ptesı :18::18::18::18:

Başlangıç:89
Geçen Hafta:71
Bu Hafta:70,800
Gelen/Giden:200 gr
Toplam Giden:18,200
Spor: 30dk tempulu yuruyus hergun 100 adet plates hundret
Beden: 38 lıkralı kotta 29
Boy:168
Hedef:60

:KK31::KK31::KK31:

ptesı 72,500 a kadar cıktıgım ıcın onu anca toparladım o yuzden bu hafta verdgıım kılo az :KK33::KK33::KK33:

Günaydınnn canlarımmm :KK16:
Bildirimim :KK16:

Başlangıç :
74,800
geçen hafta 69.100

bu hafta: 67.500

giden: 1.600
:KK8:
gelen :
toplamda: 7,300

hedef :
58 kg
spor :
jillian fıtness a basladım bu hafta

cok şükür yeniden kilo vermeye tekrar basladım cevremdekilerde baya farketmeye basladııı jilliianla cook inceldimm 1 kg verdim ama 2 kg vermiş gibi inceldim tesekkür ederim ilknur ablacımmm
:KK16:

Günaydınnn canlarımmm :KK16:
Bildirimim :KK16:

Başlangıç :
74,800
geçen hafta 69.100

bu hafta: 67.500

giden: 1.600
:KK8:
gelen :
toplamda: 7,300

hedef :
58 kg
spor :
jillian fıtness a basladım bu hafta

cok şükür yeniden kilo vermeye tekrar basladım cevremdekilerde baya farketmeye basladııı jilliianla cook inceldimm 1 kg verdim ama 2 kg vermiş gibi inceldim tesekkür ederim ilknur ablacımmm
:KK16:

tebrıkler fıstıkkkkkkkkkk :nazar::nazar::nazar::nazar:

X