Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ezgı bebem bu jıllıan fıtnes ne nasıl bısı nasıl yapılıo :26:

ablacım cok etkili bir spor kasları biraz zorluyoruz ama müthiş inceltiyor vede yag yakıyor hiç çalışmayan noktan kalmıyor ilk bi kaç gün cok zorlandım ama sonraddan alıştım yapmayınca duramıyorum
3 level halinde 1,level 10 gün 2. level 10 gün 3.level 10 gün yapılıyor 1 ay sonunda süper inceltiyormus ben netten indirdim bilgisayarıma yapıorum ablacım

Başlangıç:72.0
Geçen Hafta:70.6
Bu Hafta:68.4
Giden:2.200
Toplam Giden:3.600
Spor: 180 dk
Beden:44
Boy:164
Hedef:58

günaydın günaydın topiğimizin güzel bayanları.herkese çok teşekkür edarim.yeniden incelmeye başladım.herkesten Allah razı olsun..bebekten dolayı pek giremiyorum ama inanın hergün okuyorum yazdıklarınızı.vee sizden menü çalıyorum..

süpersin canımmmm yaa

harikasınız yaaaa böyle kilo verenleri gördükçe aşka geliyorum inanın

Canım benim tebrik ederim duan yeter bebeğim sen mutlu ol yeter aynen böyle devam canım durmak yok yola devam dolu dolj maşallah..

hangı sıteden ındırılcek canım ayrıntılı tarıf etsene bende ındıreyım

harıkasınn

Kızlar maşallah muhteşem gidiyorsunuz tebrikler..

ben bu hafta bildirim yapamıycam dün başladığım katıldığım için aranıza hoş görün:)) haftaya artık ama 1.5 hafta da 1.5 kg vermişim az ama olsun sabredicem..

Canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişin

hangı sıteden ındırılcek canım ayrıntılı tarıf etsene bende ındıreyım

ablacımm jillian Michaels 30 day shred
yaz google a orda cıkıyor bende bi program vardı ona göre indirmiştimmm baska nasıl indiriliyor bilmiyorumm
eger evde netin varsa indirmeden bölüm olarak ac yapp her gün daha iyi olur

her bir bölüm 27 dk ablacımm her gün yapıorum ben 10 güne tamamlıyorum 1 ay olduktan sonra tekrar bastan baslayacagım kıyafetlerim acayip bollaştı

Maşallah canım benim ölçülerini alsaydın...

Melek indiremezsen youtube de var ordan bakabilirsin canım... Bende indirememiştim sürekli ordan açtım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…