Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar ayran detoksu okudum az evvel ayda 1 kere yapılıyormuş..ve bu sitede de yapanlar çok memnun..2 günde 2 kilo veriyormuşsun..fikri olan varmı ?

İyim canım bizim eski gurubdan kimse kalmadı melek hariç melekle ben demirbaşı olduk arzuyu bırakamıyoruz... Bundan sonra burdasın hadi bakalım yaza kadar şu işi bitirelim..

evet canm yazdıklarınızı okuyorum da en eski siz kalmışsınız bende burdaym artık :)) yaza kadar çok vermek istiyorum inanki yukarıda bişey yazdım canm ya bi okurmusun bakalım yorumlar ne olucak.

yaa bayanlarr ben sıkı diyete başlayalı 1.5 hafta oldu üst tarafım neredeyse yok gibi kaldı iyice benm sorunum çok ama çook fazla basenlerım de yukarıda da dediğim gibi her gün 30 dakika yürüyorum ama bir faydası yok biliyorum yetersiz kalıyo ama çalıştığım için vakit bulamıyorum ne yapsam nasıl yapsam ne yesem ne yemesem basenlerim incelir:KK43:((

Canım sorunun bölgesel ama ben şimdi ne desem bilemedim hiç bir fikrim yok...

evet canım 2 karbonhidrat hakkım kalmıştı ve o hakkımıda azevvel fındık yiyerek doldurdum...

akşama ne yapıcam bilemedim :KK43:(
sıfır karbon almam lazım..ama nasıl olcekkk bu iş :26:

canım kimseden cevap alamadım sen biliyosan bari sen söyle

karbonu 30 a düşürürsem hızlı kilo verebilirmiyim

Yumurta ya da ızgara et ürünü ye canım akşama..
30 karbonla çok güzel kilo verirsin bence :KK34: Hızlı kilo vermek bünyeden bünyeye değişir.

kızlar ayran detoksu okudum az evvel ayda 1 kere yapılıyormuş..ve bu sitede de yapanlar çok memnun..2 günde 2 kilo veriyormuşsun..fikri olan varmı ?

Canım boşver öyle şeyleri, bizim diyet listemizden şaşma sen, hem sağlıklı hem kalıcı kilo verirsin. Bu ayran detoksu vs tarzı diyetler vücuttan su ve kas kaybettirir, eski beslenmene döndüğünde hopp geri alırsın fazlasıyla.. Ayrıca bu tarz şeyler insanı yorgun düşürür, hem bedenin hem ruhun yıpranır. Sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getir. Bizim listemiz de buna tamamen uygun. Bak mesela Melek abla listemizle 20 kilo verdi hem de sağlıklı bir şekilde.. 2 günde 2 kilo verip, sonra hemen geri almak mı istersin yoksa sağlıkla ve kalıcı bir şekilde mi kilo vermek istersin, bu noktada da karar senin :KK34:

yaa bayanlarr ben sıkı diyete başlayalı 1.5 hafta oldu üst tarafım neredeyse yok gibi kaldı iyice benm sorunum çok ama çook fazla basenlerım de yukarıda da dediğim gibi her gün 30 dakika yürüyorum ama bir faydası yok biliyorum yetersiz kalıyo ama çalıştığım için vakit bulamıyorum ne yapsam nasıl yapsam ne yesem ne yemesem basenlerim incelir:KK43:((

Benim de aynı sorun canım, basenler ve bacaklar.. Yürüyüş ve bacak egzersizleri yapıyordum ben, bu aralar saldım ama epey faydası oluyordu :KK34:

Hoşgeldin canımm, ben de 18 yaşındayım, ismim Eda :KK16: Fazlalıklarımız da hemen hemen aynı :KK34:
Buraya her gün gel, yaza çıtır ol :KK23:
Menün güzel gitmiş ama dolma ve makarna bir arada olmamış canım.

Hoşbulduk :KK16: Aa ne güzel, benim de adım Yağmur :KK16:
Umarım canım ya, çok istiyorum artık.
Haklısın yemicektim ama insanın ısrarcı bir annesi olunca.. :KK50: Bundan sonra başkalarını dinlemicem, ne yemem gerekiyorsa onu yicem sadece :KK36: :KK9:

aldık bıle hosgeldın :KK34:

teşekkürler, hoşbulduk :KK16:

işimi bitirdim kızlar demin mola verdiqimde gelip buraya yazdım ya...pcyi kapatınca ceryanlar kesildi işim yarım kaldı aksilik bu ya... neyseki yarım saate geldi bende kalanları yıkadım bitti ohh miss gibi oldu..bu arada kızım hastalanmış eve geldi sıcak bir çorba içirdim şimdi uyuyor....bende duş aldım birazdan bebiş için doktora gidicem...sonrada kızımı doktora götürücem...sanırım 3-3.5 gibi burda olurum...şimdilik benden bu kadar çıtırlar görüşürz :KK55::KK55:

çok geçmiş olsun, umarım iyileşir en kısa zamanda :KK71:

evet canım kesinliklee öylee ama üst incelince basen bölgem daha fazla ortaya çıkıyor :KK43: bende ne yapacağımı bilemedim..

merhaba :KK3:
canım bölgesel kiloları en iyi vermenin yolu o bölgeyi daha fazla çalıştıran sporlara ya da egzersizlere ağırlık vermektir. Özellikle yüzme ve koşu basenlere çok iyi gelir ama böyle bir şansın yoksa youtube'a '8 minute buns' yazarsan ilk çıkan video çok etkilidir. Sen de buna benzer videoları araştırabilirsin. Bir de 'squat hareketi'ne bak. Çok çeşitli versiyonları var, kendine en uygun olanı seçip günde 10-15 kere tekrar edebilirsin :KK34:

Haklısın yemicektim ama insanın ısrarcı bir annesi olunca.. :KK50: Bundan sonra başkalarını dinlemicem, ne yemem gerekiyorsa onu yicem sadece :KK36: :KK9:

canım bölgesel kiloları en iyi vermenin yolu o bölgeyi daha fazla çalıştıran sporlara ya da egzersizlere ağırlık vermektir. Özellikle yüzme ve koşu basenlere çok iyi gelir ama böyle bir şansın yoksa youtube'a '8 minute buns' yazarsan ilk çıkan video çok etkilidir. Sen de buna benzer videoları araştırabilirsin. Bir de 'squat hareketi'ne bak. Çok çeşitli versiyonları var, kendine en uygun olanı seçip günde 10-15 kere tekrar edebilirsin :KK34:

canm çook teşekkür ederim hemen bakacağım nasıl bişeymiş etkiliyse akşamları evde yapabilirim:)

canm çook teşekkür ederim hemen bakacağım nasıl bişeymiş etkiliyse akşamları evde yapabilirim:)

Mutlaka dene canım. Böyle egzersizler çok kısa zamanda eritir ve daha sıkı görünmesini sağlar. :KK16: Bir şey daha ekleyeyim: ‘’The Scarlett Johannson Best Butt Workout - The Sarah Fit Show’’ arkasından da bunu yaparsan günde toplam 10 dk yapmış olursun. Zaten hepimizin bu kadar zamanı vardır. Başlamadan önce ölçülerini al istersen, 2 hafta sonra karşılaştırırsın :KK34:

ayvada karbonhidrat nekadar

canım 100 gramında 15.3 karbonhidrat varmış

GORUSURZ canım efnana da cokk gecmıs olsun kıyamam ona yaaa:KK25::KK25:

Hoşgeldin canımm, ben de Eda, 18 yaşındayım :KK16:

Günde 30 puan alıcam demişsin ya canım, akşama dikkat et, 2 puan hakkın kalmış :KK34:

Geçmiş olsun ablacım kızına :KK71:

Geçmiş olsun canım ..

Canım efnana geçmiş olsun allah şifasını versin..

kızım adına hepinize teşekkür ediyorum hatunlarr :KK42:
hanımlar merhabalar

uzun aradan beri giremedim bende yazın sürekli sayfayı takip ediyordumm yaklaşık 1.5 hafta önce yeniden diyete başladım şimdilik çok azimliyim bu konuda:)) 1.5 kilo vermişim daha nedense ben yavaş yavaş veriyorum günde nerdeyse 30 dakika yürüyorum..

ayrıcada arzu ablanın söylediklerine de harfiyen uymaya çalışıyorum..
gülşen hoşgeldin canım nerdeydin bunca zamandır quuuuuuu :KK4:
canım bunun tek yolu yürüyüş yapmak onuda sen zaten yapıyorsun biraz sabırlı ol bakalım :KK34:

kızlar doktordan geldim klomen verdi yani hormon ilacı...bu süre içinde beslenmeme dikkat etmem gerekiyor bebiş için yani...ve hormon ilacları birazcık kilo yapabiliyormuş...ben yine elimden geldiqince diyete uygun şeyler yemeqe çalışıcam folbiol bile almadım daha çok kilo almıyım diye hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...

Canım ben de et ve tavuk gibi ürünleri ızgarada yapmak istiyorum. Bizim bir elektrikli ızgaramız vardı fakat her taraf duman ve koku oluyordu bu yüzden balkonda yapmak zorunda kalıyorduk. Ama böyle olunca insan hep uğraşmak istemiyor ayda 1 falan yapıyor. Senin aldığını merak ettim, hala kullanıyor musun? Böyle problemler çıkıyor mu? :44:

merhabalar
bende karbonhidratla çok kilo alanlardanım
karbon sayma nasıl oluyor
bilgileriniz kaçıncı sayfada yardımcı olabilirmisiniz

kızlar doktordan geldim klomen verdi yani hormon ilacı...bu süre içinde beslenmeme dikkat etmem gerekiyor bebiş için yani...ve hormon ilacları birazcık kilo yapabiliyormuş...ben yine elimden geldiqince diyete uygun şeyler yemeqe çalışıcam folbiol bile almadım daha çok kilo almıyım diye hayırlısı bakalım..

CANIM hormon ılacımı verdı :KK50::KK50: kılo yapmaz umarm . hakkında hayırlısı olsun canım

İnşallah almazsın ablacım, hayırlısı olsun ..

Canım ben de et ve tavuk gibi ürünleri ızgarada yapmak istiyorum. Bizim bir elektrikli ızgaramız vardı fakat her taraf duman ve koku oluyordu bu yüzden balkonda yapmak zorunda kalıyorduk. Ama böyle olunca insan hep uğraşmak istemiyor ayda 1 falan yapıyor. Senin aldığını merak ettim, hala kullanıyor musun? Böyle problemler çıkıyor mu? :44:
canım ben böyle sorunlar yaşamadım çok memnunum bak resmini yüklüyorum sana :KK34:

merhabalar
bende karbonhidratla çok kilo alanlardanım
karbon sayma nasıl oluyor
bilgileriniz kaçıncı sayfada yardımcı olabilirmisiniz

canım 9 yada 11. sayfada beslenme listemiz var bir göz at istersen :KK34:

Son düzenleme:
X