Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Melekcim ben hem karbonlarına dikkat etsem hemde günde 1000 kaloriye geçmesem

temmuza kadar 10 kilo verebülürüm demüüü

Melekcim cevap vercem dayanamadım kjsura bakma...

Canım sen sadece karbonuna dikkat et yeter başka şeylerle kafanı bulandırma doğru düzgün uygularsan çok güzel kilo verdiğini göreceksin yeterki yediklerinin karbonuna dikkat et 3 litre suyunu iç ve 6-7 den sonra bişey yeme oldumu..

ılknurum bebem cevap vermıs ve kesınlıkle katılıorum onaaaaa:KK16::KK16::KK16:
Teşekkürler canım benim bu arada bak dün stres yaptığına deydimi gitti işte kilocuk maşallah sana....

aynen canım ama ben bayan panıkım sanırım :KK24::KK24::KK24:

Melekcim cevap vercem dayanamadım kjsura bakma...

Canım sen sadece karbonuna dikkat et yeter başka şeylerle kafanı bulandırma doğru düzgün uygularsan çok güzel kilo verdiğini göreceksin yeterki yediklerinin karbonuna dikkat et 3 litre suyunu iç ve 6-7 den sonra bişey yeme oldumu..

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım seç beqen al :KK34:

anladım canım bende merakla yarın senden gelecek haberi beklicem hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun canım:KK16:

gayet güzel cnm ayranı niye içmedin :26:

teşekkür edrim ablacım şimdi kahvlatıya geçiyorum kahvaltıdan sonra anlatıcam olup biteni, kelebek sana da tşk ederim canım hepinizden dua istiyorum başka yapıcak bişey yok ki zaten çocuk çok kararlı ve bana kızıyor sen nedem herşeyde gösterdiğin kararlılığını bunda göstermiyorsun diye:26:

melekcim cevap vercem dayanamadım kjsura bakma...

tamam canım.kesinlikle dikkat edicem..

kızlar bu karbon dieti öyle bişeyki diette olmadığım zamanlar bile otomatıkan aldığım şeyşerin karbon değerlerine bakıyordum...

Ya ben bişey sorucam.az evvel uzman tv de izledim.
Karbonhitratı düşürmek hızlı kilo verdirirmiş..ama bu vicuttaki yağdan değil,kas ve sudan gidiyormuşş

kilo verdikten sonra karbon alımımız normale döndüğünde hızla kilo alıyormuşuz..

Melekcim acil yorumuna ihtiyacım var..ne diyosun..

Biraz tırstım sankim...kiloları verpte sonra hızlı bir şekilde geri almayalım..sen bilinçli yapıyorsundur belki ,bizim dikkat etmemiz gereken bişey varmı..

Mesela bol su içmemizi özellikle söylüyorsunuz...vicuttan su kaybı olmaması içinmi

Ya ben bişey sorucam.az evvel uzman tv de izledim.
Karbonhitratı düşürmek hızlı kilo verdirirmiş..ama bu vicuttaki yağdan değil,kas ve sudan gidiyormuşş

kilo verdikten sonra karbon alımımız normale döndüğünde hızla kilo alıyormuşuz..

Melekcim acil yorumuna ihtiyacım var..ne diyosun..

canımcım bak su duruma sole bır yorum getıreyım ben kendı adıma buna katılmıyorum cunku bız yedıklerımızın karbon degerlerıne dıkkat ederek kılo verdık tamamen kesmedık karbonu ve ben bu sekılde koskoca bır popodan ve gobekten bacak ıclerımdekı yagdan kırtuldm eger kastan kaybetmıs olsaydım dıyet suresınce halsız bıtkın ve kotu hıssederdım aksıne hıc bır dıyette olmadıgım kadar enerjık ve ıyıydım. kılo almaya gelınce hangI DIYETI YAPARSA YAPSIN INSAN EGERKI YEDIKLERINE DIKKAT ETMEZ ESKI YANLIS BESLENME DUZENINE DONERSE KILO ALIR :KK19::KK19::KK19: HENUZ DIYET YAP KILO VER SONRADA ESKISI GIBI DUZENSIZ YE KILO ALMA DIYE BISI ICAT edılmedı canımcım :KK34::KK34::KK34:

Biraz tırstım sankim...kiloları verpte sonra hızlı bir şekilde geri almayalım..sen bilinçli yapıyorsundur belki ,bizim dikkat etmemiz gereken bişey varmı..

Mesela bol su içmemizi özellikle söylüyorsunuz...vicuttan su kaybı olmaması içinmi

suyu ıcmek mecbur cunku erıyen yagları dısarı atmanın baska yolu yokkkk

Yumurta kilo vermeye yardımcımı oluyor. Bide şu karbon olayını bana anlatırmısınız yada nerden bulabilirim. Doğrusu ilk defa duydum

Yumurta kilo vermeye yardımcımı oluyor. Bide şu karbon olayını bana anlatırmısınız yada nerden bulabilirim. Doğrusu ilk defa duydum

google ebru akın karbonhıdrat yaz lıstenın cıktısını al ordan 40-50 puan olcak sekılde menu olurtur ve gıtsın kılolar canım :KK76:

Melek günde nekadar karbonhitrat alıyorsun..zayıflamak için yani ?

Ben nekadar alıyım onu söyle
boy 170 kilo 74 yaş 32

:)))))))))

Melek günde nekadar karbonhitrat alıyorsun..zayıflamak için yani ?

Ben nekadar alıyım onu söyle
boy 170 kilo 74 yaş 32

:)))))))))

walla benımde boy 168 yas 33 kılo 89 ıle basladım gunde 30 u gecmıodum sende en fazla 40 olsun puanın bence :KK34::KK34:

eskı sayfalarda oncesı sonrası resımlerımde var bı bak ıstersen :KK34::KK34::KK34:

teşekkür ederim canım hemen bakıyorum

:KK34::KK34::KK34::KK34:

$10301_534537769909792_588363160_n.jpg $428077_534538789909690_700459929_n.jpg

kelebekk bak eskı ve yenı hallerımmm

X