Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ben sanıyorum hiçbir erkek canım hiçbir erkek böyel bir afeti göz ardı edemez hem senin için giydim dersin

heccc sanmam ama bı deneyem barı . afet mı cok tesekkur ederım canıkommmm

bugunku menum

sabah
lokantada yaptım kahvaltıyı

yarım domates 3 p
yarım salatalık 2 p
yumurta 0p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5p
bır dılım cavdar 7 p
1/3 kesme seker cay ıcın mecburen koydum 4 p

toplam 18 p efemmmmmmmmmmm

kahvaltına mutlaka yumurta ekle canım kilo vermeye büyük yardımcı
ikincisi baklava yemişsin karbonu inanılmaz yüksek
ve patates yine karbonu çok yüksek bir besin maddesi bunları yersen kilo veremezsin ama tavuk çok iyi bir seçim
akşamda makarna yamişsin hiç olmamış bu listeyle kilo bile alırsın canım....beslenme listemizi okumanı öneririm..

canım bırıncısı lavas yememeye calıs onun yerıne tam bugday yada cavdar ekmegı tercıh et 2 dılım
2) arada hem nescafe hemde mandalına cok bence bırını sec umarm nescafe sekersızdır bu arada
3) oglelerı hergun bulgur pılavı yeme onun yerıne sebze ye cok sevıosan haftada 1 yıyebulursun

canım buqday tahıllı yada çavdar ekmeqi yememiz gerekiyor içinde hem vücudumuza lazım olan vitaminler var hemde kilo vermemize yardımcı ve en feal 2 dilim kahvaltıda yeme hakkımız var diqer öqünler ekmek yemiyoruz nescafe şekersizdir inşallah....ve fazla içme bu tür şeyleri çünkü vücudu şişiriyor...onu dışında haftada 1 defa 2kaşık olmak kaydıyla pilav yada makarna yeme hakkımız var onun için sen bu hakkı dün kullandıqından 1 hafta süreyle tekrar yememelisin

melek lütfen şu şekeri katmaa iqrenç bir tadı var kes artık lütfen canım..

Son düzenleme:

KIZCE sekersızde hıcc ıcemıom ama mdemı bulandırıo hem bak sevımlı hale gırdırm 3/1 koydum bebem yawww

Peki bir günde nekadar karbonhidrat almamız lazım zayıflamak için...

ben 25-30 ıle kapıyodum gunu canım

BESLENME LİSTEMİZ
1-Sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.Aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek..
7-Aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
8-Biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
9-Eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
10-Çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
11-Börek yada tatli istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
12-Ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
13-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
14-Ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

Son düzenleme:
Peki bir günde nekadar karbonhidrat almamız lazım zayıflamak için...
Kendi kilona gör ehesaplıcaksın canım onu...mesela 70 kilo olan biri 70in nekadar altında kapatırsa okadar hızlı kilo verir..ama 70in üstüne çıkarsa kilo alır..ona göre hesaplamak gerekiyor..
KIZCE sekersızde hıcc ıcemıom ama mdemı bulandırıo hem bak sevımlı hale gırdırm 3/1 koydum bebem yawww

ben 25-30 ıle kapıyodum gunu canım

miden bulanmaz canım alışırsın....sonrada şekerli içince midesi bulanıyor insanın..hem bukadar insan şekersiz içebiliyorsa sende yapabilirsin deqilmi bugüne bugün 20 kilo vermiş insansın okadarcık şeyimi başaramıcaksın..

aslında allahtan cay kahve ıcen bırı deelım yoksa yanmıstım ben kestırmedn couzm buldum zaten kahve sevmem ıcmem cayda gunde 1 bardak ıcıom sorun hallolmus oluo

kızlar öğlen menüsü
tarhana çorbası
ciğer-soğan
bulgur pilavı
ayran

hangisinden nekadar yiyim..ve ekmek yemem lazım açım

1 - ablacim maalesef burda oyle sansim cok az ekmek olarak lavas - eti form kizarmis ve corek dedikleri ekmek var
2 - nescafe cok icmem zaten kizlarla dedikodu yaparken ictik hep beraber sekeride cok sevmem az sekerli diyim
3 - sevmek sevmemek iliskisi degil maalesef tabldot usulu ne cikarsa o isin kotusu bu ulkede sebze yokk ben cok severim ustelik

kızlar öğlen menüsü
tarhana çorbası
ciğer-soğan
bulgur pilavı
ayran

ekmek zaten seni acıktırır canım doqru sandıqımız birçok şeyi yanlış biliyoruz..ekmek yediqinde kan şekerin birden yükselicek biraz sonrada aynı hızlı düşecek onun için ekmek yasak...sabahki ekmekte kesinlikle beyaz ve kepekli olmucaz
güzel bir menün var bugün...çorba+ciqer+soqan+ayran seni fazlasıyla doyuracak canım..bu arad günlük 3 litre suyunu içiyorsun deqilmi bu çok önemli su içemzsen hem acıkırsın hemde kilo veremezsin...

evet canım günde 3 lt su içmeye dikkat ediyorum.

öğlen ekmek yemiceksin demişsin ama ben kahvaltıda yapmadım..bulgur pilavıyla ekmek yemiyorum öylemi..

Işallah doyarım (

5. takımdan slmmm

erginsena bu yedıklerınızın yanında ki puanlar ne oluyor? merak ettim kh degerlerımı acaba?

hayırlı sabahlar kızlar...
Nasılsınız keyifler yerindemi..

Dünki menümü paylaşayım

Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği çok kızarmış
1 h. Yumurta
İki ince dilim domates

Ara
Yarım elma

Öğlen
Tarhana çorbası

Ara
1 h. Yumurta

Akşam
Tarhana çorbası

3 litre su iki kupa yeşilçay

kızlar öğlen menüsü
tarhana çorbası
ciğer-soğan
bulgur pilavı
ayran

bulgur harıc yıyebılısın hepsını tarhana zaten ekmek yerıne gecer canım merak etme doyarsın

Bi tabak bulgur pilavında ne kadar karbon var acaba

:18::18::18: cokkkkkkk var hemde bır tabak

harıkasın ılkurummmm

gunaydın bebegımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…