cıgdem ve ben bugunu aksam edemeyız artıkk yaa offffffffffff
Sen Dördü 6 çıkış saati yapmasın diye dua et bence bizim daha önce hiç yokmuş öğlene kadar olşmuş ondan sonra 4 olmuş ondan sonra 6 yapmış bencil herif ...ya ınsan der demı melekcım senın ısın yoksa 1 gıbı cık dıye ama nerdeeee bencıl herıf nolcak
iyiakşamlar kızlarr...
dün bugün hep cısslı geçti yarın kaldıqımız yerden devam... bu arada bugün hava çok güzledi sahile gittik şimdide boqazlarım acıyoo
iyiakşamlar kızlarr...
dün bugün hep cısslı geçti yarın kaldıqımız yerden devam... bu arada bugün hava çok güzledi sahile gittik şimdide boqazlarım acıyoo
günaydın kızlar allahın izniyle bugün itibariyle diyetie başlamış bukunmaktayım ve çok mutluyum sabah kahvaltımı yaptım
Sabah
2 kupa su
2 tam buğday ekmeği çok kızarmış az daha yanıyordu
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay
Tebrik ederim, çok güzel bir karar. :))
Teşekkürler siz yenimi geldiniz topiğimize
güzel menügünaydın kızlar allahın izniyle bugün itibariyle diyetie başlamış bukunmaktayım ve çok mutluyum sabah kahvaltımı yaptım
Sabah
2 kupa su
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay
hoşgeldinnnnn
Evet ilk kez girmiştim, sizi gördüm tebrik etmek istedim. :)
günaydın çıtır kelebekler hehehhe start alıyo mu yarışmamız bombaa gibiyim herkesi geçicem inşallah RABBİM utandırma
iyiakşamlar kızlarr...
Hoşgeldin
Evet ilk kez girmiştim, sizi gördüm tebrik etmek istedim. :)
herrkese günaydın bu hafta ben birinciyim ikinci kim olacak acaba..şöyleki.cumartesi sabah eksideydim veee devam ediyor eksilmeler. .kahvaltım 1 haşlanmış yumurta.peynir domates salatalık 4 zeytin 1dilim ekmek..kahvaltıma haşlanmış yumurtayı ekledim..çünki farkettimki çok tok tutuyor..şimdilik kaçıyorum 1- 2 saate gelirim
güzel menügünaydın
hoşgeldinnnnn
günaydın..hadi bakalım start.
günaydın kızlar allahın izniyle bugün itibariyle diyetie başlamış bukunmaktayım ve çok mutluyum sabah kahvaltımı yaptım
Sabah
2 kupa su
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay