Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ya ınsan der demı melekcım senın ısın yoksa 1 gıbı cık dıye ama nerdeeee bencıl herıf nolcak
Sen Dördü 6 çıkış saati yapmasın diye dua et bence bizim daha önce hiç yokmuş öğlene kadar olşmuş ondan sonra 4 olmuş ondan sonra 6 yapmış bencil herif ...
Ya işte köle sistemi ben buranın parasını veriyorum istediğim gibi de çalşıtıtırmm diye düşünüyor.

BUGUNKU bu saate dek olan menum

sabah
peynır 0,5 p
1 dılım cavdar 8 p
yumurta 0 p
zeyrtın 1,5 p
1 bardak tek sekerlı cay 12 p

ara
25 gr antep 4 p

ogle
et doner 0 p

su ana dek 26 p

Merhaba çıtırlarrr
Dışarı çıkıcam, çıkmadan şu ana kadar olan menümü yazayım dedim.

Kahvaltı
Yağsız, kaşarlı tost
Yarım bardak taze sıkılmış portakal

Ara
yok

Öğle
1 kase çorba
1 adet biber dolması

Sabah
1,5 dilim Salam
Beyaz Peynir,Çecil Peynir,Lor Peyniri
Yarım Domates
Az Maydanoz
1 dilim Buğday Ekmeği
Haşlanmış Yumurta
3 adet Zeytin

Kavhaltıda ne kadar çok yemişim:44:

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Domates Çorbası
Salata

Ara
Elma
Sütlü Kahve

Akşam
Ciğer Sote
Salata

Ara
Limon Damlatılmıs Soda

Çarşıda ekmek arası tavuk döner ve çikolata yedik kardeşimle
O yüzden başka bir şey yemek yokkkkkk

Son düzenleme:
geçmiş olsun dileklerini ileten çıtır adaylarına çooooook teşekkürler:)))ewt sağlığıma kavuşmam en önemlisiydi bnm için.annem yanımda hala,haftaya kadar.nete ck fazla giremicem ama sanmayınki kaçamak yapıcamhaftaya kilo vermiş şekilde yanınızdaym ınsallh öpyrm hepinizi menülerinize sadık kalınnnnnnn:)))))

iyiakşamlar kızlarr...
dün bugün hep cısslı geçti yarın kaldıqımız yerden devam... bu arada bugün hava çok güzledi sahile gittik şimdide boqazlarım acıyoo

Son düzenleme:
günaydın kızlar allahın izniyle bugün itibariyle diyetie başlamış bukunmaktayım ve çok mutluyum sabah kahvaltımı yaptım

Sabah
2 kupa su
2 tam buğday ekmeği çok kızarmış az daha yanıyordu
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay

Tebrik ederim, çok güzel bir karar. :))

günaydın çıtır kelebekler hehehhe start alıyo mu yarışmamız bombaa gibiyim herkesi geçicem inşallah RABBİM utandırma

herrkese günaydın bu hafta ben birinciyim ikinci kim olacak acaba..şöyleki.cumartesi sabah eksideydim veee devam ediyor eksilmeler..kahvaltım 1 haşlanmış yumurta.peynir domates salatalık 4 zeytin 1dilim ekmek..kahvaltıma haşlanmış yumurtayı ekledim..çünki farkettimki çok tok tutuyor..şimdilik kaçıyorum 1- 2 saate gelirim

güzel menü günaydın

Evet ilk kez girmiştim, sizi gördüm tebrik etmek istedim. :)
hoşgeldinnnnn
günaydın çıtır kelebekler hehehhe start alıyo mu yarışmamız bombaa gibiyim herkesi geçicem inşallah RABBİM utandırma

günaydın..hadi bakalım start.

iyiakşamlar kızlarr...
dün bugün hep cısslı geçti yarın kaldıqımız yerden devam... bu arada bugün hava çok güzledi sahile gittik şimdide boqazlarım acıyoo

günaydın geçmiş olsun canım benim boğazlarım acıdığında ada çayı içiyorum işe yarıyor sanada öneririm

Evet ilk kez girmiştim, sizi gördüm tebrik etmek istedim. :)
Hoşgeldin

GÜnaydın canım teşekkürler

super menu

gunaydın kızlar benım cumartesı menum harıkaydı ama dun malesef bıraz bozdum ama bugun gene tam gaz ılerıııııı

bugunku menum
sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 8 p
peynır 0,5 p
zeytın 2p
yumurta 0 p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…