Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ya ınsan der demı melekcım senın ısın yoksa 1 gıbı cık dıye ama nerdeeee bencıl herıf nolcak :KK19::KK19::KK19::KK19:
Sen Dördü 6 çıkış saati yapmasın diye dua et bence bizim daha önce hiç yokmuş öğlene kadar olşmuş ondan sonra 4 olmuş ondan sonra 6 yapmış bencil herif ...
Ya işte köle sistemi ben buranın parasını veriyorum istediğim gibi de çalşıtıtırmm diye düşünüyor.

BUGUNKU bu saate dek olan menum

sabah
peynır 0,5 p
1 dılım cavdar 8 p
yumurta 0 p
zeyrtın 1,5 p
1 bardak tek sekerlı cay 12 p :KK20:

ara
25 gr antep 4 p

ogle
et doner 0 p

su ana dek 26 p
:KK51::KK51::KK51:

Merhaba çıtırlarrr :KK16:
Dışarı çıkıcam, çıkmadan şu ana kadar olan menümü yazayım dedim.

Kahvaltı
Yağsız, kaşarlı tost
Yarım bardak taze sıkılmış portakal

Ara
yok

Öğle
1 kase çorba
1 adet biber dolması

:KK56:

Sabah
1,5 dilim Salam
Beyaz Peynir,Çecil Peynir,Lor Peyniri
Yarım Domates
Az Maydanoz
1 dilim Buğday Ekmeği
Haşlanmış Yumurta
3 adet Zeytin

Kavhaltıda ne kadar çok yemişim:44::KK53:

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Domates Çorbası
Salata

Ara
Elma
Sütlü Kahve

Akşam
Ciğer Sote
Salata

Ara
Limon Damlatılmıs Soda

Çarşıda ekmek arası tavuk döner ve çikolata yedik kardeşimle :KK17:
O yüzden başka bir şey yemek yokkkkkk En Büyük KK

Son düzenleme:
geçmiş olsun dileklerini ileten çıtır adaylarına çooooook teşekkürler:)))ewt sağlığıma kavuşmam en önemlisiydi bnm için.annem yanımda hala,haftaya kadar.nete ck fazla giremicem ama sanmayınki kaçamak yapıcam:KK70:haftaya kilo vermiş şekilde yanınızdaym ınsallh öpyrm hepinizi menülerinize sadık kalınnnnnnn:)))))

iyiakşamlar kızlarr...
dün bugün hep cısslı geçti yarın kaldıqımız yerden devam... bu arada bugün hava çok güzledi sahile gittik şimdide boqazlarım acıyoo :KK5::KK5:

Son düzenleme:
günaydın kızlar allahın izniyle bugün itibariyle diyetie başlamış bukunmaktayım ve çok mutluyum sabah kahvaltımı yaptım

Sabah
2 kupa su
2 tam buğday ekmeği çok kızarmış az daha yanıyordu :KK66:
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay

günaydın kızlar allahın izniyle bugün itibariyle diyetie başlamış bukunmaktayım ve çok mutluyum sabah kahvaltımı yaptım

Sabah
2 kupa su
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay

Tebrik ederim, çok güzel bir karar. :))

günaydın çıtır kelebekler hehehhe start alıyo mu yarışmamız bombaa gibiyim herkesi geçicem inşallah RABBİM utandırma :KK53::KK53:

herrkese günaydın bu hafta ben birinciyim ikinci kim olacak acaba:KK51::KK51::KK52::KK52:..şöyleki.cumartesi sabah eksideydim veee devam ediyor eksilmeler.:KK76::KK76:.kahvaltım 1 haşlanmış yumurta.peynir domates salatalık 4 zeytin 1dilim ekmek..kahvaltıma haşlanmış yumurtayı ekledim..çünki farkettimki çok tok tutuyor..şimdilik kaçıyorum 1- 2 saate gelirim

Sabah
2 kupa su
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay
güzel menü :KK9::KK9:günaydın

Evet ilk kez girmiştim, sizi gördüm tebrik etmek istedim. :)
hoşgeldinnnnn
günaydın çıtır kelebekler hehehhe start alıyo mu yarışmamız bombaa gibiyim herkesi geçicem inşallah RABBİM utandırma :KK53::KK53:

günaydın..hadi bakalım start.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

iyiakşamlar kızlarr...
dün bugün hep cısslı geçti yarın kaldıqımız yerden devam... bu arada bugün hava çok güzledi sahile gittik şimdide boqazlarım acıyoo :KK5::KK5:

günaydın geçmiş olsun canım benim boğazlarım acıdığında ada çayı içiyorum işe yarıyor sanada öneririm

Evet ilk kez girmiştim, sizi gördüm tebrik etmek istedim. :)
Hoşgeldin
herrkese günaydın bu hafta ben birinciyim ikinci kim olacak acaba:KK51::KK51::KK52::KK52:..şöyleki.cumartesi sabah eksideydim veee devam ediyor eksilmeler.:KK76::KK76:.kahvaltım 1 haşlanmış yumurta.peynir domates salatalık 4 zeytin 1dilim ekmek..kahvaltıma haşlanmış yumurtayı ekledim..çünki farkettimki çok tok tutuyor..şimdilik kaçıyorum 1- 2 saate gelirim

güzel menü :KK9::KK9:günaydın

hoşgeldinnnnn

günaydın..hadi bakalım start.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

GÜnaydın canım teşekkürler

Sabah
2 kupa su
Krem peynir
1 yumurta
Domates
Yeşilçay

super menu :KK9::KK9::KK9:

gunaydın kızlar benım cumartesı menum harıkaydı ama dun malesef bıraz bozdum ama bugun gene tam gaz ılerıııııı:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

bugunku menum
sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 8 p
peynır 0,5 p
zeytın 2p
yumurta 0 p

X