hoşgeldin gülsümcüm tekrardan.... öyle aman aman fazla kilon yok cnm hazirana kadarda bihayli zaman var listemizi uygularsan çok rahat kilo verirsin...ilk 10 sayfayı okursan bilgi edinmiş olursun...arkadaşlarımızda gelince yardımcı olurlar..çok sıcak ve samimi bir topiqimiz var...seveceksin burayı
hos bulduk canım :) seveceğimden eminim.umarım veririm
kızlar herkese iyi akşamlar çoooook uzun bi aradan sonra ben geldimmm..başıma neler geldi neler,hastanede yattım.kulağımla ilgili aniden ortaya çıkan durumdan dolayı.ıspartadan antalyaya sevk ettiler edirneden annem geldi falan filann..bgn geldik eve..kortizonlu serum yedim günlerce((nerdeyse 4 kilo vermiştim ne güzel ama kortizon saolsun şuan yine 76 kiloda başladığım yerdeyim (((herşeyde bi hayır vardr canımı sıkmıyorm,tekrar vericem inşallah.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyrm adınıza cok sevindim maşallaah:))
ben gülsüm 24 yasındayım 1.72 boyundayım 74.3 killom .haziaranın 16 sına düğünüm var 60 kg olmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
ne çok yürümüşsün öyleeaferin bebeqim hep böyle örnek ol büyüklerine hanımlar hadi herkes ekmek almaya 2 qram veririz belkim
bu arada menün bisküi dışında harika canım
slm
bayanlar konunuzu çok beğendim bende katılmak isterim aranıza
Selam canımm, hoşgeldin
Kendini tanıtır mısın biraz ?
yasemin ben 27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim 151 boyunda 53 kiloyum 47 kilo olmak için çabalıyorum 56 kilodan 53e düştüm bi süredir yediklerime dikkat ediyorum böle işte
inş canım 3 kiloyu vermek kolay oldu ama 53te takılı kaldım şimdi gitmiyo bide bende sizler gibi smile ler kulanmak istiyorum ama nasıl kullancam bimiyorum
kızlar herkese iyi akşamlar çoooook uzun bi aradan sonra ben geldimmm..başıma neler geldi neler,hastanede yattım.kulağımla ilgili aniden ortaya çıkan durumdan dolayı.ıspartadan antalyaya sevk ettiler edirneden annem geldi falan filann..bgn geldik eve..kortizonlu serum yedim günlerce((nerdeyse 4 kilo vermiştim ne güzel ama kortizon saolsun şuan yine 76 kiloda başladığım yerdeyim (((herşeyde bi hayır vardr canımı sıkmıyorm,tekrar vericem inşallah.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyrm adınıza cok sevindim maşallaah:))
slm
bayanlar konunuzu çok beğendim bende katılmak isterim aranıza
Günaydın herkese
Melek günaydın cumartesi günü senle kader arkadaşıyız baksa bir biz varızSen 4 kadar ben 6 ya ooo çook vakit var...
gunaydın cıgdemcım sorma en nefret ettıgım gun zaman asla gecmıooeskı ısyerımde cumartersı tatıldı ne guzeldı yaaa offfff 4 olurmu saat bugun cıgdem soyle yaaaaaaaaa
bugunku menum
sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 8 p
peynır 0,5 p
yumurta 0 p
zeyrtın 1,5 p
ıse gelınce lokantada arkadasım kahvaltu yaptı bende bır cay ıcmek zorunda kaldım tek sekerlı offf sabah sabah bosa 12 p alıdmmm
sımdılık 22 p