Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hos bulduk canım :) seveceğimden eminim.umarım veririm

Çok geçmiş olsun hayatım.
Hoş geldin tekrardan, kilolar verilir önemli olan sağlığın

ben gülsüm 24 yasındayım 1.72 boyundayım 74.3 killom .haziaranın 16 sına düğünüm var 60 kg olmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Hoş geldin canımm, ben de Eda, 18 yaşındayım Fazlalıklarımız hemen hemen aynı canım, buraya düzenli gelirsen motivasyonun hiç düşmez ve tıkır tıkır verirsin fazlalıkları

ne çok yürümüşsün öylee aferin bebeqim hep böyle örnek ol büyüklerine hanımlar hadi herkes ekmek almaya 2 qram veririz belkim
bu arada menün bisküi dışında harika canım

Ayy ablacım ya güldürdün beni
Bisküvi olmadı evet ama evde o varmış, aslında yoğurt falan alıcaktım ama bugünlük böyle oldu artık

diyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
yemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli
yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

yasemin ben 27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim 151 boyunda 53 kiloyum 47 kilo olmak için çabalıyorum 56 kilodan 53e düştüm bi süredir yediklerime dikkat ediyorum böle işte

Ooo 5 kilo hiçbir şey değil, elinden kurtulamaz canım..
Diyet listemize bakabilirsin, paylaştım yukarıda.
Buraya sık sık geldiğinde motiven yüksek olur, sağlıklı ve hızlı bir şekilde verirsin fazlalıkları.
Bu arada ben de Eda canım, yaşım 18.
6 aydır bu topikteyim ama 1 ay dikkat edip sonra salmıştım, bugün eski düzenime döndüm ben de
Gidicek bu fazlalıklaaar

inş canım 3 kiloyu vermek kolay oldu ama 53te takılı kaldım şimdi gitmiyo bide bende sizler gibi smile ler kulanmak istiyorum ama nasıl kullancam bimiyorum

inş canım 3 kiloyu vermek kolay oldu ama 53te takılı kaldım şimdi gitmiyo bide bende sizler gibi smile ler kulanmak istiyorum ama nasıl kullancam bimiyorum

Vücudun direniyordur canım, bu direnci kırmanın püf noktası da günde en az 3 lt su ve 2 kupa yeşil çay

Smile konusunda da şunu buldum ;

Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz.

elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum bide 1 fincan yeşil çay içiyodum 2 fincan içerim bundan sonra

gunaydın cıtır kelebeklerrrr dunku cezalı menu ılen 1100 kg ucup gıtmıs
e yanı benım elımden kurtulabılırmı yaaaa alımallah ustesınden gelermmmm

dunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0p

ara
15 gr antep 2,5 p

ogle
odemıs kofte 1 p
yarım domates az salata 4 p
yarım bardak ayran 3 p

ara
20 gr antep 3 p

aksam
tavuk kanat mangal 0 p
taze sogan 3 p

toplam 18 p

ve 3 lt su+100 adet plates hundret hareketı gobısım ıcınnnnnn

Tekrar hoşgeldin Geçmiş olsun canım.

Günaydın herkese
Melek günaydın cumartesi günü senle kader arkadaşıyız baksa bir biz varız Sen 4 kadar ben 6 ya ooo çook vakit var...

Günaydın herkese
Melek günaydın cumartesi günü senle kader arkadaşıyız baksa bir biz varız Sen 4 kadar ben 6 ya ooo çook vakit var...

gunaydın cıgdemcım sorma en nefret ettıgım gun zaman asla gecmıoo eskı ısyerımde cumartersı tatıldı ne guzeldı yaaa offfff 4 olurmu saat bugun cıgdem soyle yaaaaaaaaa

bugunku menum

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 8 p
peynır 0,5 p
yumurta 0 p
zeyrtın 1,5 p

ıse gelınce lokantada arkadasım kahvaltu yaptı bende bır cay ıcmek zorunda kaldım tek sekerlı offf sabah sabah bosa 12 p alıdmmm

sımdılık 22 p

gunaydın cıgdemcım sorma en nefret ettıgım gun zaman asla gecmıoo eskı ısyerımde cumartersı tatıldı ne guzeldı yaaa offfff 4 olurmu saat bugun cıgdem soyle yaaaaaaaaa

Ben hiç bir zaman Cumartesi tatil olan bir yerde çalışmadım hafta içi bir gün izinliydim ama hiç olmazsa resmi tatilerde arefe günü falan tatildik. Bizim burda oda yok Cumhuriyet Bayramında bile çalıştık. Bizim Patron o kafa da yaniCumertesi günü geçecek ama biraz yavaş geçecek. Allahtan hayrlısı ben ama şimdi değil ama Allah hayrlı bir iş çıkardığımda karşıma çıkacam çocuk olun cada Cumartesi çalışmak daha zor olacak önlemimi almam lazım..

Şekerin karbonhidrat puanı ne kadr yüksek keşke şekersiz içseydin çayı normalde şeker katıyormusun sen canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…