Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

güzel birgün güzel bir başlangıç yaptım. sabah spor
kahvaltı olarak 1 haslanmıs yumurta bir kase yoğurt a kaşık haslanmıs nohut bugünkü kg 74.2

Şekerin karbonhidrat puanı ne kadr yüksek keşke şekersiz içseydin çayı normalde şeker katıyormusun sen canım?

normalde cay ıcmem ben cıgdemcım sadece ısyerınde sabahları 1 bardak oda sakarın kullanarak sekersız kesınlıkle ıcemem sakarınnında en zararsız olanını alıyorum doktora sordm markasını

sekerı hıc sorma mınık bır kup seker 12p dusunsene gunde kac bardak cay ıcenler var her bardaga 2 tane atsalar aksama dek :18::18::18::18::18::18:

sekerı hıc sorma mınık bır kup seker 12p dusunsene gunde kac bardak cay ıcenler var her bardaga 2 tane atsalar aksama dek :18::18::18::18::18::18:

Canım ben eskiden 1 çay bardağına iki tane atan 1 kupa kahveye de 4 tane küp şeker atıyordum anammmmmmm ben ne kadar çok öle zarar veriyormuşum vucüduma ben çayı nescafe şekersiz içiyororum yavaş yavaş azaltarak bıraktım 2 den 1 e 1 den yarım dan tamamen bıraktım yapamam sanıyordum yaptıımmmmm ama türk kahvesi işte şekersiz içemiyorum 1 küp şeker olsun şeker olacak içinde .. Benim burda arkadaşım var bitki çayın içine bile şeker katar okadar şeker seviyor şekeri çıktı ama dikkatli olmak lazım...

normalde cay ıcmem ben cıgdemcım sadece ısyerınde sabahları 1 bardak oda sakarın kullanarak sekersız kesınlıkle ıcemem sakarınnında en zararsız olanını alıyorum doktora sordm markasını

Çok önceden bend ekullanmıştım ama doktora sormadan ama o içecekelrin tadını değiştiriyor gibi geliyor bana..

Çok önceden bend ekullanmıştım ama doktora sormadan ama o içecekelrin tadını değiştiriyor gibi geliyor bana..

YOK BEN verdıgı tadı sevıyrm zaten gunde 1 tane kullanıyrum ona gelınceye dek ne zararlı seyler yıyoruz o yuzden cok takımıyorum ben allahtan cok cay kahve seven bırı deılım

YOK BEN verdıgı tadı sevıyrm zaten gunde 1 tane kullanıyrum ona gelınceye dek ne zararlı seyler yıyoruz o yuzden cok takımıyorum ben allahtan cok cay kahve seven bırı deılım

Ben kahveyi çook seviyorum birde meyve yi çok seviyorum meyvenin içinde ki şeker oranı çokk yüksek ona rağmen allahtan kiloyu verebiliyorum istediğim zaman ...

slm
bayanlar konunuzu çok beğendim bende katılmak isterim aranıza
a.s canım hoşgeldin
ooo melek hanım yakıyosunuz ortalıqıı
12 k inanmıyorum melekkkk 12 puana neler yenirr......... ayrıca şekerli çay iqrenç nasıl içiyosun öööööööö melek ööööööööö................
güzel birgün güzel bir başlangıç yaptım. sabah spor
kahvaltı olarak 1 haslanmıs yumurta bir kase yoğurt a kaşık haslanmıs nohut bugünkü kg 74.2

bu ne nasıl bir kahvaltı :26::26::26:

günaydın kızlarrrrrrrrr bugün içli köfte partim varrrr veee dünden beride 600qram daha gitmiş yuppiiiiiiiii

hiiiç öyle kendini avutma kuzuuu yaptıqın çok yanlış

günaydın kızlarrrrrrrrr bugün içli köfte partim varrrr veee dünden beride 600qram daha gitmiş yuppiiiiiiiii

hiiiç öyle kendini avutma kuzuuu yaptıqın çok yanlış

Günaydınnnn İçli köfte partin afiyet olsun karbon hidrat diyetinni en güzel yanı ertesi gün puanı düşük tutarsan verebiliyorsun hatta daha fazla veriyorsun o yüzden güzel bir diyet dukana göre güzel bir diyet bence..

Son düzenleme:

amannn bosver bebekkk gunde bır bardak cay keyfım var ondada olsun o kadderrrrrrrrrrrr:55:

Son düzenleme:
Evet canım ben bunu defalarca test edip onayladım
amannn bosver bebekkk gunde bır bardak cay keyfım var ondada olsun o kadderrrrrrrrrrrr:55:

yawww bitki çayı içççç 12 puanlık şekerli ve İĞRENÇ tadı olan siyah ve gereksiz bir çay içeceqine bölgesel yaqların erimesine şeker büyük engel biliyosun dimi kuzuu

bu arada melekcim içli köfte partisiyle ilgili heeçç söz veremicem sen gereksiz bir çaydan 12 puan almayı göze alıyorsun ben içli köfteyi göz kapalı yirim

BILORUMM AMA baska seker almıyorummkı ben yavruuuuuuuuuuuuuu ayrıca bebem heryerde bıtkı cayı yokkkk

bu arada melekcim içli köfte partisiyle ilgili heeçç söz veremicem sen gereksiz bir çaydan 12 puan almayı göze alıyorsun ben içli köfteyi göz kapalı yirim

yıyemezssınnnnnnnnnnnnn sana kota koyuyorum en fazla 4 dene yıceksınnnnnnnnnnnnnnnn

BILORUMM AMA baska seker almıyorummkı ben yavruuuuuuuuuuuuuu ayrıca bebem heryerde bıtkı cayı yokkkk

yıyemezssınnnnnnnnnnnnn sana kota koyuyorum en fazla 4 dene yıceksınnnnnnnnnnnnnnnn

Bak benim canımı sıkma melek hanım bidaa şekerli çay içmiceksin yaza çıtır giricez okadar 3-5 tane bitki çayı at çantana nereye gidersen git yanında bulunsun...çok etkili bir yöntemdir başka bişey içmek zorunda kalmıyosun..yaww düşünsene 12 puana neler yenir...aklını başına topla bakimm
4 tane yiyebilirmiyim acaba canım yaa :26::26: daha kahvaltıda yapmadık... ekmeksiz bişeyler yicem zaten erken gidip erken gelicem 4.5-5 gibi evde olmam lazım...belkide çok acıkmış olmam...zaten yanında başka şeylerde vardır en masumlarından yerim yada gözüm tutmazsa sadece içli köfte yerim...

Son düzenleme:

BITKI cayından nefret edorummmmmmmmm öğğğğğğğğğğğğ hemıde sekersızzzzz yarın neler yedın bağa mesaj at ve verdıgın kıloyuuu meraktan olurum pazar pazar

BITKI cayından nefret edorummmmmmmmm öğğğğğğğğğğğğ hemıde sekersızzzzz yarın neler yedın bağa mesaj at ve verdıgın kıloyuuu meraktan olurum pazar pazar

sana laf anlatamıcam melek
yuhhh melek hem okadar içli köfte yicem hemde kilomu vericem e iyiymiş
tamam canım ben mesaj atarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…