Şekerin karbonhidrat puanı ne kadr yüksek keşke şekersiz içseydin çayı normalde şeker katıyormusun sen canım?
sekerı hıc sorma mınık bır kup seker 12p dusunsene gunde kac bardak cay ıcenler var her bardaga 2 tane atsalar aksama dek :18::18::18::18::18::18:
normalde cay ıcmem ben cıgdemcım sadece ısyerınde sabahları 1 bardak oda sakarın kullanarak sekersız kesınlıkle ıcemem sakarınnında en zararsız olanını alıyorum doktora sordm markasını
Şu an kaç kilosun canım benim ?şubat sonu hedefim 73 olmak umarım basarırım
Çok önceden bend ekullanmıştım ama doktora sormadan ama o içecekelrin tadını değiştiriyor gibi geliyor bana..
YOK BEN verdıgı tadı sevıyrm zaten gunde 1 tane kullanıyrum ona gelınceye dek ne zararlı seyler yıyoruzo yuzden cok takımıyorum ben allahtan cok cay kahve seven bırı deılım
a.s canım hoşgeldinslm
bayanlar konunuzu çok beğendim bende katılmak isterim aranıza
ooo melek hanım yakıyosunuz ortalıqııgunaydın cıtır kelebeklerrrrdunku cezalı menu ılen 1100 kg ucup gıtmıs
e yanı benım elımden kurtulabılırmı yaaaa alımallah ustesınden gelermmmm
dunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0p
ara
15 gr antep 2,5 p
ogle
odemıs kofte 1 p
yarım domates az salata 4 p
yarım bardak ayran 3 p
ara
20 gr antep 3 p
aksam
tavuk kanat mangal 0 p
taze sogan 3 p
toplam 18 p
ve 3 lt su+100 adet plates hundret hareketı gobısım ıcınnnnnn
12 kbugunku menum
sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 8 p
peynır 0,5 p
yumurta 0 p
zeyrtın 1,5 p
ıse gelınce lokantada arkadasım kahvaltu yaptı bende bır cay ıcmek zorunda kaldım tek sekerlı offf sabah sabah bosa 12 p alıdmmm
sımdılık 22 p
güzel birgün güzel bir başlangıç yaptım. sabah spor
kahvaltı olarak 1 haslanmıs yumurta bir kase yoğurt a kaşık haslanmıs nohut bugünkü kg 74.2
YOK BEN verdıgı tadı sevıyrm zaten gunde 1 tane kullanıyrum ona gelınceye dek ne zararlı seyler yıyoruzo yuzden cok takımıyorum ben allahtan cok cay kahve seven bırı deılım
günaydın kızlarrrrrrrrrbugün içli köfte partim varrrr veee dünden beride 600qram daha gitmiş yuppiiiiiiiii
hiiiç öyle kendini avutma kuzuuu yaptıqın çok yanlış
Ben kahveyi çook seviyorum birde meyve yi çok seviyorum meyvenin içinde ki şeker oranı çokk yüksek ona rağmen allahtan kiloyu verebiliyorum istediğim zaman ...
evet canımcım meyve cok seker ıcerıo ben karbon dıyetınde hıc yemedım desem yerıdır cok az olarak puanı dusuk olanları yedım genelde
a.s canım hoşgeldin
ooo melek hanım yakıyosunuz ortalıqıı
12 kinanmıyorum melekkkk 12 puana neler yenirr......... ayrıca şekerli çay iqrenç nasıl içiyosun öööööööö melek ööööööööö................
kızım tek sekerdı ıcınde kayboldu gıttı napım pısman oldum ama ıs ısten gectı
bu ne nasıl bir kahvaltı :26::26::26:
günaydın kızlarrrrrrrrrbugün içli köfte partim varrrr veee dünden beride 600qram daha gitmiş yuppiiiiiiiii
harıkasın bebekama bugun ıclı kofte partınde ınsaflı ol nolurrrrrrrrrrrrrr:18::18::18:
hiiiç öyle kendini avutma kuzuuu yaptıqın çok yanlış
Evet canım ben bunu defalarca test edip onayladım
Günaydınnnn İçli köfte partin afiyet olsun karbon hidrat diyetinni en güzel yanı ertesi gün puanı düşük tutarsan verebiliyorsun hatta daha fazla veriyorsun o yüzden güzel bir diyet dukana göre güzel bir diyet bence..
amannn bosver bebekkk gunde bır bardak cay keyfım var ondada olsun o kadderrrrrrrrrrrr:55:
Evet canım ben bunu defalarca test edip onayladım
yawww bitki çayı içççç12 puanlık şekerli ve İĞRENÇ tadı olan siyah ve gereksiz bir çay içeceqine bölgesel yaqların erimesine şeker büyük engel biliyosun dimi kuzuu
bu arada melekcim içli köfte partisiyle ilgili heeçç söz veremicemsen gereksiz bir çaydan 12 puan almayı göze alıyorsun ben içli köfteyi göz kapalı yirim
BILORUMM AMA baska seker almıyorummkı ben yavruuuuuuuuuuuuuu ayrıca bebem heryerde bıtkı cayı yokkkk
yıyemezssınnnnnnnnnnnnnsana kota koyuyorum en fazla 4 dene yıceksınnnnnnnnnnnnnnnn
Bak benim canımı sıkma melek hanım bidaa şekerli çay içmiceksin yaza çıtır giricez okadar3-5 tane bitki çayı at çantana nereye gidersen git yanında bulunsun...çok etkili bir yöntemdir başka bişey içmek zorunda kalmıyosun..yaww düşünsene 12 puana neler yenir...aklını başına topla bakimm
4 tane yiyebilirmiyim acaba canım yaa :26::26: daha kahvaltıda yapmadık... ekmeksiz bişeyler yicem zaten erken gidip erken gelicem 4.5-5 gibi evde olmam lazım...belkide çok acıkmış olmam...zaten yanında başka şeylerde vardır en masumlarından yerim yada gözüm tutmazsa sadece içli köfte yerim...
BITKI cayından nefret edorummmmmmmmm öğğğğğğğğğğğğ hemıde sekersızzzzzyarın neler yedın bağa mesaj at ve verdıgın kıloyuuu meraktan olurum pazar pazar