Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Meryemcimm ben de silemedim ama 1 saat içinde kullanılmayan eklentiler silinecek gibisinde bir şey yazıyor ya demek ki kendi kendine silinip gidiyor fotoğraf :KK31:

kızlar niye kimse menü paylaşmıyor :KK47:

Akşam topluca yazayım diyordum ama şimdilik yazayım ablacım.

Kahvaltı
1 bardak çay
1 adet simit
(Annemle hastaneye gittik, öyle atıştırmak zorunda kaldım.)

Ara
1 avuç fındık

Öğle
1 porsiyon et
2 kaşık pilav

Su 1.5 lt şimdilik

:KK56:

Hoşgeldin ablacım tekrar.. Yaza az kaldıı, hemen dön diyetine, arayı uzatma, özlüyoruz seni :KK16:

Ablacımm tebrik ederim süpersin sen, maşallah :nazar: :KK54:

Aynen canımm, biliyosun ben de evde hazırlanıyorum, pek çıkmadığım için almıyorum bir şey. Aynı senin gibi düşünüyorum, incelince alırım diye.. İnşallah 36 beden giysiler almaya hep birlikte çıkalım tatlımmm :KK34: :KK52:

Ben kesin toparlayamazdım ama sen dengelersin ablacım, süpersin gerçekten :KK16: :nazar:

Hoşbuldum canım evet başlıcam bir kaç güne toparlanırım inşallah

Kahvaltı
1 bardak çay
1 adet simit

Ara
1 avuç fındık

Öğle
1 porsiyon et
2 kaşık pilav

Su 1.5 lt şimdilik

benim menüme baktınmı canım nasıl buluyorsunuz:44:

ben sabah yazmıştın senacım,yorum yapabilirsin:KK8:
genelde sorun olanlara yorum yapıyorum cnm bişey demediysem güzeldir :KK34:

Kahvaltı
1 bardak çay
1 adet simit

Ara
1 avuç fındık

Öğle
1 porsiyon et
2 kaşık pilav

Su 1.5 lt şimdilik

arada bir sabahları kesinlikle simit yenmeli bnm için kebaptan ötedir :KK56::KK56:

günaydın kızlaar:KK16:
dünkü menümbu sabah
uyanınca 3 bardak su
30 dk yürüyüş
peynirli yumurta 1 er tanetambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve roka,domates
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen
8 kaşık etli kuru fasulye,3 kaşık pilav
ara
yeşilçay,siyahçay
neskafe
akşam
1 elma
1 bardak süt
küçük bir ısırık cevizli sucuk
küçük bir ısırık muz
su
günaydıııın kıızlaaar:KK16:
bu sabah
uyanınca 2 büyük bardak su
50 dakika koşu bandında yürüyüş
biraz hareket
bir büyük bardak elma sirkeli ballı su
1 bardak su
kahvaltı
1,5 yumurta
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek
tulum peyniri,beyaz peynir limonlu roka,ceviz
ara
siyahçay+yeşilçay
öğlen
annem ne pişirdiyse
akşam
yetiştirirsem saat 6 ya tavuk yemeği yapıcam,yetiştiremezsem elma ve süt içerim :

canım sen öqün atlıyorsun olmaz :KK20::KK20: akşam mutlaka en azından bir çorba içmen lazım meyveyle kahveyle geçiştirilmez... onun dışında 8 kaşık kuruyla 3 kaşık pilav çok fazla....hem ikiside karbonhidrat... kahvede ödem yapar içmemeye çalış...tartıda fazla çıkarsın...beslenme alışkanlıklarımızı deqiştirmemiz lazım...bu listeyelede kilo veririsin ama çok az...neyse birde haftalık verdiqin kiloya bakalım o zaman daha net konuşabiliriz:KK34:

canım sen öqün atlıyorsun olmaz :KK20::KK20: akşam mutlaka en azından bir çorba içmen lazım meyveyle kahveyle geçiştirilmez... onun dışında 8 kaşık kuruyla 3 kaşık pilav çok fazla....hem ikiside karbonhidrat... kahvede ödem yapar içmemeye çalış...tartıda fazla çıkarsın...beslenme alışkanlıklarımızı deqiştirmemiz lazım...bu listeyelede kilo veririsin ama çok az...neyse birde haftalık verdiqin kiloya bakalım o zaman daha net konuşabiliriz:KK34:

öğlenleri annem ne pişirse onu yiyorum,etli kurufasulye idi:nazar:neyse kilo bildirimi ne zaman:44:

Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin canım ne diyosun bu yaştan sonra (38) ben bebiş bakabilirmiyim sence :26::26:
kesinlikle bakarsın bi kere hiçde 38 gibi değilsin en fazla 28:):KK16::KK16::KK16:
zeyceyyy yasın kaç acaba ? merak ettim daha önce kaç kg vermiştin :KK16:

yaşım 26 canım 17 kilo vermiştim 4,5 ayda şimdide 13 vermem lazım.:KK8::KK8::KK8::KK8:

inşallah verirsin en kısa sürede canım

inşAllah hepimiz veririz ben inanıyorum inanmak ve azimli olmak lazım.daha önce oldu yine olur.hem verenlerin neyi fazla bizden şunun şurasında kaç kilo vericez ki..hem yaz yaklaştıkça millet iyice tutuşacak topic daha fazla kalabalık olmadan birbirimize destek olalım..:13::13::13::13:

inşAllah hepimiz veririz ben inanıyorum inanmak ve azimli olmak lazım.daha önce oldu yine olur.hem verenlerin neyi fazla bizden şunun şurasında kaç kilo vericez ki..hem yaz yaklaştıkça millet iyice tutuşacak topic daha fazla kalabalık olmadan birbirimize destek olalım..:13::13::13:

coook haklısın canım :)
:13:

inşAllah hepimiz veririz ben inanıyorum inanmak ve azimli olmak lazım.daha önce oldu yine olur.hem verenlerin neyi fazla bizden şunun şurasında kaç kilo vericez ki..hem yaz yaklaştıkça millet iyice tutuşacak topic daha fazla kalabalık olmadan birbirimize destek olalım..:13::13::13::13:

evet birbirimize destek olup yaptığımız hatalarda uyarmamız lazım,seninki neysede benim vermem gereken 23 kg mım var:KK5:

X