Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sabah
Beyaz Peynir
Yarım Domates
Bir parça kırmızı biber
Yarım dilim kaşar peyniri

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 Kase Domates Çorbası
Salata

Ara
1 adet küçük Armut
Sütlü Türk Kahvesi
3 y. kaşık tam yağlı yoğurt

Akşam
Ciğer Sote
Salata

selammmmmmmmm ben geldımmm arzu ablacım ve dıger benı tanıyan arkadaşlar nasılsınız sızlerı cok ozledım uzun bı sureden sonra kılo almıs ve depresyonda olarak dondum cok moralım bozuk arzu abla cokk okadar savasdım kılo verdım ve alıyorum bana yardım et acılennnnnnnnnnnnnn

kızlar nasılsınız.uzuuun bi ara verdikten sonra 500 gr almış olarak yine sizleyim.tatil die yiyip iç eve gelince diyet bakalım sonum ne olacak.:)))

sabah:kalkar kalkmaz 2 bardak su...1 lokumun yarısı (kan şekerim düştü)

1 yumurta,3 yeşil zeytin,1 dilim kepek ekmek,yarım domates, 1dilim peynir

öğle:2 yk kaşığı bulgur pilavı,bi kaç parça tavuk,1 kase corba,salata

ara:6 fındık,1 çay bardağı süt

akşam:1 kase çorba,1 dilim ekmek,1 kepçe nohut yemeği

kaçamak olmazsa iyi gibi.tatil araya girmeyeydi iyiydi neyse tam gaz devam

gunaydın kızlar

moralsızım bende dun aksam hamburger koftesı yedım cok azda patates esımın dogum gunuyu dısarı yemege cıktık dun oglende bulgur pılavı vs yemıstım bu sabah bundan dolayı sanırım artıdayım :KK50::KK50:

kızlar nasılsınız.uzuuun bi ara verdikten sonra 500 gr almış olarak yine sizleyim.tatil die yiyip iç eve gelince diyet bakalım sonum ne olacak.:)))

Hoşgeldin canım 500 Gram dediğin nedir boşver verisrsin ama cnbmnm menünde akşam nohut yemeği varken ben senin yerinde olsam ekmek yemezdim .. Çünkü Nohutta karbonhidrat cnm bnm

gunaydın kızlar

moralsızım bende dun aksam hamburger koftesı yedım cok azda patates esımın dogum gunuyu dısarı yemege cıktık dun oglende bulgur pılavı vs yemıstım bu sabah bundan dolayı sanırım artıdayım :KK50::KK50:

Günaydın cnm bnm boşver bugün sıkı tutup puanın düşük tutarsan eksilerde bile olursun senin diyetinin öyle bir güzelliği var.

selammmmmmmmm ben geldımmm arzu ablacım ve dıger benı tanıyan arkadaşlar nasılsınız sızlerı cok ozledım uzun bı sureden sonra kılo almıs ve depresyonda olarak dondum cok moralım bozuk arzu abla cokk okadar savasdım kılo verdım ve alıyorum bana yardım et acılennnnnnnnnnnnnn

Hoşgeldin...
:KK16:

Sabah
1 çay bardağı süt
Yarım Domates
Bir parça kırmızı biber
Az Beyaz Peynir
Küçük Dilim Kaşar Peyiniri

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Tavuk Döner
Salata

Ara
Elma
Yoğurt

Akşam
Kapuska
Salata
Yoğurt

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Yarım Armut
Sütlü Kahve
Limon Damlatılmış Soda

Hoşgeldin tekrar canımm :KK16:
Hemen yarın sabah tartılıyosun ve buraya bildirimini yapıyosunn :KK36:
Sonra da her gün menülerini yazıyosun. Tıkır tıkır gidicek o kilolaar :KK36:

500 gr hiçbir şey canım, hemen gider, hoş geldin tekrar :KK16:

gunaydın kızlar

Ablacım olsun o kadar zaten çook iyi gidiyorsun sen :KK16:

Yarın tablomuzu yapayım kızlar, durumlara bakalım ne haldeyiz.
Herkes bildirimini yapsın ama lütfen :KK14:

Başlangıç:
Geçen Hafta:
Bu Hafta:
Gelen/Giden:
Spor:
Beden:
Boy:
Hedef:
Toplam Giden:

şeklinde çıtırlaaaaar :KK16:

Günaydın herkese:KK16:

Başlangıç:67 kilo
Geçen Hafta:51.800
Bu Hafta:52.700
Gelen:900 gram
Spor:Merdiven çıkmak
Beden: 36
:KK51:
Boy:164
Hedef:
Toplam Giden:

Kızlar artlardayım bunun çok nedeni var işyeri stresinden kaynaklana bilir birde iş yoğunluğundan dolayı 1 litre yukarında içsem 3 litre yi bulmadığı zaman da olu reglim oda bilir bilmiyorum aslında bir çok nedeni var ama benim asıl kafaya taktığım iş bulmam lazım
Cumartesi Pazar Tatil bir yer maaşıda 1000 TL yukarda iş istemekle çokmu bir şey istiyorum(Galiba bu piyasaya göre ve lise mezunu olduğumdan çoksey isriyorum) iş yeri ortamaım şu an berbat..
Bulmam lazım falan diyorum ama sor Çiğdem yana yakıla iş arıyormuşsun yok sadece 1 yerde üyeliğim var güncel oradan baktım bir kaç defa bir yanda korkuyorm borcum var diye risk alamam diye..Her şeyin hayırlısı..

Günaydın herkese:KK16:

Başlangıç:67 kilo
Geçen Hafta:51.800
Bu Hafta:52.700
Gelen:900 gram
Spor:Merdiven çıkmak
Beden: 36
:KK51:
Boy:164
Hedef:
Toplam Giden:

Kızlar artlardayım bunun çok nedeni var işyeri stresinden kaynaklana bilir birde iş yoğunluğundan dolayı 1 litre yukarında içsem 3 litre yi bulmadığı zaman da olu reglim oda bilir bilmiyorum aslında bir çok nedeni var ama benim asıl kafaya taktığım iş bulmam lazım
Cumartesi Pazar Tatil bir yer maaşıda 1000 TL yukarda iş istemekle çokmu bir şey istiyorum(Galiba bu piyasaya göre ve lise mezunu olduğumdan çoksey isriyorum) iş yeri ortamaım şu an berbat..
Bulmam lazım falan diyorum ama sor Çiğdem yana yakıla iş arıyormuşsun yok sadece 1 yerde üyeliğim var güncel oradan baktım bir kaç defa bir yanda korkuyorm borcum var diye risk alamam diye..Her şeyin hayırlısı..

Canım kendini bunaltma bu kadar madem çalıltkğın yerden memnun değilsin iş bulmak kolay değil aa ufaktan araştır ama öncelikle allahdan hayırlı iş kapıları iste baktın garanti bir yer istediğin gibi orada başlarsın gerçi şu zaamda iş bulmakta zor birde sen çalışıyorsun çalışırkem bulması daha zor sanki.. Aa içi ferah tut allah hayırlı iş kapıları açsın inşallah..
Bu arada sen ne iş yapıyordun??

Günaydın, hayırlı cumalar kızlaar. :KK16:

BİLDİRİM ZAMANII
Başlangıç: 61.1 kg
Geçen Hafta: 60.8 kg
Bu Hafta: 59.6 kg
Gelen/Giden: -1.200 gr
:KK76:
Spor: -
Beden: 40
Boy: 157
Hedef: 48
Toplam Giden: 1.5 kg

Son düzenleme:
Canım kendini bunaltma bu kadar madem çalıltkğın yerden memnun değilsin iş bulmak kolay değil aa ufaktan araştır ama öncelikle allahdan hayırlı iş kapıları iste baktın garanti bir yer istediğin gibi orada başlarsın gerçi şu zaamda iş bulmakta zor birde sen çalışıyorsun çalışırkem bulması daha zor sanki.. Aa içi ferah tut allah hayırlı iş kapıları açsın inşallah..
Bu arada sen ne iş yapıyordun??

Yönetici Asistanıyım
O işin dışında daha çook iş yapıyorum Satış Formu ,Teklif hazırlama ,Dergilere görsel gönderme Yani tam artık jokeyim:KK50: Aşağı bankodaki kız hasta gelmesin izin kullansın ben iniyorum

X