Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evettttt artık tam gaz aranızdayım canlarr :nazar: askerim geldi şükürler olsun düğün tarihi belirlendi hazırlıklar hızlandı şimdi kilo verme zamanı :)) çıtır bi gelin olmak istiyorumm :KK8::KK8:
düğüne kadar vermem gereken kilo aldığım o lanet 4-5 kilo :KK36:
bugun tartıldım 58kg geldim allahtan koşturmacadan çok yesemde daha fazla almamışım :KK76:

şimdilik böyle eşya toplamaktan fırsat bulursam sporada başıcam bugunn
hepinizi çok özlemişimm seviyorum sizlerii yeni gelenler olmuşsada hoşgelmişler aramıza :KK54::KK54:
sabır ve azimleee kurtulucaz kilolardannn nedemişlerrr sabrın sonu selamettir:KK16::KK16:

bilgecim hosgeldin bitanem cook sevindim nişanlına kavusmussun:KK16::KK16: inşallah cok güzel bi gelin olcaksın 4 5 kg nedir ki hemen verirsinnnn:KK76:
dügün ne zaman tatlım
:KK12:

merhaba kızlar yine net yoktu birkaç gündür ama tekrar aldık :KK76:
inşallah hepiniz iyisinizdir bende bu hafta düzenli beslenmemi tekrardan kurdum kendimi bi bıraktım zor toparladım galiba saglıklı beslenmek ömür oyu kaderimiz hemen kilo alıyoruz dikkat etmeyince
:KK31: birde bu hafta kaçamaksız gittigim halde gram vermişim sinir oldum neden böyle oldu acaba :26::26:hedef kiloma gelene kadar devam edecegim inşallah melek ablacım çigdemcim sizin gibi kilomu koruma döneminede gelirim :KK16::KK16:

inşallah hepiniz iyisinizdir bende bu hafta düzenli beslenmemi tekrardan kurdum kendimi bi bıraktım zor toparladım galiba saglıklı beslenmek ömür oyu kaderimiz hemen kilo alıyoruz dikkat etmeyince
:KK31: birde bu hafta kaçamaksız gittigim halde gram vermişim sinir oldum neden böyle oldu acaba :26::26:hedef kiloma gelene kadar devam edecegim inşallah melek ablacım çigdemcim sizin gibi kilomu koruma döneminede gelirim :KK16::KK16:

Canım benim birtanem seni özledim. Ne yazıkki kaderimiz çünkü eğer yersek hemen kilo yapıyor metobolizma meselesi hayatım işte hep çok yiyip de kilo almayanlardan olmak istemişimdir ozaman her halde dünyalerı yerdim o kadar istahıma düşkünüm:KK53: Metobolizma sana bence ceza olarak yapıyor bir bırakıyorsun bir devam ediyorsun diye:KK52:
İstikrarlı olursan sende koruma döneminde olursun canım benim.

Canım benim birtanem seni özledim. Ne yazıkki kaderimiz çünkü eğer yersek hemen kilo yapıyor metobolizma meselesi hayatım işte hep çok yiyip de kilo almayanlardan olmak istemişimdir ozaman her halde dünyalerı yerdim o kadar istahıma düşkünüm:KK53: Metobolizma sana bence ceza olarak yapıyor bir bırakıyorsun bir devam ediyorsun diye:KK52:
İstikrarlı olursan sende koruma döneminde olursun canım benim.
[/QUOTE

bende seni özledimm canım benimm
:KK16:
keşke istedgimiz gibi olsaydık ama malesef dikkat etmek gerekiyor
:KK31:
evet tatlım kesinlikle metobolizma kızdı bana cok fena ama hakettim ben 1 ay ara verdim benim için büyük kayıp oldu gerçekten
amaaa aklım basıma geldi düzenli beslenmeyye geçtim üstüne birde fıtness yapıorum bir haftadır inşallah daha hızlı zayıflarım önceden yürüyüş yaptım evde pek yararı olmadı toparladı biraz ama fıtness cok terletiyor yag yaktıgını hissediyorum kendime 2 ay verdim 10 kg fazlam var zaten allahtan önceki verdiklerimide almadım kalanlarda kış kış deyim artık
:KK34:

İstikrarlı olursan sende koruma döneminde olursun canım benim.[/QUOTE

bende seni özledimm canım benimm
keşke istedgimiz gibi olsaydık ama malesef dikkat etmek gerekiyor
:KK31:
evet tatlım kesinlikle metobolizma kızdı bana cok fena ama hakettim ben 1 ay ara verdim benim için büyük kayıp oldu gerçekten
amaaa aklım basıma geldi düzenli beslenmeyye geçtim üstüne birde fıtness yapıorum bir haftadır inşallah daha hızlı zayıflarım önceden yürüyüş yaptım evde pek yararı olmadı toparladı biraz ama fıtness cok terletiyor yag yaktıgını hissediyorum kendime 2 ay verdim 10 kg fazlam var zaten allahtan önceki verdiklerimide almadım kalanlarda kış kış deyim artık
:KK34:

Canım almamış olmana çok sevindim verirsin 10 kiloyu canım yeterki iste ama istikrarlı olman şart.. Derslerini sakın ha ihmal etme Meryem üniverstre bak çok önemli ben okumamın çook byük cezasını çekiyorum... Bunu iş hayatına girince daha ii anlıyorsun ..

Sabah
1 adet Yumurta
Yarım Domates
Yarım dilim Kaşar Peyniri
Çok az Beyaz Peynir

Ara
Çeyrek simit(Simit olunca aldım az offfff ama iki tane yiyecek potansiyele sahip tim hiç kahvaltı yapmamıs gibi):KK17:
Türk Kahvesi

Öğle
İki Kaşık Patates Yemeği
İki kaşık Bulgur Pilavı
Salata

Ara
Portakal
Yoğurt

Akşam
2 yemek kaşığı kapuska
3 -4 küçük dilim Et
Salata

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Limon Damlatılmış Soda
Kahvee

Canım almamış olmana çok sevindim verirsin 10 kiloyu canım yeterki iste ama istikrarlı olman şart.. Derslerini sakın ha ihmal etme Meryem üniverstre bak çok önemli ben okumamın çook byük cezasını çekiyorum... Bunu iş hayatına girince daha ii anlıyorsun ..

evet tatlım istikrarımı kaybetmeden hedefe ulaşacagım
ihmal etmiyorum canım sürekli ara vermeden calışıyorum hayat cok zor gerçekten
inşallah seninde gönlüne göre rahat edebilecegin bir iş cıkar karsına bitanem benim

evet tatlım istikrarımı kaybetmeden hedefe ulaşacagım
ihmal etmiyorum canım sürekli ara vermeden calışıyorum hayat cok zor gerçekten
inşallah seninde gönlüne göre rahat edebilecegin bir iş cıkar karsına bitanem benim

Canın inşallah ama bakalım zaman gerekiyor hayırlısı her şeyin ama o yaşladrda yaptın yaptın ilerki yaşlarda sorumluluğun daha çok oluyor istediin gibi hareket edemiyorsun. Hayrılrısı her şeyin canım

kızlar iyi akşamlar..ben bu hafta bildirim yapmıyım dedim artılar bana iyi gelmiyor=((((((((

sabah:1 yumurta(1),1dilim kepek ekmek,1 dilim peynir(2),3 yeşil zeytin(3)

öğle:1.5 kase tarhana çorbası(5),yarım dilim ekmek,1pors.döner(2),salata

akşam:1 tabak karnıbahar(7),2 kaşık yğurt(2),yarım dilim ekmek

öğle ile akşam 1 elma(18) yedim.puanlamam 40 çıktı???amayyağı puanlamadım.melekcim birde sen puanlar mısın?

Canım inşallah böyle devam edersin tebrik ederim:nazar:

Sağol canımm inşallah, ikimizden başka kimse bildirim yapmamış bu arada :KK5:

Meryemcimm hoş geldin, ben de toparladım nihayet :KK16:

Sağol canımm inşallah, ikimizden başka kimse bildirim yapmamış bu arada :KK5:

Meryemcimm hoş geldin, ben de toparladım nihayet :KK16:

Evet canım benim ikimizden başka hiç kimse bildirim yapmamış bence herkesin yapması lazım alan da verende bizim kzılar artık baya bir boşladı sirkelenmek lazım ..

merhaba kızlar :KK5: moralim cok bozuk benim bir haftayı geçti düzenimi kurdum beslenmeyi ama 500 gram aldım verecegim halde bi kaç gündürde gram bile veremiyorum neden böyle oluyor Arzu ablacım bana yardımcı olur musun rica etsem beni bi ele alır mısın ???
son 10 kg bana cok agır geldi neden veremiyorum ki acaba
:26:

birde etrafımdakiler cnaımı sıkıyo komsular geliyor bize bazen onlarla oturmuyorum odamda calışıyorum ama yemekte cagırıyorlar sunu getirdim ye bunu getirdim ye yemiyorum bende kızıyorlar ne diyetiymiş boşver felan yemek saatim bile geçiyor bazen bizimkilerin yemekleri hamur işleri bazı günler sürekli kahvaltı gibi besleniyorlar ama ben yemek hazırlıorum kendime ait buda aileme sorun oluyor galiba ayrı yiyorsun bizden falaln die annem cok kızıyor beni hiç anllamıyorlar üzülüyorlar ben kaç yıl zayıflamayı istedikçe daha cok yedim şiştim kilolu bi ergenlik geçirdim şimdide bu topiği buldum beslenmeyi ögrendim ama üstüme cok geliyorrlar
:KK25::KK25::KK25:
kızlar içimi döktüm kusuruma bakmayın lütfen

1 haftalık menümü paylaşacagım nerde yanlış yapıorum ne eksik ne fazla bana söyleyin olur mu ??

sabah 2 dilim cavdar kızarmıs..llor peynir.3dilim salam
ara küçük kutu süt
öglen 1.b yeşilçay 1 elma
akşam piliç döner salata yeşilçay
su 3lt

sabah 2dilim cavdar lor peynir sekersiz cay
ara 2ceviz,
öglen 1 tabak pırasa yemegi 5k yogurt
ara 1 elma 1 portakal
akşam 1kase sehriye corbası salata
su 3lt spor fıtness

sabah 3dilim cavdar 5 yeşil zeytin lor peynir sekersiz cay
ara 1 elma yeşilçay
öglen brokoli yemegi 1 kase yogurt
ara 1 portakal 1 havuc
akşam 1 kase corba salata
su 3lt spor fıtness

sabah 3 dilim cavdar 2 yeşil zeytin 2 dilim salam sekersiz cay
ara 2 ceviz
öglen 1b ayran salata 2 haslanmıs but
ara 1 ayva
akşam 1 tabak karnıbahar yemegi yogurt
su 3lt spor fıtness

sabah 2 dilim tam bugday tel peynir zeytin sekersiz cay
ara 3 kuru kayısı 1. süt
1 saat sonra 1 ayva
su 3lt spor fıtness

1 haftalık menümü paylaşacagım nerde yanlış yapıorum ne eksik ne fazla bana söyleyin olur mu ??

sabah 2 dilim cavdar kızarmıs..llor peynir.3dilim salam
ara küçük kutu süt
öglen 1.b yeşilçay 1 elma
akşam piliç döner salata yeşilçay
su 3lt

sabah 2dilim cavdar lor peynir sekersiz cay
ara 2ceviz,
öglen 1 tabak pırasa yemegi 5k yogurt
ara 1 elma 1 portakal
akşam 1kase sehriye corbası salata
su 3lt spor fıtness

sabah 3dilim cavdar 5 yeşil zeytin lor peynir sekersiz cay
ara 1 elma yeşilçay
öglen brokoli yemegi 1 kase yogurt
ara 1 portakal 1 havuc
su 3lt spor fıtness

sabah 3 dilim cavdar 2 yeşil zeytin 2 dilim salam sekersiz cay
ara 2 ceviz
öglen 1b ayran salata 2 haslanmıs but
ara 1 ayva
akşam 1 tabak karnıbahar yemegi yogurt
su 3lt spor fıtness

sabah 2 dilim tam bugday tel peynir zeytin sekersiz cay
ara 3 kuru kayısı 1. süt
1 saat sonra 1 ayva
su 3lt spor fıtness

canım ben menulerınde tuhaflık goremedım ama vucut dırenıyor sanırım merak etme bu hafta bırden gıder :KK34:

X