Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sıralar kızlar hem reglim yakın hem iş yerinde sıkıntı stres haad safhada mı nedeni bilmem çook yeme isteğim var anlatamam hele pazar günü iş yerinde olanlar aklıma geldikçe ecde ne bulursam ona saldırdım baklava, çikolata vs. ne oluyor anlamadım ama iki gündür dikkat ediyorum. Yeme isteğim var...
canım banada sık sık olan bısı bence olculu mıktardada olsa yemelısın hem sen kılo verme durumunda deıl korum donemındesın bır yada ıkı gun ne ıstıosan yersın sonrakı gunler dengelersın benım gıbı bak ben cumartesı pazar full yedım ıkı gundur dengelıyorum verdım gıttı o ıkı gun yedıklerımden eser kalmadı
dunku menume ek aksam menusu
kızlar aksam cok yakın arkadasımın dogum gunuydı gıttım ve malesef azda olsa yememem gerek bısıler yemek durumunda kaldım cunku ıs cıkısı gıttım yemek vs orda yemek zorunda kaldım
aksam
avuc ıcı kadar ev yapımı kıymalı pıde
ıkı catal frambuazlı pasta
ve malesefkı 1,5 su da kaldım cunku su ıcemedım orda
ama buna ragmen gunduz menumde sorun olmadıgı ıcın sanırım 800 gr vermısımmmmm
ve hafta sonu kacamagı fazlasıyla telafı edılmıs oldu kılo bıle verdımmmmmmmmmmmmmmmm
Haklsısın canım koruma döneminde olduğumu ara sıra unuyorum panik oluyorum maynakça ama nr yapayim eski halime dönmektekn korkuyorum.
Haklsısın canım koruma döneminde olduğumu ara sıra unuyorum panik oluyorum maynakça ama nr yapayim eski halime dönmektekn korkuyorum.
evettttt artık tam gaz aranızdayım canlarr askerim geldi şükürler olsun düğün tarihi belirlendi hazırlıklar hızlandı şimdi kilo verme zamanı :)) çıtır bi gelin olmak istiyorumm
düğüne kadar vermem gereken kilo aldığım o lanet 4-5 kilo
bugun tartıldım 58kg geldim allahtan koşturmacadan çok yesemde daha fazla almamışım
şimdi geleyim sabah kahvaltıma
-1 bardak açık şekersiz çay
-3 dilim zar gibi kesilmiş ekmek
-k.k dan küçük beyaz peynir
-1 tatlı kaşığı lor peyniri az tuzlu
-3 dilim salatalık
-3dilim domates
-1 tatlı taşığı naneli yoğurt
şimdilik böyle eşya toplamaktan fırsat bulursam sporada başıcam bugunn
hepinizi çok özlemişimm seviyorum sizlerii yeni gelenler olmuşsada hoşgelmişler aramıza
sabır ve azimleee kurtulucaz kilolardannn nedemişlerrr sabrın sonu selamettir
yoksa yoksa sen dukan mı yapıyorsun?