Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

GUANYDIN kızlar gunlerdır cok cok sacmaladım olmıcak seyler yedım ama bugun ıtıbarıyle hepsı son buldu bugunku menum

sabah
1 dılm uno denge
peynır
zeytın 5 adet
yumurta

ara
cok az antep

Sabah
Az Beyaz Peynir
1 dilim Buğday Ekmeği

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Ezogelin Çorbası
Salata
2 kaşık kadar yoğurtlu kabak

Ara
Armut
Yoğurt
2 adet pirinç patlağı

Akşam
Etli Kuru Fasulye Yemeği
Salata

BUGUNKU menum

sabah
1 dılım uno denge
peynır
zeytın 5 aadet
yumurta

ara
cok az anteo

ogle
tavuk but sıs
az salata

ara
antep

aksam
buyuk ıhtımal
cıger sote
salata

3 lt su tamamlıcam

En Büyük KK

Arkadaşımla buluşup eski okulumuza gittik. Liseyi özleyeceğim hiiç aklıma gelmezdi ama kapıdan girer girmez ne kadar da özlediğimi anladım kızlarr :KK43:

Menüm çok düzensiz oldu, yazılacak durumda değil, evden erken çıktığım için kahvaltı-öğle yemeği falan yok.
Okulda da çay içtik. Ordan kafeye gittik orada da çay içtik. Akşam da 1 kase çorba içtim, birazcık da patates yedim. Arada da 1 kupa sütlü sıcak çikolata.

Beslenme konusunda saçma bir gündü, ama yine de azmimi yitirmek yok, yarın toparlarım. :KK15:
İyi geceler çıtırlaar :KK16:

gunaydın kızlarrr

aksamkı menum degıstı

haslanmıs tavuk

3 lt su ıle gunu kapadım :21::21::21:

bugunku menum
sabah
2 dılım ıyıce kızarmıs uno denge 10
peynır 1
zeytın 1
yumurta 0

Son düzenleme:
evettttt artık tam gaz aranızdayım canlarr :nazar: askerim geldi şükürler olsun düğün tarihi belirlendi hazırlıklar hızlandı şimdi kilo verme zamanı :)) çıtır bi gelin olmak istiyorumm :KK8::KK8:
düğüne kadar vermem gereken kilo aldığım o lanet 4-5 kilo :KK36:
bugun tartıldım 58kg geldim allahtan koşturmacadan çok yesemde daha fazla almamışım :KK76:
şimdi geleyim sabah kahvaltıma

-1 bardak açık şekersiz çay
-3 dilim zar gibi kesilmiş ekmek
-k.k dan küçük beyaz peynir
-1 tatlı kaşığı lor peyniri az tuzlu
-3 dilim salatalık
-3dilim domates
-1 tatlı taşığı naneli yoğurt

şimdilik böyle eşya toplamaktan fırsat bulursam sporada başıcam bugunn
hepinizi çok özlemişimm seviyorum sizlerii yeni gelenler olmuşsada hoşgelmişler aramıza :KK54::KK54:
sabır ve azimleee kurtulucaz kilolardannn nedemişlerrr sabrın sonu selamettir:KK16::KK16:

bugunku menum

sabah
2 dılım ıyıce kızarmıs uno denge 10
peynır 1
zeytın 1
yumurta 0

ara
mınık etı puf :KK20::KK20: 12 p :KK17:
az antep 4 p

ogle
haslanmıs tavuk 0

aksam arkadasımın sogum gunune gıdıcem offf pasta var cok az ıkı catal yer sıyırırım ınsallah :26::26::26:
sımdıye kadarkı puanım 28 p eh cokda deıl :KK24::KK24::KK24:

Sabah
1 adet yumurta
Beyaz Peynir
1 dilim B. ekmeği
Yarım Domates
Bir parça kırmızı biber

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Kağıt kepabı
Salata

Ara
Elma

Akşam
Belli değil ama düşündüğü
Ciğer sote
Salata

Ara
Meyve
Soda Limonlu
Sütlü Kahve

Bu sıralar kızlar hem reglim yakın hem iş yerinde sıkıntı stres haad safhada mı nedeni bilmem çook yeme isteğim var anlatamam hele pazar günü iş yerinde olanlar aklıma geldikçe ecde ne bulursam ona saldırdım baklava, çikolata vs. ne oluyor anlamadım ama iki gündür dikkat ediyorum. Yeme isteğim var...

Bu sıralar kızlar hem reglim yakın hem iş yerinde sıkıntı stres haad safhada mı nedeni bilmem çook yeme isteğim var anlatamam hele pazar günü iş yerinde olanlar aklıma geldikçe ecde ne bulursam ona saldırdım baklava, çikolata vs. ne oluyor anlamadım ama iki gündür dikkat ediyorum. Yeme isteğim var...

canım banada sık sık olan bısı bence olculu mıktardada olsa yemelısın hem sen kılo verme durumunda deıl korum donemındesın bır yada ıkı gun ne ıstıosan yersın sonrakı gunler dengelersın benım gıbı bak ben cumartesı pazar full yedım ıkı gundur dengelıyorum verdım gıttı :KK34::KK34::KK34: o ıkı gun yedıklerımden eser kalmadı :KK53::KK53::KK53::KK53:

dunku menume ek aksam menusu

kızlar aksam cok yakın arkadasımın dogum gunuydı gıttım ve malesef azda olsa yememem gerek bısıler yemek durumunda kaldım cunku ıs cıkısı gıttım yemek vs orda yemek zorunda kaldım

aksam
avuc ıcı kadar ev yapımı kıymalı pıde :KK25::KK25:
ıkı catal frambuazlı pasta

ve malesefkı 1,5 su da kaldım cunku su ıcemedım orda

ama buna ragmen gunduz menumde sorun olmadıgı ıcın sanırım 800 gr vermısımmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ve hafta sonu kacamagı fazlasıyla telafı edılmıs oldu kılo bıle verdımmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52:

canım banada sık sık olan bısı bence olculu mıktardada olsa yemelısın hem sen kılo verme durumunda deıl korum donemındesın bır yada ıkı gun ne ıstıosan yersın sonrakı gunler dengelersın benım gıbı bak ben cumartesı pazar full yedım ıkı gundur dengelıyorum verdım gıttı :KK34::KK34::KK34: o ıkı gun yedıklerımden eser kalmadı :KK53::KK53::KK53::KK53:

dunku menume ek aksam menusu

kızlar aksam cok yakın arkadasımın dogum gunuydı gıttım ve malesef azda olsa yememem gerek bısıler yemek durumunda kaldım cunku ıs cıkısı gıttım yemek vs orda yemek zorunda kaldım

aksam
avuc ıcı kadar ev yapımı kıymalı pıde :KK25::KK25:
ıkı catal frambuazlı pasta

ve malesefkı 1,5 su da kaldım cunku su ıcemedım orda

ama buna ragmen gunduz menumde sorun olmadıgı ıcın sanırım 800 gr vermısımmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ve hafta sonu kacamagı fazlasıyla telafı edılmıs oldu kılo bıle verdımmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52:

Haklsısın canım koruma döneminde olduğumu ara sıra unuyorum panik oluyorum maynakça ama nr yapayim eski halime dönmektekn korkuyorum.:KK52:

Haklsısın canım koruma döneminde olduğumu ara sıra unuyorum panik oluyorum maynakça ama nr yapayim eski halime dönmektekn korkuyorum.:KK52:

evet o korku bende de var ama dıkkat eder dengelersek bısıcık olmaz kı olmuoda ben pazr gunu yemedıgım sey kalmadı ama bugun o gunun sabahından daha zayıfımmm yasasınnnnn dengeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

evettttt artık tam gaz aranızdayım canlarr :nazar: askerim geldi şükürler olsun düğün tarihi belirlendi hazırlıklar hızlandı şimdi kilo verme zamanı :)) çıtır bi gelin olmak istiyorumm :KK8::KK8:
düğüne kadar vermem gereken kilo aldığım o lanet 4-5 kilo :KK36:
bugun tartıldım 58kg geldim allahtan koşturmacadan çok yesemde daha fazla almamışım :KK76:
şimdi geleyim sabah kahvaltıma

-1 bardak açık şekersiz çay
-3 dilim zar gibi kesilmiş ekmek
-k.k dan küçük beyaz peynir
-1 tatlı kaşığı lor peyniri az tuzlu
-3 dilim salatalık
-3dilim domates
-1 tatlı taşığı naneli yoğurt

şimdilik böyle eşya toplamaktan fırsat bulursam sporada başıcam bugunn
hepinizi çok özlemişimm seviyorum sizlerii yeni gelenler olmuşsada hoşgelmişler aramıza :KK54::KK54:
sabır ve azimleee kurtulucaz kilolardannn nedemişlerrr sabrın sonu selamettir:KK16::KK16:

Hoşgeldin tekrar canımm :KK16:

Bu arada dün akşamki menümde değişiklik oldu kızlar eşim dışarda verelim dedi sipariş benimde işime geldi şimdi kim yapacak dedim ve kabul ettim
İki adet Lahmacun
Ayran
:KK53:

bugunku bu saate dek olan menum

sabah
2 dılım uno denge 10
peynır 0,5
zyetın 1,5
yumurta 0

ara
az antep 4 p

ogle
ıspanak yemegı pırıscsız yumurtalı 6p
7-8 kasık bulgur pılavı 20 p vardır kesın
cacık 4 p

46 puanım aksamıda 0 ıle gecırırısem super olacakkk

bulgur pılavı yememem gerekırdı ama arada yemek ıstıyorum kabızlıgı onluyor bu tur seylerı hıc yemez ısem kabız oluyorum

Son düzenleme:
X