Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

başlangıç:76
bugün:73.6
gelen:YOKKKKK
giden:2.400 gr yuppiiiiiiiiiiii
çk motiveyim ya rabbim hep bole olmamı sağlasın,hepimizin inşallah kızlarrrrrrr :)))

Çook sevindim canımm süpersinnnn maşallahh :nazar: :KK9:

tatlım sıkma canını bu hafta telafi edersin.bende öğrenciyim tatillerde eve gidince ınan senın gbı oluyo herseyı yedırıyolar:KK43:(sıkma canını iraden geri gelir eminim cnmcım

Canım etrafındaki insanlar yalnız yaşasan da olacak evlensen eşin yapacak iş yerinde arkadaşların dediklerini yapacak önemli olan senin istikraralı olman devam ettirmen..

Sağolun kızlarr :KK19:
Bugün iyi gidiyorum bakalım inşallah bu hafta hep böyle iradeli devam eder, haftaya daha güzel bir bildirimim olur
:KK31:

Kızlaarrrr Menüler nerde,hiç biriniz yazmıyorsunuz.. :KK22:

Sabah
1 dilim Buğday ekmeği
Beyaz Peynir
Küçük ve ince dilim kaşar peyniri
Yarım Domates Sivri Biber
Bir tutam Maydanoz
Haşlanmış Yumurta

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Az Menüde Mantar sote (içinde Patates Mantar sulu yemek tazında bir şeydi)
3 yemek kaşığı Bulgur Pilavı
Salata

Ara
Sütlü Türk Kahvesi
Elma
125 Gr Tam Yağlı Yoğurt

Akşam
Anneme gidecem belli değil.

Kahvaltı
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
5-6 adet zeytin
1 kupa yeşil çay (öyle ya da böyle içicem artık, tadını sevmeye çalışıyorum)

Öğle
2 kaşık kuru fasulye

Ara
1 bardak yarım yağlı süt

Akşam
Babaanneme gidicem

Su şimdilik 2 lt
Spor yok

:KK56:

Kahvaltı
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
5-6 adet zeytin
1 kupa yeşil çay (öyle ya da böyle içicem artık, tadını sevmeye çalışıyorum)

Öğle
2 kaşık kuru fasulye

Ara
1 bardak yarım yağlı süt

Akşam
Babaanneme gidicem

Su şimdilik 2 lt
Spor yok

Babaannene gidip te kaçamak yapmak yok canım.

Cnm yazını şimdi okudum ve süper kilo vermişsin darısı bana inş sende bi istğim var lütfen beni yanlız bırakmayın bende zayıflamak istiyorum sizin gibi şimdiden çok teşekkür ederim cnm.

Günaydın Herkese:KK16:

Kilo Bildirimimi yapayim

Başlangıç kilom:67
Geçen Hafta Kilo:51.900
Bu hafta kilo :51.800:KK23:
Giden :100 gram
Gelen:Yok
Spor :Merdiven Çıkmak
Beden:36 :KK51:

Allaha şükür hiç verdiğim kliloları almadım ideal kilomdayım hatta daha zayıf :KK52: İlk defa bu kadar uzun ve formundayım sağlıklı beslenmeye başlayalı tam bir yıl oldu.

:nazar::nazar::nazar:

hayran kaldım sana, bana da versene azminden biraz. destek, destek, destek, lütfeeen.... eylül, ekim ayında çok iyiydim bir daha da olmadı öyle. ve şimdi tekrar almaya başladım. abur cubur mahveiyo beni. doğum kontrol hapından mı aceba.....

hayran kaldım sana, bana da versene azminden biraz. destek, destek, destek, lütfeeen.... eylül, ekim ayında çok iyiydim bir daha da olmadı öyle. ve şimdi tekrar almaya başladım. abur cubur mahveiyo beni. doğum kontrol hapından mı aceba.....
Doğum kontrol hapı böle bir şeye neden olur mu hiç bilmiyorum canım ama kilo aldırdığını duymuştum.Sen kendini motive etmen lazım ,her şey senin elinde kendi elinde .
Hayatına kilolu birisi olarak mı devam etmek istiyorsun yoksa istediğin kiyafeti bulup içine girmek mi istiyorsun herkes kilo almıssın biraz versen iyi olur demesini mi duymak mı istiyorsun ,yoksa çok güzel kilo vermissin bende senin gibi vermek istiyorum sözlerini mi duymak istiyorsun? Senin tercihin canım ....

Babaannene gidip te kaçamak yapmak yok canım.

Yapmadımmm :KK52:

dün akşamki menüm
1 kase çorba
yarım porsiyon et
bol salataa
yoğurt

Cnm yazını şimdi okudum ve süper kilo vermişsin darısı bana inş sende bi istğim var lütfen beni yanlız bırakmayın bende zayıflamak istiyorum sizin gibi şimdiden çok teşekkür ederim cnm.

Canım buradan kopmazsan motivasyonun ve sabrın hiç eksilmez :KK54:

Ben de o zamanlar daha azimliydim canım ama uzuun bir aradan sonra tekrar döndüm sağlıklı beslenmeye.. Diyet adıyla bakınca olaya canım istemiyordu ama artık sağlıklı yaşam için yapıyorum bunu çünkü fazla yediğimde midemin ağrısını yine kendim çekiyorum :KK31:

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar.kımse yazmıyor haftasonu kaçamaklarımı yapılıyo yoksaaaa:))))

Ben abartmadım bu hafta sonu, yalnızca 1 tanecik çikolataa :KK17:
Toparladım artık kendimi, bu hafta daha güzel bir bildirim yapmak istiyorummm :KK15:
Sen neler yapıyosun tatlımm, nasıl gidiyorr ?
:KK16:

Ben abartmadım bu hafta sonu, yalnızca 1 tanecik çikolataa :KK17:
Toparladım artık kendimi, bu hafta daha güzel bir bildirim yapmak istiyorummm :KK15:
Sen neler yapıyosun tatlımm, nasıl gidiyorr ?
:KK16:

oh oh sevindim canım adına:))bende kaçamak yapmadım gayet güzel gidiyo alıştım artık midemde küçüldü sanırım nihayet:KK70::KK70::KK70::KK70:.cumayı iple çekiyorum inşallah çk gzel bildirimler yapczz:KK66:)

Son düzenleme:
oh oh sevindim canım adına:))bende kaçamak yapmadım gayet güzel gidiyo alıştım artık midemde küçüldü sanırım nihayet:KK70::KK70::KK70::KK70:.cumayı iple çekiyorum inşallah çk gzel bildirimler yapczz:KK66:)

Ne güzel canımm, mide alışınca küçülüyor evet, fazla yiyince tepki gösteriyor ağrıyarak :KK31:
Ben de iple çekiyorumm, inşallah tatlımm çıtırımsı bildirimler yapalımmm :KK23:

X