Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

SELAM kızlar canlar nasılsınızzz :KK16:

canımm çoook sıkkın dün çok kötü birşey geldi başıma :KK5::KK5::KK5:

2.5 aylık kızım bir anlık dalmam yüzünden kafasının üstüne düştü susmadı çok ağladı onu öyle görünce bende çoook ağladım fenalık geçirdim resmen

hemen 2 gun boynca gözlemlicez asırı kusma baygınlık konusmalara tepki vermeme gibi bir durum olursa doktora götürcez ne olur dua edin kıyamam ben onaa o çok minikk eşimi:KK43::KK43::KK43::KK43: e arad

2.5 aylık kızım bir anlık dalmam yüzünden kafasının üstüne düştü susmadı çok ağladı onu öyle görünce bende çoook ağladım fenalık geçirdim resmen

hemen 2 gun boynca gözlemlicez asırı kusma baygınlık konusmalara tepki vermeme gibi bir durum olursa doktora götürcez ne olur dua edin kıyamam ben onaa o çok minikk eşimi:KK43::KK43::KK43::KK43: e arad

canım çk geçmiş olsnn.rabbim esirgesin minik bebişini:KK43:((kalbini ferah tut allaın izniyle melekler korumuştur bebeğini.çok geçmiş olsun inşallah sorun yoktur..

evet canım açıkcası hiç aç kalmadım.sabah yediğim 1 avuç yer fıstığı o kadar tok tutuyoki şiddetle tavsiye ediyrm..ekmek yerine yemelisin.öğlen acıkmamış oluorm ama sırf düzenli olsn diye yiorum yemek,okadarki tok tutuo yani..canan karataydan duymuştum ekmek yerıne kabuklu yer fıstığı yenmesi gerektiğini hem yağıda az oldugu ıcın 1 awuç dolusu yenmesini öneriyodu..hadi bakalm kolay gelsın hepimizeeeeeeeeeee:))

Ekmek yerine değilde canım sabahları bir dilim olsun ekmek yemem lazım, ara öğün olarak alıp deniyecem :)

Son düzenleme:

Geçmiş Olsun canım İnşallah bir şey çıkmaz.Bol bol dua edecem canım ...

güaydın kızlarrrr geç yattığım için saat 10.30 gbı uyandım.ve hemen sirkeli ballı ılık suyumu içtimm:)salı günü 76 kiloyla başladığım diyetimde bgun 75.1 kiloyummmmmmm:))3.günüm ve 900 gr gitmiş bileeeeeee.tabiki bunun hepsi yağ değildir ama kilomun düşmüş olduğunu görnek beni dahada motive etti yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çok sevindim senin adına tebrik ederim canım canım evet ilk başta yağ olmuyor su oluyor ama senin için güzel bir başlangıç.

COK gecmıs olsun canım :KK43:

Çok geçmiş olsun canım kıyamam yavruma allah korusun aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle bişey olmaz inşallah melekler korur minik kızımı..

canım çok geçmiş olsun

güaydın kızlarrrr geç yattığım için saat 10.30 gbı uyandım.ve hemen sirkeli ballı ılık suyumu içtimm:)salı günü 76 kiloyla başladığım diyetimde bgun 75.1 kiloyummmmmmm:))3.günüm ve 900 gr gitmiş bileeeeeee.tabiki bunun hepsi yağ değildir ama kilomun düşmüş olduğunu görnek beni dahada motive etti yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Başlarda vücudunun ödemini atıyosun canım, tebrikler :KK9:

Canım benimm çok geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme.

Sabah
1 dilim Tam Buğday ekmeği
1 adet Yumurta
Yarım Domates
Beyaz Peynir
Az Örgü Peynir

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
2 Adet Kadı budu Köfte
Salata

Ara
1 adet Elma
Yoğurt

Akşam
1 kepçe Tarhana Çorbası
Az Yoğurtlu Karnıbahar Yemeği
Salata

Ara
Yarım Ayva
Yarım Portakal
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Yarın bildirim günü ve ben bu hafta hiç güzel menüler yapmadım. YİNE ! :KK20: :KK36:
Dövün valla beni ya cidden :KK4:

Son düzenleme:
Günaydın Herkese:KK16:

Kilo Bildirimimi yapayim

Başlangıç kilom:67
Geçen Hafta Kilo:51.900
Bu hafta kilo :51.800:KK23:
Giden :100 gram
Gelen:Yok
Spor :Merdiven Çıkmak
Beden:36 :KK51:

Allaha şükür hiç verdiğim kliloları almadım ideal kilomdayım hatta daha zayıf :KK52: İlk defa bu kadar uzun ve formundayım sağlıklı beslenmeye başlayalı tam bir yıl oldu.

Son düzenleme:
Yarın bildirim günü ve ben bu hafta hiç güzel menüler yapmadım. YİNE ! :KK20: :KK36:
Dövün valla beni ya cidden :KK4:

:KK22: Zaten belli canım menülerini yayınlamıyorsun oradan anlıyorum güzel menü yapamdığını :KK4: Canım neden motiveni düşürüyorsun ki yani bizi yediklerimizi dikkat ederken tek çeşitmi besleniyoruz hayır isteidğimiz her şeyi yiyoruz ama az neden motivasyonun düşüyorki?

Günaydın Herkese:KK16:

Kilo Bildirimimi yapayim

Başlangıç kilom:67
Geçen Hafta Kilo:51.900
Bu hafta kilo :51.800:KK23:
Giden :100 gram
Gelen:Yok
Spor :Merdiven Çıkmak
Beden:36 :KK51:

Allaha şükür hiç verdiğim kliloları almadım ideal kilomdayım hatta daha zayıf :KK52: İlk defa bu kadar uzun ve formundayım sağlıklı beslenmeye başlayalı tam bir yıl oldu.

tebrıkler cıgdem :KK16::KK16::KK16:

gunaydın kızlar hala 800-900 gr artıda oldugum ıcın bıldırım yapmıcam toparlıcam ınsallah kendımı bı an evel :KK16:

:KK22: Zaten belli canım menülerini yayınlamıyorsun oradan anlıyorum güzel menü yapamdığını :KK4: Canım neden motiveni düşürüyorsun ki yani bizi yediklerimizi dikkat ederken tek çeşitmi besleniyoruz hayır isteidğimiz her şeyi yiyoruz ama az neden motivasyonun düşüyorki?

Aslında çevremdekiler de biraz yardım etse çok rahat vericem canım ama irademle oynuyolar resmen.. Babaannelerle anneanneler malum zaten, ellerinden geldiği gibi yediriyolar. Evde de yemekler bana göre pişmiyor, kendi istediklerini yapıyolar, tatlı, çikolata vs alırken bana da alıyolar. Yalnız yaşasam şöyle 1-2 ay çatır çatır vericem o kiloları da işte :84:

Regl oldum dün akşam, bugün tartılmayacaktım ama duramadım :KK30:

Geçen hafta: 59.1 kg
Bu hafta: 60.8 kg
Gelen: 1.7 kg :KK5:

başlangıç:76
bugün:73.6
gelen:YOKKKKK
giden:2.400 gr yuppiiiiiiiiiiii
çk motiveyim ya rabbim hep bole olmamı sağlasın,hepimizin inşallah kızlarrrrrrr :)))

Regl oldum dün akşam, bugün tartılmayacaktım ama duramadım :KK30:

Geçen hafta: 59.1 kg
Bu hafta: 60.8 kg
Gelen: 1.7 kg :KK5:

tatlım sıkma canını bu hafta telafi edersin.bende öğrenciyim tatillerde eve gidince ınan senın gbı oluyo herseyı yedırıyolar:KK43:(sıkma canını iraden geri gelir eminim cnmcım

Aslında çevremdekiler de biraz yardım etse çok rahat vericem canım ama irademle oynuyolar resmen.. Babaannelerle anneanneler malum zaten, ellerinden geldiği gibi yediriyolar. Evde de yemekler bana göre pişmiyor, kendi istediklerini yapıyolar, tatlı, çikolata vs alırken bana da alıyolar. Yalnız yaşasam şöyle 1-2 ay çatır çatır vericem o kiloları da işte :84:

Canım etrafındaki insanlar yalnız yaşasan da olacak evlensen eşin yapacak iş yerinde arkadaşların dediklerini yapacak önemli olan senin istikraralı olman devam ettirmen..

X