başlangıç:76
bugün:73.6
gelen:YOKKKKK
giden:2.400 gr yuppiiiiiiiiiiii
çk motiveyim ya rabbim hep bole olmamı sağlasın,hepimizin inşallah kızlarrrrrrr :)))
tatlım sıkma canını bu hafta telafi edersin.bende öğrenciyim tatillerde eve gidince ınan senın gbı oluyo herseyı yedırıyolar(sıkma canını iraden geri gelir eminim cnmcım
Canım etrafındaki insanlar yalnız yaşasan da olacak evlensen eşin yapacak iş yerinde arkadaşların dediklerini yapacak önemli olan senin istikraralı olman devam ettirmen..
Babaannene gidip te kaçamak yapmak yok canım.Kahvaltı
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
5-6 adet zeytin
1 kupa yeşil çay (öyle ya da böyle içicem artık, tadını sevmeye çalışıyorum)
Öğle
2 kaşık kuru fasulye
Ara
1 bardak yarım yağlı süt
Akşam
Babaanneme gidicem
Su şimdilik 2 lt
Spor yok
Günaydın Herkese
Kilo Bildirimimi yapayim
Başlangıç kilom:67
Geçen Hafta Kilo:51.900
Bu hafta kilo :51.800
Giden :100 gram
Gelen:Yok
Spor :Merdiven Çıkmak
Beden:36
Allaha şükür hiç verdiğim kliloları almadım ideal kilomdayım hatta daha zayıfİlk defa bu kadar uzun ve formundayım sağlıklı beslenmeye başlayalı tam bir yıl oldu.
Doğum kontrol hapı böle bir şeye neden olur mu hiç bilmiyorum canım ama kilo aldırdığını duymuştum.Sen kendini motive etmen lazım ,her şey senin elinde kendi elinde .
hayran kaldım sana, bana da versene azminden biraz. destek, destek, destek, lütfeeen.... eylül, ekim ayında çok iyiydim bir daha da olmadı öyle. ve şimdi tekrar almaya başladım. abur cubur mahveiyo beni. doğum kontrol hapından mı aceba.....
Babaannene gidip te kaçamak yapmak yok canım.
Cnm yazını şimdi okudum ve süper kilo vermişsin darısı bana inş sende bi istğim var lütfen beni yanlız bırakmayın bende zayıflamak istiyorum sizin gibi şimdiden çok teşekkür ederim cnm.
hayran kaldım sana, bana da versene azminden biraz. destek, destek, destek, lütfeeen.... eylül, ekim ayında çok iyiydim bir daha da olmadı öyle. ve şimdi tekrar almaya başladım. abur cubur mahveiyo beni. doğum kontrol hapından mı aceba.....
herkese merhaba kızlar.kımse yazmıyor haftasonu kaçamaklarımı yapılıyo yoksaaaa:))))
Ben abartmadım bu hafta sonu, yalnızca 1 tanecik çikolataa
Toparladım artık kendimi, bu hafta daha güzel bir bildirim yapmak istiyorummm
Sen neler yapıyosun tatlımm, nasıl gidiyorr ?
bide şu kilo cetveli nasıl yapılıyo tatlım çk motive edici olsa gerek o ibreyi geri geri almak
oh oh sevindim canım adına:))bende kaçamak yapmadım gayet güzel gidiyo alıştım artık midemde küçüldü sanırım nihayet.cumayı iple çekiyorum inşallah çk gzel bildirimler yapczz )
Kesinlikle canımm, burada ayrıntılı bulabilirsin yapılışını
Yalnız şifreni unutma, her hafta ilerleticeksin o ibreyi
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
saol kuzucummmmmmm çk saol hallettimm:)))))))))))