Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hoşbuldum kızlar
ben iyiyim güzel bir tatil yaptım...bu haftada şehir içi gezmelerimiz var full doluyuz...önümüzdeki haftada iş bakmaya başlıcam....benden böyle...sizler dökülün bakalım şimdide

Canım bend ailemin yanına gittim geldim çok güzel geçti birdaha arayı bu ladar uzatmıcam allah kısmet ederse.. benden böyle

Canım benimmm herşey için çok teşekkür ederim çok güzel bir akşamdı...

resim paylaştınmı bilmiyorum birazdan ben resimleri atıyorum siteye

Evet canımm biz de çıtır olucaz emin ol
Spor olarak haftanın 3 günü masaj kemeri kullanıyorum, göbeğim için bazen de bacaklarıma. Her gün sayısını artırarak yaptığım bacak egzersizlerim var, öyle canım. Fırsat buldukça yürüyorum, inan ki yürümek çok etkili bir de asansör yerine merdiven kullanmak

Hoşbşldum bitanem benim...
Canım gene motivasyon sıfıra inmiş topla bakim kendini birkaç gün kaçamak yaptın diye pes etmek yok hedefe ulaşmadan durmak yok aynen devam ediyorsun anaştıkmı..

Evett katılıyorum İlknur ablamaa Meryem'imm

Tatlımm menün güzel olmuş ama ara öğün yapmamışsın :26:
Sirkeli su ben de içiyordum canım, ama asitli olduğundan mideye zaraı olduğunu duydum, içme bence tatlım
selam kizlar kilo bildirimine geldim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7

80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler bol basarilar diliyorum .

Tebrik ederim hayatımm
çoooooooooooooook kolay gelsin kızlar... bol şans diliyorum size. ben de yeni başladım. hepimize bol sabır :))

Teşekkürler canım, hepimize bol iradelerr

hoşbuldum kızlar
ben iyiyim güzel bir tatil yaptım...bu haftada şehir içi gezmelerimiz var full doluyuz...önümüzdeki haftada iş bakmaya başlıcam....benden böyle...sizler dökülün bakalım şimdide

bızler aynı bebekk

Canım benimmm herşey için çok teşekkür ederim çok güzel bir akşamdı...

resim paylaştınmı bilmiyorum birazdan ben resimleri atıyorum siteye

aynen benım ıcınde oyleydı

smileeeeeeeeeee selam cnm.evet ara öğün yapmadım ama hiç acıkmadım cnku.sirke sek içilirse mideye zarar verıo dıye bılıorum.ben 1çorba kaşığı elma sirkesini 1 kupa sıcak suya karıştırarak içiorm.bende leslie yapmaya başladım dün spor olarak tam 45 dk bacak çalıştırıyo tam bana göree

Evet canım leslie de acayip etkiliymiş, ben hiç yapmadım ama

Sabah
1 adet Yumurta
Az Beyaz Peynir
Küçük ve ince dilim Kaşar Peynir
Sivri Biber
1 tutam Maydanoz

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 adet Karnı Yarık
Salata

Ara
Portakal
125 gram Tam Yağlı Yoğurt

Akşam
1 pasta tabağı kadar Kapuska yemeği (Ben çoğunluk la yemek porsiyonlarımı pasta tabağına koyarak yerim)
Salata

Ara
Yarım Portakal,Ayva
Limon Damlatılmış Soda
Belki kahve içerim.

menü
sabah:1 avuç yer fıstığı,5 tane bademiçi,peynir,zeytin,yeşillik.
ara:1 adet kuru incir
öğlen:3 yemek kaşığı kuskus
akşam:1 kase yoğurdun içine kırılmış 3 adet eti form.veeeee gün içerisinde 2 litreye yakın su

Canım Akşam ki menüle karnın doyuyormu? Çok az geldi bana ..

Canım Akşam ki menüle karnın doyuyormu? Çok az geldi bana ..

evet canım açıkcası hiç aç kalmadım.sabah yediğim 1 avuç yer fıstığı o kadar tok tutuyoki şiddetle tavsiye ediyrm..ekmek yerine yemelisin.öğlen acıkmamış oluorm ama sırf düzenli olsn diye yiorum yemek,okadarki tok tutuo yani..canan karataydan duymuştum ekmek yerıne kabuklu yer fıstığı yenmesi gerektiğini hem yağıda az oldugu ıcın 1 awuç dolusu yenmesini öneriyodu..hadi bakalm kolay gelsın hepimizeeeeeeeeeee:))

güaydın kızlarrrr geç yattığım için saat 10.30 gbı uyandım.ve hemen sirkeli ballı ılık suyumu içtimm:)salı günü 76 kiloyla başladığım diyetimde bgun 75.1 kiloyummmmmmm:))3.günüm ve 900 gr gitmiş bileeeeeee.tabiki bunun hepsi yağ değildir ama kilomun düşmüş olduğunu görnek beni dahada motive etti yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…