Hoşgeldin nasılsın ?
arzu hoşgeldin nasılsın...
hoşbuldum kızlar
ben iyiyim güzel bir tatil yaptım...bu haftada şehir içi gezmelerimiz var full doluyuz...önümüzdeki haftada iş bakmaya başlıcam....benden böyle...sizler dökülün bakalım şimdide
GUnaydın kızlarrr
kızlar dun aksam cok ozel bır mısafırım vardı ergınsena arkadasımız ızmıre tatıle geldı ve dun aksam bızdeydı cokcok memnun oldum ılk kez yuz yuze gorusmus olduk esı kızı kendısı cok ıcten samımı ve ıyı ınsanlar . cok guzel eglencelı bır aksam gecırıdktabı dıyet falan olmadı aksam ama olsun cokkk guzel gectı ve ınsallah tekrar geleceklerrr
bu arada bırazda olsa artıdayım bıldırımım haftaya
Sagol canim darisi herkesin basina, yaklasik 3 ay olacak .
cnm benim ya cok cok coooooook tesekkur ederım liste için.gayet sağlıklı ve doyurucu görünüyo liste,tmm cumadan cumaya tartılıp hergün yazıcam yediklerimi.bu sefer kararlıyım ve inan çk motive oldum şuan yazdıklarınla saol cnm:)inşallah incecik bacaklara kavuşucaz bu sefer pes etmek yok.spor yapıyomusun peki??
Hoşbşldum bitanem benim...
Canım gene motivasyon sıfıra inmiş topla bakim kendini birkaç gün kaçamak yaptın diye pes etmek yok hedefe ulaşmadan durmak yok aynen devam ediyorsun anaştıkmı..
menüm:
sabah:1 avuç yer fıstığı,3 bedemiçi,biraz peynir zeytin ve yumurta.(ben ekmek yerine tuzsuz fıstık ve bademiçi yiorum tok tutuyo)
öğlen:1 büyük kase yoğurdun içine 4 tane eti form kırıp yedim ve salata
akşam:yarım kepçe mercimek çorbası,2 adet köfte
sabah aç karnına elma sirkeli ılık su içtim kızlar yağ yakmaya yardmcı oluyomuş,ve öğün aralarında sürekli ılık su içtimmm hadi bakalım ılk gunum hayırlı olsn:)))
selam kizlar kilo bildirimine geldim
Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7
80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler bol basarilar diliyorum .
çoooooooooooooook kolay gelsin kızlar... bol şans diliyorum size. ben de yeni başladım. hepimize bol sabır :))
hoşbuldum kızlar
ben iyiyim güzel bir tatil yaptım...bu haftada şehir içi gezmelerimiz var full doluyuz...önümüzdeki haftada iş bakmaya başlıcam....benden böyle...sizler dökülün bakalım şimdide
Canım benimmm herşey için çok teşekkür ederim çok güzel bir akşamdı...
resim paylaştınmı bilmiyorum birazdan ben resimleri atıyorum siteye
selam kizlar kilo bildirimine geldim
Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7
80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler bol basarilar diliyorum .
smileeeeeeeeeee selam cnm.evet ara öğün yapmadım ama hiç acıkmadım cnku.sirke sek içilirse mideye zarar verıo dıye bılıorum.ben 1çorba kaşığı elma sirkesini 1 kupa sıcak suya karıştırarak içiorm.bende leslie yapmaya başladım dün spor olarak tam 45 dk bacak çalıştırıyo tam bana göreeEvet canımm biz de çıtır olucaz emin ol
Spor olarak haftanın 3 günü masaj kemeri kullanıyorum, göbeğim için bazen de bacaklarıma. Her gün sayısını artırarak yaptığım bacak egzersizlerim var, öyle canım. Fırsat buldukça yürüyorum, inan ki yürümek çok etkili bir de asansör yerine merdiven kullanmak
Evett katılıyorum İlknur ablamaa Meryem'imm
Tatlımm menün güzel olmuş ama ara öğün yapmamışsın :26:
Sirkeli su ben de içiyordum canım, ama asitli olduğundan mideye zaraı olduğunu duydum, içme bence tatlım
Tebrik ederim hayatımm
Teşekkürler canım, hepimize bol iradelerr
smileeeeeeeeeee selam cnm.evet ara öğün yapmadım ama hiç acıkmadım cnku.sirke sek içilirse mideye zarar verıo dıye bılıorum.ben 1çorba kaşığı elma sirkesini 1 kupa sıcak suya karıştırarak içiorm.bende leslie yapmaya başladım dün spor olarak tam 45 dk bacak çalıştırıyo tam bana göree
menü
sabah:1 avuç yer fıstığı,5 tane bademiçi,peynir,zeytin,yeşillik.
ara:1 adet kuru incir
öğlen:3 yemek kaşığı kuskus
akşam:1 kase yoğurdun içine kırılmış 3 adet eti form.veeeee gün içerisinde 2 litreye yakın su
Canım Akşam ki menüle karnın doyuyormu? Çok az geldi bana ..