Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hoşbuldum kızlar :KK42:
ben iyiyim güzel bir tatil yaptım...bu haftada şehir içi gezmelerimiz var full doluyuz...önümüzdeki haftada iş bakmaya başlıcam....benden böyle...sizler dökülün bakalım şimdide :KK23::KK23::KK23:

Canım bend ailemin yanına gittim geldim çok güzel geçti birdaha arayı bu ladar uzatmıcam allah kısmet ederse.. benden böyle

GUnaydın kızlarrr :KK16::KK16::KK16:

kızlar dun aksam cok ozel bır mısafırım vardı ergınsena arkadasımız ızmıre tatıle geldı ve dun aksam bızdeydı cokcok memnun oldum ılk kez yuz yuze gorusmus olduk esı kızı kendısı cok ıcten samımı ve ıyı ınsanlar . cok guzel eglencelı bır aksam gecırıdk :KK16::KK16::KK16: tabı dıyet falan olmadı aksam :KK17::KK17::KK17: ama olsun cokkk guzel gectı ve ınsallah tekrar geleceklerrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada bırazda olsa artıdayım bıldırımım haftaya :KK34::KK34::KK34:

Canım benimmm herşey için çok teşekkür ederim çok güzel bir akşamdı...:KK16::KK16::KK16::KK16:

resim paylaştınmı bilmiyorum birazdan ben resimleri atıyorum siteye :KK34:

cnm benim ya cok cok coooooook tesekkur ederım liste için.gayet sağlıklı ve doyurucu görünüyo liste,tmm cumadan cumaya tartılıp hergün yazıcam yediklerimi.bu sefer kararlıyım ve inan çk motive oldum şuan yazdıklarınla saol cnm:)inşallah incecik bacaklara kavuşucaz bu sefer pes etmek yok.spor yapıyomusun peki??

Evet canımm biz de çıtır olucaz emin ol :KK16:
Spor olarak haftanın 3 günü masaj kemeri kullanıyorum, göbeğim için bazen de bacaklarıma. Her gün sayısını artırarak yaptığım bacak egzersizlerim var, öyle canım. Fırsat buldukça yürüyorum, inan ki yürümek çok etkili bir de asansör yerine merdiven kullanmak :KK15:

Hoşbşldum bitanem benim...
Canım gene motivasyon sıfıra inmiş topla bakim kendini birkaç gün kaçamak yaptın diye pes etmek yok hedefe ulaşmadan durmak yok aynen devam ediyorsun anaştıkmı..:KK19:

Evett katılıyorum İlknur ablamaa Meryem'imm :KK54:
menüm:
sabah:1 avuç yer fıstığı,3 bedemiçi,biraz peynir zeytin ve yumurta.(ben ekmek yerine tuzsuz fıstık ve bademiçi yiorum tok tutuyo)
öğlen:1 büyük kase yoğurdun içine 4 tane eti form kırıp yedim ve salata
akşam:yarım kepçe mercimek çorbası,2 adet köfte
sabah aç karnına elma sirkeli ılık su içtim kızlar yağ yakmaya yardmcı oluyomuş,ve öğün aralarında sürekli ılık su içtimmm hadi bakalım ılk gunum hayırlı olsn:)))

Tatlımm menün güzel olmuş ama ara öğün yapmamışsın :26:
Sirkeli su ben de içiyordum canım, ama asitli olduğundan mideye zaraı olduğunu duydum, içme bence tatlım :KK34:
selam kizlar kilo bildirimine geldim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7

80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler bol basarilar diliyorum .:KK3:

Tebrik ederim hayatımm :KK16:
çoooooooooooooook kolay gelsin kızlar... bol şans diliyorum size. ben de yeni başladım. hepimize bol sabır :))

Teşekkürler canım, hepimize bol iradelerr :KK16:

hoşbuldum kızlar :KK42:
ben iyiyim güzel bir tatil yaptım...bu haftada şehir içi gezmelerimiz var full doluyuz...önümüzdeki haftada iş bakmaya başlıcam....benden böyle...sizler dökülün bakalım şimdide :KK23::KK23::KK23:

bızler aynı bebekk :KK23::KK23:

Canım benimmm herşey için çok teşekkür ederim çok güzel bir akşamdı...:KK16::KK16::KK16::KK16:

resim paylaştınmı bilmiyorum birazdan ben resimleri atıyorum siteye :KK34:

aynen benım ıcınde oyleydı :KK16::KK16::KK16:

Evet canımm biz de çıtır olucaz emin ol :KK16:
Spor olarak haftanın 3 günü masaj kemeri kullanıyorum, göbeğim için bazen de bacaklarıma. Her gün sayısını artırarak yaptığım bacak egzersizlerim var, öyle canım. Fırsat buldukça yürüyorum, inan ki yürümek çok etkili bir de asansör yerine merdiven kullanmak :KK15:

Evett katılıyorum İlknur ablamaa Meryem'imm :KK54:

Tatlımm menün güzel olmuş ama ara öğün yapmamışsın :26:
Sirkeli su ben de içiyordum canım, ama asitli olduğundan mideye zaraı olduğunu duydum, içme bence tatlım :KK34:

Tebrik ederim hayatımm :KK16:

Teşekkürler canım, hepimize bol iradelerr :KK16:
smileeeeeeeeeee selam cnm.evet ara öğün yapmadım ama hiç acıkmadım cnku.sirke sek içilirse mideye zarar verıo dıye bılıorum.ben 1çorba kaşığı elma sirkesini 1 kupa sıcak suya karıştırarak içiorm.bende leslie yapmaya başladım dün spor olarak tam 45 dk bacak çalıştırıyo tam bana göree:KK70:

smileeeeeeeeeee selam cnm.evet ara öğün yapmadım ama hiç acıkmadım cnku.sirke sek içilirse mideye zarar verıo dıye bılıorum.ben 1çorba kaşığı elma sirkesini 1 kupa sıcak suya karıştırarak içiorm.bende leslie yapmaya başladım dün spor olarak tam 45 dk bacak çalıştırıyo tam bana göree:KK70:

Evet canım leslie de acayip etkiliymiş, ben hiç yapmadım ama :KK34:

Sabah
1 adet Yumurta
Az Beyaz Peynir
Küçük ve ince dilim Kaşar Peynir
Sivri Biber
1 tutam Maydanoz

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 adet Karnı Yarık
Salata

Ara
Portakal
125 gram Tam Yağlı Yoğurt

Akşam
1 pasta tabağı kadar Kapuska yemeği (Ben çoğunluk la yemek porsiyonlarımı pasta tabağına koyarak yerim)
Salata

Ara
Yarım Portakal,Ayva
Limon Damlatılmış Soda
Belki kahve içerim.

menü
sabah:1 avuç yer fıstığı,5 tane bademiçi,peynir,zeytin,yeşillik.
ara:1 adet kuru incir
öğlen:3 yemek kaşığı kuskus
akşam:1 kase yoğurdun içine kırılmış 3 adet eti form.veeeee gün içerisinde 2 litreye yakın su

menü
sabah:1 avuç yer fıstığı,5 tane bademiçi,peynir,zeytin,yeşillik.
ara:1 adet kuru incir
öğlen:3 yemek kaşığı kuskus
akşam:1 kase yoğurdun içine kırılmış 3 adet eti form.veeeee gün içerisinde 2 litreye yakın su

Canım Akşam ki menüle karnın doyuyormu? Çok az geldi bana ..

Canım Akşam ki menüle karnın doyuyormu? Çok az geldi bana ..

evet canım açıkcası hiç aç kalmadım.sabah yediğim 1 avuç yer fıstığı o kadar tok tutuyoki şiddetle tavsiye ediyrm..ekmek yerine yemelisin.öğlen acıkmamış oluorm ama sırf düzenli olsn diye yiorum yemek,okadarki tok tutuo yani..canan karataydan duymuştum ekmek yerıne kabuklu yer fıstığı yenmesi gerektiğini hem yağıda az oldugu ıcın 1 awuç dolusu yenmesini öneriyodu..hadi bakalm kolay gelsın hepimizeeeeeeeeeee:))

güaydın kızlarrrr geç yattığım için saat 10.30 gbı uyandım.ve hemen sirkeli ballı ılık suyumu içtimm:)salı günü 76 kiloyla başladığım diyetimde bgun 75.1 kiloyummmmmmm:))3.günüm ve 900 gr gitmiş bileeeeeee.tabiki bunun hepsi yağ değildir ama kilomun düşmüş olduğunu görnek beni dahada motive etti yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

X