Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cnm benim ya cok cok coooooook tesekkur ederım liste için.gayet sağlıklı ve doyurucu görünüyo liste,tmm cumadan cumaya tartılıp hergün yazıcam yediklerimi.bu sefer kararlıyım ve inan çk motive oldum şuan yazdıklarınla saol cnm:)inşallah incecik bacaklara kavuşucaz bu sefer pes etmek yok.spor yapıyomusun peki??

ilknur ablacım canım benim hoşgeldin :KK16:

merhaba kızlar benim moral motivasyon sıfır ::KK20:( kaç gündür diyet yapamıyorum evde sürekli misafir geliyor bende onlarla yasak seyler yemek zorunda kalıyorum cok canım sıkılıyor tam karar veriyorum akşamına bozuluyor ne yapacagım iyice hevesim kaçtı bana bişeyler söyleyin :KK43::18:

Hoşbşldum bitanem benim...
Canım gene motivasyon sıfıra inmiş topla bakim kendini birkaç gün kaçamak yaptın diye pes etmek yok hedefe ulaşmadan durmak yok aynen devam ediyorsun anaştıkmı..:KK19:

Melek ne yapıyorsun diyet nasıl gidiyor varmıgiden kilolar?
Arzu ne zaman gelecek İstanbula biliyormusun?

cıgdemcım merhaba benım dıyet dengeleyerekte olsa gıdıor ama kılo veremıyorum sadece koruyorum henuz devam edecek motıveyı saglayamadım canım :KK50: arzu ıstanbulda cumartesı gecesı dondu

merhaba kızlar benim moral motivasyon sıfır ::KK20:( kaç gündür diyet yapamıyorum evde sürekli misafir geliyor bende onlarla yasak seyler yemek zorunda kalıyorum cok canım sıkılıyor tam karar veriyorum akşamına bozuluyor ne yapacagım iyice hevesim kaçtı bana bişeyler söyleyin :KK43::18:

aynen benımde oyle dengelemekte ancak kılo almamı engellıyor :KK23::KK23:

Canım sen kendi motiveni kendini motive ederek sağlaman lazım.:KK22: Bak birde benim yanımda bana hem kilo aldın diyip eve çikolata tatlı getiren bir eş vardı verdim.
İdeal kilona ulaştıktan sonra zaten ara sıra böle kaçamakları yapıp yiyeceksin. canım bak üniverstre yi kazanıp incecik çıtır olarak dolaştığını hayal e
t.

günaydın kızlarrrrrrrr yeni uayndım sayılır ve hemen bir bardak ılık suyumu içtim bilee:))bgun diyetimin ilk günü olck inşşşşşşşşşş:))

Hoşbşldum bitanem benim...
Canım gene motivasyon sıfıra inmiş topla bakim kendini birkaç gün kaçamak yaptın diye pes etmek yok hedefe ulaşmadan durmak yok aynen devam ediyorsun anaştıkmı..:KK19:

tamam ablacım anlaştıkk durmak yok :13:

cıgdemcım merhaba benım dıyet dengeleyerekte olsa gıdıor ama kılo veremıyorum sadece koruyorum henuz devam edecek motıveyı saglayamadım canım :KK50: arzu ıstanbulda cumartesı gecesı dondu

aynen benımde oyle dengelemekte ancak kılo almamı engellıyor :KK23::KK23:[/QUOTE

bende senin kadar yol alsaydım keşke melek abla
:KK16:

Canım sen kendi motiveni kendini motive ederek sağlaman lazım.:KK22: Bak birde benim yanımda bana hem kilo aldın diyip eve çikolata tatlı getiren bir eş vardı verdim.
İdeal kilona ulaştıktan sonra zaten ara sıra böle kaçamakları yapıp yiyeceksin. canım bak üniverstre yi kazanıp incecik çıtır olarak dolaştığını hayal e
t.

canım inan yiyecegim seyleri suyumu falan hazırlıyorum ama bu ara misafirler geldi sürekli onlardan ayrı yiyemedim yani zorlandım birde kahvaltıda alt komsuya indik patates kızartmıs yemem dedikçe zorluyor istersen küs ddim içimden yemedim :KK20:

günaydın kızlarrrrrrrr yeni uayndım sayılır ve hemen bir bardak ılık suyumu içtim bilee:))bgun diyetimin ilk günü olck inşşşşşşşşşş:))[/QUOTE

merhaba benimde ilk günü dengesiz yemekten sonra inşallah basaracagız

tamam ablacım anlaştıkk durmak yok :13:

aynen benımde oyle dengelemekte ancak kılo almamı engellıyor :KK23::KK23:[/QUOTE

bende senin kadar yol alsaydım keşke melek abla

canım inan yiyecegim seyleri suyumu falan hazırlıyorum ama bu ara misafirler geldi sürekli onlardan ayrı yiyemedim yani zorlandım birde kahvaltıda alt komsuya indik patates kızartmıs yemem dedikçe zorluyor istersen küs ddim içimden yemedim :KK20:

günaydın kızlarrrrrrrr yeni uayndım sayılır ve hemen bir bardak ılık suyumu içtim bilee:))bgun diyetimin ilk günü olck inşşşşşşşşşş:))[/QUOTE

merhaba benimde ilk günü dengesiz yemekten sonra inşallah basaracagız

zATEN BU KOMŞULAR VEYA ARKADAŞLAR KENDİ YEDİKLEİRNE YEDİRMEK İSTİYOR.. SANKİ BİLEREK YAPIYORLAR.. kİLO VERMEMEN İÇİN SEN NE OLURSA OLSUN İDEA KİLONA ULŞANA KADAR DİKKAT ET HAYIR DEMESİNİ ÖĞREN.. CANIM BAK AFERİN SANA .. BÖLE OL İŞTE
..

Sabah
1 Dilim Buğday ekmeği
Az Beyaz peynir örgü peyniri
Yarım Domates
Sivri Biber

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Tavuk sote (Aslında tam sote değildi ama güzeldi kaolrilide olabilir patatesi biberi kızartıp tauuğuda mısır ununaa bulayıp kızartıp servis etmişler)
Salata

Ara
Portakal
125 Gram Tam Yağlı Yoğurt

Akşam
Tavuk haşlama Dünden kalan)
Salata

Ara
Yarım Ayva
Kivi
Limon Damlatılmış Soda
Tam yağlı süüten yaptığım sütünü azaltım yağ oranı fazla diye şekersiz kahve

Tavuk haşlamayı ben eşim önce geldiği için o yapmış eve bir gittimm kapıdan girdiğim anda bir koku :KK53: buram buram sarımsak kokusu kaç tane sarımsak attın dedim çook değil 1,5 baş sarımsak ben kastamonuluyum kastamonu sarımsağı :KK53: tadı çok güzeldi ama evde o koku gitsin diye baya uğraştım :KK53: Gitmiş birde beyefendi haşlamanın içine sıvı yağda katmış hiç tavuk haşlamaya yağ katılır mı ya ben ne kadar yağdan kısarsam o okadar çok kullanmak istiyor arkamı döndüğüm zaman hemen tere yağı ne varsa dolduruyor geçende et sote ye çok değil sadece 1 yemek kaşığı atmış tabi artı birde sıvı yağ :KK22:

Son düzenleme:
menüm:
sabah:1 avuç yer fıstığı,3 bedemiçi,biraz peynir zeytin ve yumurta.(ben ekmek yerine tuzsuz fıstık ve bademiçi yiorum tok tutuyo)
öğlen:1 büyük kase yoğurdun içine 4 tane eti form kırıp yedim ve salata
akşam:yarım kepçe mercimek çorbası,2 adet köfte
sabah aç karnına elma sirkeli ılık su içtim kızlar yağ yakmaya yardmcı oluyomuş,ve öğün aralarında sürekli ılık su içtimmm hadi bakalım ılk gunum hayırlı olsn:)))

selam kizlar kilo bildirimine geldim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7

80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler bol basarilar diliyorum .:KK3:

selam kizlar kilo bildirimine geldim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7

80lere inmekten gurur duyuyorum gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Herkese kucak dolusu sevgiler bol basarilar diliyorum .:KK3:

cnm ya harikasın tü tü tüü maşallah:) ne kadar sürede 109 dan 88 indin ?

çoooooooooooooook kolay gelsin kızlar... bol şans diliyorum size. ben de yeni başladım. hepimize bol sabır :))

X