- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
OOOOOOOOOOOO ılknur hanımcımm hosgeldınızzzzz
Hoşbuldum canım gittim geldim hemen buraya damladım özledim sizleri...[/QUOTE]
BIZDE COkkk ozledım canım benım hosgeldınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OOOOOOOOOOOO ılknur hanımcımm hosgeldınızzzzz
Herkese Merhaba
Kızlar bu sıralar çok yoğunum arkadaşım işten ayrıldı onun ileri de bana kaldı sezona kadar personel almayı düşünmüyorlar
Ama onun da işleirni öğrenmiş oldum iyi oldu ..
Oyüzden eskisi kadar giremiyorum ....
İlknur Hoş geldin canım özleidm seni
günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım nasılsınız....
günaydın kızlar hehheh ilk ben geldim en birinci günaydıncı benim
mutluluğumu sizinle paylaşmaktan onur gurur ve büyük bi keyif duyarım
bi kilocuk daha vermişim
Milliyet - Böyle değiştiler
kızlar böyle güzel bir şey bulup da bunu sizlerle paylaşmayı boynuma borç bilirim
olmaz diye bir şey yok göbekleri erimiş kalçalar erimiş tükenmiş bitmiş
bizim neyimiz eksik ayollll :13::13:
Hoşgeldin İlknur ablaa
Tebrik ederim canımm süpersinn
Bunlar çok iyi motive ediyor beni
Hoşbuldum canım nasıl gidiyor diet
Geçen haftadan önce toparlamıştım, geçen hafta saldım, bu hafta yine toparladım ama öyle gidiyor işte ablacım düzene oturtamadım, inşallah bu cuma yüzüm güler
Sen devam ediyo musun ?
Sabah
1 dilim Buğday Ekmeği
Az beyaz peynir
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 kase Ezogelin Çorba
Salata
Ara
Kivi
125 Gr Tam yağlı yoğurt
Sütlü Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Tavuk Haşlama
Salata
Ara
Yarım Portakal,Elma,Kivi
Soda
Kahve içmemem lazım arada içtiğimden dolayı. Bu arada günlük süt aldım tam yağlı inşallah cuma günü fazla çıkmam tam yağlıya çevirdğim için. Ama ben light kuyu süt içerken günlük sütün ne kadr güzel bir tat olduğunu unutmuşum kızlar.Süt içtiğini günlük cam şişeler de içitğim zaman anladım.
bana kalırsa sen normal süt iç artık
ilknur ablacım canım benim hoşgeldingünaydın kızlar keyifler nasıl bakalım nasılsınız....
günaydın kızlar hehheh ilk ben geldim en birinci günaydıncı benim
mutluluğumu sizinle paylaşmaktan onur gurur ve büyük bi keyif duyarım
bi kilocuk daha vermişim
merhaba kızlar benim moral motivasyon sıfır :( kaç gündür diyet yapamıyorum evde sürekli misafir geliyor bende onlarla yasak seyler yemek zorunda kalıyorum cok canım sıkılıyor tam karar veriyorum akşamına bozuluyor ne yapacagım iyice hevesim kaçtı bana bişeyler söyleyin :18:
kızlar hepinize merhaba..1.67 boyunda 76 kiloyum(bu güne dek denemedığım yöntem kalmadı 8-10 kılo verdıgım dönemler oldu ama hep fazlasıyla gerı aldım.tek tip beslenme şeklınde verıyodum kılolarımı cnku.temmuz ayında 73 ten 64 kıloya kadar dustum ama suan 76 kıloyum(bu kadar kısa surede nasıl bu kıloları alabılıyrm bılmıyrm.su içsem yarıyo diyenlerdenım.moralim cok bozuk 21 yasında üniv. öğrencisiyim artık rahat rahat gıyınmek ıstyrm oram buram cıktı derdınden bıktım.benım üst tarafım zayıf yanı göbeğim kollarım gayet normal.tüm yağlanma alt kısmımda(yana doğru basenlerim yok ama bacaklarım cok kalın.üst ve alt bacaklar...üst bacağımın iç kısımlar ck fazla.giyinmek eziyet benm ıçin..artk cok ssıkıldım süreklı kılo alıp vermekten..metabolızmamıda bozdum al ver al ver.yarından itibaren geri almamk üzere kılo vermek ıstyrm,sağlıklı sekılde beslenerek.lutfen bana destek olun başarabılırım demi inanın moraalim çok bozuk....