Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba canlarım nasılsınız sizi cok özledim netle ilgili sorunlar vardı dün akşam hallettik bildiginiz gibi tam gaz calışmalara devam ediyorum sınav gittikçe yaklaşıyor
kızlar 20 gündür düzeni bozdum halsizlik sıkıntı yerimden kalkmaya halim yoktu keyfimde diyet yapmadım ama cok kiloda almadım 68.500 olmusum
inşallah hedefime daha hızlı sekilde gidecegim

GUnaydın kızlarrr :KK16::KK16::KK16:

kızlar dun aksam cok ozel bır mısafırım vardı ergınsena arkadasımız ızmıre tatıle geldı ve dun aksam bızdeydı cokcok memnun oldum ılk kez yuz yuze gorusmus olduk esı kızı kendısı cok ıcten samımı ve ıyı ınsanlar . cok guzel eglencelı bır aksam gecırıdk :KK16::KK16::KK16: tabı dıyet falan olmadı aksam :KK17::KK17::KK17: ama olsun cokkk guzel gectı ve ınsallah tekrar geleceklerrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada bırazda olsa artıdayım bıldırımım haftaya :KK34::KK34::KK34:

ayy inanamıyorum yaaa süper bi haber bu melek ablacımm fotoda bekleriz isteriz yani :21:

Bende bu hafta artı lar da çıktım ama bnm kilo çook oynuyor ya sabit kalması doğru olan yoksa bu kadar çok oynaması mı anlamadım ? Bir yandan diyorum şu an zaten ideal kilomum altındayım 3 kilo kadar kafaya takmayim diyorum bir yandada geçen haftaya göre fazla çıkınca kızıyorum maynakça ama :KK52:yapılacak birşey yok

Başlangıç kilo:67
Geçen Hafta:51.70
Bu Hafta:51.900
Gelen:200 gram
Gidem: Yok
Beden: 36 :KK76:

süpersin cidemcim yaa :nazar:

Geçen hafta: 58.8 kg
Bu hafta: 59.1 kg
Gelen: 300 gr
Spor: yok

Neden ben bu kadar yavaş gidiyorum acaba ya :KK50:

tatlım bir kaç sebebi var ya suyu 3lt içmedin yada akşam yemek sonrası atıstırdın veya kalori bombası seyler yedin bide bunlara dikkat et daha cabuk kg vereceksin
:KK16:

merhaba canlarım nasılsınız sizi cok özledim netle ilgili sorunlar vardı dün akşam hallettik bildiginiz gibi tam gaz calışmalara devam ediyorum sınav gittikçe yaklaşıyor
kızlar 20 gündür düzeni bozdum halsizlik sıkıntı yerimden kalkmaya halim yoktu keyfimde diyet yapmadım ama cok kiloda almadım 68.500 olmusum

ayy inanamıyorum yaaa süper bi haber bu melek ablacımm fotoda bekleriz isteriz yani :21:

tatlım bir kaç sebebi var ya suyu 3lt içmedin yada akşam yemek sonrası atıstırdın veya kalori bombası seyler yedin bide bunlara dikkat et daha cabuk kg vereceksin
:KK16:

Canım seni çok özledim tam topiği açıp Meryem nerelerdesin diye yazacakdımki sen girmissin. Kilo almaman çok güzel ama artık biraz daha dikkat et düzenini oturtur canım vermeye başla yaz da geliyor çıtır kız olara görmek istiyorum seni :KK19:

Canım seni çok özledim tam topiği açıp Meryem nerelerdesin diye yazacakdımki sen girmissin. Kilo almaman çok güzel ama artık biraz daha dikkat et düzenini oturtur canım vermeye başla yaz da geliyor çıtır kız olara görmek istiyorum seni :KK19:
bende seni özledim tatlım benim evet canım artık fazla kilolarımdan kurtulmam lazım yaz geliyor haklısın inş basaracagım canım benim :KK16:

Sabah
Az Peynir Çeşitleri(Beyaz Peynir,Çecil Peyniri,Dİl ,Peyniri)
Yarın Domates
Bir tutam Maydanoz
Roka
1 dilim Buğday Ekmeği

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Zeytinyağlı Karnıbahar Yemeği (evden Getirdim)
Salata

Ara
Kivi
125 gr tam yağlı yoğurt
Şimdi çaycı abla ne yapayim dedi bende Sütlü Türk kahvesi dedim çok güzel oluyor kızlar sizede öneririm (Şekersiz) :KK53: :KK52:

Akşam
Zeytinyağlı Karnıbahar Yemeği
Sarımsaklı Yoğurtlu Pazı
Sumaklı Soğan

Ara
Dün kahve içmedim bu akşamda içmemem lazım :KK15:

Yarım Elma Portakal
Kivi
Limon Damlatılmış Soda

Kızlar ben sarımsak ve soğanı çok severimm her yemeğime koyarım sarımsak eşimde allahtan seviyor yoksa yanardım. :KK52:

FOTOlar gelecek canım merak etme :KK16:

Oooo kızlar hiç kimse menüsünü yayınlamamış kaçamak mı yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz:KK47: Kaçamak yapsanız bile yayınlasınıza bak motiveniz zaten düşük buu haftadaki kilo bildirimlerinde belli hepimiz artıkardayız yada hiç vermemsiniz . Biraz toplayalım Erginsena yok diye salıyorsunuz hemen ...:KK22:

selam canlarrrr napıosunuz bakim çıtır hatunlarrr :KK1::KK1:

kilo veren herkesi candan tebrik ediyorummm:KK76:

ben kızım yüzünden dogru duzgun nete giremyorummm :KK5::KK5:

şimdi uyanmak üzere hemen bildirim yapıp kaçıcammm

MAŞALLAH diyeyim önce :KK1::nazar:

başlangıç: 91
geçen hafta: 85.5
bu hafta: 84.6
gelen: yok
giden: 900 gram maşAllah:nazar:
toplam giden: 6.4 kg :KK16:

her hafta sağlıklı şekilde böyle gitmesi ümidiyle sevgiyleee kalınnnnn:KK3::KK3::KK3::KK19:

tatlım bir kaç sebebi var ya suyu 3lt içmedin yada akşam yemek sonrası atıstırdın veya kalori bombası seyler yedin bide bunlara dikkat et daha cabuk kg vereceksin:KK16:

Bebeğimm çok özledim senii :KK16: Ben de toparlamıştım ki bir kaç gündür saldım hop 300 gr almışım hemen.. Bu hafta daha da dikkat etmeliyim, Çiğdem ablanın da dediği gibi yaz geliyorr ve çıtır olmalıyız artıkk, 7 ay sonra falan da üniversiteli olcaz inşallahhh çıtır olalımmmm :KK52:

FOTOlar gelecek canım merak etme :KK16:
sabırsızlıkla bekliyoruuummmmm fotolarınızı :21:
Bebeğimm çok özledim senii :KK16: Ben de toparlamıştım ki bir kaç gündür saldım hop 300 gr almışım hemen.. Bu hafta daha da dikkat etmeliyim, Çiğdem ablanın da dediği gibi yaz geliyorr ve çıtır olmalıyız artıkk, 7 ay sonra falan da üniversiteli olcaz inşallahhh çıtır olalımmmm :KK52:
bende özleedim tatlım :KK16: inşallah canım Allah yardımcımız olsun

selam canlarrrr napıosunuz bakim çıtır hatunlarrr :KK1::KK1:

kilo veren herkesi candan tebrik ediyorummm:KK76:

ben kızım yüzünden dogru duzgun nete giremyorummm :KK5::KK5:

şimdi uyanmak üzere hemen bildirim yapıp kaçıcammm

MAŞALLAH diyeyim önce :KK1::nazar:

başlangıç: 91
geçen hafta: 85.5
bu hafta: 84.6
gelen: yok
giden: 900 gram maşAllah:nazar:
toplam giden: 6.4 kg :KK16:

her hafta sağlıklı şekilde böyle gitmesi ümidiyle sevgiyleee kalınnnnn:KK3::KK3::KK3::KK19:

Canım tebrik ederim :KK9: bu hafta en güzel kiloyu veren sensin daqha doğrusu bir tek kilo veren sensin:KK52:

günaydın kızlar hehheh ilk ben geldim en birinci günaydıncı benim:KK53::KK53:
mutluluğumu sizinle paylaşmaktan onur gurur ve büyük bi keyif duyarım :KK53:
bi kilocuk daha vermişim :KK62::KK66::KK62::KK66:

günaydın kızlar hehheh ilk ben geldim en birinci günaydıncı benim:KK53::KK53:
mutluluğumu sizinle paylaşmaktan onur gurur ve büyük bi keyif duyarım :KK53:
bi kilocuk daha vermişim :KK62::KK66::KK62::KK66:

TEBRIKLERRRRRRRRRR :KK16::KK16::KK16:

QUOTE=ilknur84;28647411]günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım nasılsınız....:KK3:[/QUOTE]

OOOOOOOOOOOO ılknur hanımcımm hosgeldınızzzzz :KK16:

X