- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Çok güzel canım, başarıcaksın eminim çıtır bir gelin olacaksınn
Ay ayy ne güzell ablacım severim ben siziii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım, başarıcaksın eminim çıtır bir gelin olacaksınn
Ay ayy ne güzell ablacım severim ben siziii
Geçen hafta: 58.8 kg
Bu hafta: 59.1 kg
Gelen: 300 gr
Spor: yok
Neden ben bu kadar yavaş gidiyorum acaba ya
GUnaydın kızlarrr
kızlar dun aksam cok ozel bır mısafırım vardı ergınsena arkadasımız ızmıre tatıle geldı ve dun aksam bızdeydı cokcok memnun oldum ılk kez yuz yuze gorusmus olduk esı kızı kendısı cok ıcten samımı ve ıyı ınsanlar . cok guzel eglencelı bır aksam gecırıdk tabı dıyet falan olmadı aksam ama olsun cokkk guzel gectı ve ınsallah tekrar geleceklerrr
bu arada bırazda olsa artıdayım bıldırımım haftaya
Bende bu hafta artı lar da çıktım ama bnm kilo çook oynuyor ya sabit kalması doğru olan yoksa bu kadar çok oynaması mı anlamadım ? Bir yandan diyorum şu an zaten ideal kilomum altındayım 3 kilo kadar kafaya takmayim diyorum bir yandada geçen haftaya göre fazla çıkınca kızıyorum maynakça ama yapılacak birşey yok
Başlangıç kilo:67
Geçen Hafta:51.70
Bu Hafta:51.900
Gelen:200 gram
Gidem: Yok
Beden: 36
süpersin cidemcim yaa
Geçen hafta: 58.8 kg
Bu hafta: 59.1 kg
Gelen: 300 gr
Spor: yok
Neden ben bu kadar yavaş gidiyorum acaba ya
merhaba canlarım nasılsınız sizi cok özledim netle ilgili sorunlar vardı dün akşam hallettik bildiginiz gibi tam gaz calışmalara devam ediyorum sınav gittikçe yaklaşıyor
kızlar 20 gündür düzeni bozdum halsizlik sıkıntı yerimden kalkmaya halim yoktu keyfimde diyet yapmadım ama cok kiloda almadım 68.500 olmusum
inşallah hedefime daha hızlı sekilde gidecegim
ayy inanamıyorum yaaa süper bi haber bu melek ablacımm fotoda bekleriz isteriz yani
tatlım bir kaç sebebi var ya suyu 3lt içmedin yada akşam yemek sonrası atıstırdın veya kalori bombası seyler yedin bide bunlara dikkat et daha cabuk kg vereceksin
bende seni özledim tatlım benim evet canım artık fazla kilolarımdan kurtulmam lazım yaz geliyor haklısın inş basaracagım canım benimCanım seni çok özledim tam topiği açıp Meryem nerelerdesin diye yazacakdımki sen girmissin. Kilo almaman çok güzel ama artık biraz daha dikkat et düzenini oturtur canım vermeye başla yaz da geliyor çıtır kız olara görmek istiyorum seni
merhaba canlarım nasılsınız sizi cok özledim netle ilgili sorunlar vardı dün akşam hallettik bildiginiz gibi tam gaz calışmalara devam ediyorum sınav gittikçe yaklaşıyor
kızlar 20 gündür düzeni bozdum halsizlik sıkıntı yerimden kalkmaya halim yoktu keyfimde diyet yapmadım ama cok kiloda almadım 68.500 olmusum
ayy inanamıyorum yaaa süper bi haber bu melek ablacımm fotoda bekleriz isteriz yani
FOTOlar gelecek canım merak etme
tatlım bir kaç sebebi var ya suyu 3lt içmedin yada akşam yemek sonrası atıstırdın veya kalori bombası seyler yedin bide bunlara dikkat et daha cabuk kg vereceksin
sabırsızlıkla bekliyoruuummmmm fotolarınızıFOTOlar gelecek canım merak etme
bende özleedim tatlım inşallah canım Allah yardımcımız olsunBebeğimm çok özledim senii Ben de toparlamıştım ki bir kaç gündür saldım hop 300 gr almışım hemen.. Bu hafta daha da dikkat etmeliyim, Çiğdem ablanın da dediği gibi yaz geliyorr ve çıtır olmalıyız artıkk, 7 ay sonra falan da üniversiteli olcaz inşallahhh çıtır olalımmmm
selam canlarrrr napıosunuz bakim çıtır hatunlarrr
kilo veren herkesi candan tebrik ediyorummm
ben kızım yüzünden dogru duzgun nete giremyorummm
şimdi uyanmak üzere hemen bildirim yapıp kaçıcammm
MAŞALLAH diyeyim önce
başlangıç: 91
geçen hafta: 85.5
bu hafta: 84.6
gelen: yok
giden: 900 gram maşAllah
toplam giden: 6.4 kg
her hafta sağlıklı şekilde böyle gitmesi ümidiyle sevgiyleee kalınnnnn
günaydın kızlar hehheh ilk ben geldim en birinci günaydıncı benim
mutluluğumu sizinle paylaşmaktan onur gurur ve büyük bi keyif duyarım
bi kilocuk daha vermişim
TEBRIKLERRRRRRRRRR
QUOTE=ilknur84;28647411]günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım nasılsınız....