Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa tablo fln da yapıyomuşsunuz çok hoşuma gitti kalabalıksınız da. ben de katılmak isterim bana da yer açın tablonuzdan bir satırcık
Hoşgeldin canım.
aa tablo fln da yapıyomuşsunuz çok hoşuma gitti kalabalıksınız da. ben de katılmak isterim bana da yer açın tablonuzdan bir satırcık
Hoşbuldum inşallah
arada nadir kaçamaklarım olsa da aşırı azimliyimdir herkesi ayaklandırırım alimallah , çıtır olucaz hepimiz çıtırrr
Hoşgeldin canımm tabii ki sana da yer açarız
Hepimiz çıtır olucazz evet bunda hepimiz hemfikirizz
Kendini tanıtsana canım
günaydın müstakbel çıtır kabilesiiii
Günaydın Herkese
Dünkü menümde değişiklik oldu .Eşim balık almış onu yedik ..
Fırında Somon Balığı
Bir dilim Buğday ekmeği
Salata
Günaydın canlar
günaydınlar çıtırlarımmmm
ben menümü toptan yazacam ama hafta sonu ailemin yanına gidiyorum hiç hoş şeyler olmayacak gibi
Rabbim bana yağdan karbonhidrattan uzak hafif bi hafta sonu nasip etsin aminn
elbette tatlım.
73 kiloyla başladım serüvenime. boyum 165 bu arada.
pek degerli sevdicegimin askere gitmesi vesilesiyle osmanlı devletinin yükselme dönemine girmesi gibi ben de o döneme büyük sağlam adımlarla giriş yapmış bulundum.
istedim ki 5 ayın sonunda çıtır hatun gibi karşılayıp bi kez daha aşık etmek vee en güzeli de zamanı gelince de en çıtırından bi gelin olmak
feci şekilde gaza getirdim kendimi önümde hiç bişi duramaz ALLAH ın izniyle inşallah
GUnaydın kızlarrr
kızlar dun aksam cok ozel bır mısafırım vardı ergınsena arkadasımız ızmıre tatıle geldı ve dun aksam bızdeydı cokcok memnun oldum ılk kez yuz yuze gorusmus olduk esı kızı kendısı cok ıcten samımı ve ıyı ınsanlar . cok guzel eglencelı bır aksam gecırıdk tabı dıyet falan olmadı aksam ama olsun cokkk guzel gectı ve ınsallah tekrar geleceklerrr
bu arada bırazda olsa artıdayım bıldırımım haftaya