Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aa tablo fln da yapıyomuşsunuz çok hoşuma gitti kalabalıksınız da. ben de katılmak isterim bana da yer açın tablonuzdan bir satırcık :KK16:

Kızlar bugün çok yoğundum ....:KK5:

Sabah
Yarım Domates,Sivri biber
Az peynir çeşitleri(çeçil peyniri,örgü peyniri,dil peynir beyaz peynir)
Bir dilim tam buğday ekmek

Ara
Türk kahvesi
2 adet çifte kavrurmuş lokum:KK20:(Patron verdi dağıtmam için lokum olunca dayanamıyorum )

Öğle
Ezogelin Çorbası
Salata

Ara
Kivi
Tam yağlı Yoğurt

Akşam
Tavuklu Patates Yemeği
Salata

Ara
Sütlü Kahve
Kivi
Yarım Ayva Portakal

Son düzenleme:
aa tablo fln da yapıyomuşsunuz çok hoşuma gitti kalabalıksınız da. ben de katılmak isterim bana da yer açın tablonuzdan bir satırcık :KK16:

Hoşbuldum inşallah :KK1:
arada nadir kaçamaklarım olsa da aşırı azimliyimdir herkesi ayaklandırırım alimallah , çıtır olucaz hepimiz çıtırrr :KK62::KK66:

Hoşgeldin canımm tabii ki sana da yer açarız :KK16:
Hepimiz çıtır olucazz evet bunda hepimiz hemfikirizz :KK19:
Kendini tanıtsana canım :-)

Hoşgeldin canımm tabii ki sana da yer açarız :KK16:
Hepimiz çıtır olucazz evet bunda hepimiz hemfikirizz :KK19:
Kendini tanıtsana canım :-)

elbette tatlım.

73 kiloyla başladım serüvenime. boyum 165 bu arada.

pek degerli sevdicegimin askere gitmesi vesilesiyle osmanlı devletinin yükselme dönemine girmesi gibi ben de o döneme büyük sağlam adımlarla giriş yapmış bulundum.:21::21:

istedim ki 5 ayın sonunda çıtır hatun gibi karşılayıp bi kez daha aşık etmek vee en güzeli de zamanı gelince de en çıtırından bi gelin olmak :KK76::KK76:

feci şekilde gaza getirdim kendimi önümde hiç bişi duramaz ALLAH ın izniyle inşallah:KK16:

Günaydın Herkese :KK16:

Dünkü menümde değişiklik oldu .Eşim balık almış onu yedik ..
Fırında Somon Balığı
Bir dilim Buğday ekmeği
Salata

Sabah
Beyaz Peynir
1 Dilim Buğday Ekmeği
Yarım Domates
Bir tutam Maydanoz
Haşlanmış Yumurta

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 adet İslim kepabı
Salata

Ara
Sütlü Türk kahvesi(Çaycı ablamız yapmış kahveyi görünce nasıl sevindim anlatamam :KK52:)
Ayva
Yoğurt

Akşam
Tavuklu Patates Yemeği
Salata

Ara
Kahve içmemem lazım
Kivi
Yarım Portakal Elma

ben de artık bugünümü tamamlamanın gururuyla menümü yazayım :KK54::KK56:

Kahvaltım: 1yumurtadan omlet+ 1 bardak süt+ 1 salatalık+ 1 yaprak marul+ peynir
ara: elmalı yeşil çay eşliğinde bi kaç kraker

Öğlen yemeğim: bir porsiyon istavrit yanında tere roka+ bi kaç çatal fasülye plaki+ yarım kepçe kadar da mercimek çorbası
ara: kayısı çayı

Akşam yemeğim: üç adet köfte+ peynirli bol salata+ üç beş beyaz leblebi

bol bol su içiyorum bir de :KK9::KK16::KK16:

Günaydın canlar:KK16:

günaydınlar çıtırlarımmmm

ben menümü toptan yazacam ama hafta sonu ailemin yanına gidiyorum hiç hoş şeyler olmayacak gibi :KK1::KK1:

Rabbim bana yağdan karbonhidrattan uzak hafif bi hafta sonu nasip etsin aminn:KK53::KK53:

GUnaydın kızlarrr :KK16::KK16::KK16:

kızlar dun aksam cok ozel bır mısafırım vardı ergınsena arkadasımız ızmıre tatıle geldı ve dun aksam bızdeydı cokcok memnun oldum ılk kez yuz yuze gorusmus olduk esı kızı kendısı cok ıcten samımı ve ıyı ınsanlar . cok guzel eglencelı bır aksam gecırıdk :KK16::KK16::KK16: tabı dıyet falan olmadı aksam :KK17::KK17::KK17: ama olsun cokkk guzel gectı ve ınsallah tekrar geleceklerrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada bırazda olsa artıdayım bıldırımım haftaya :KK34::KK34::KK34:

elbette tatlım.

73 kiloyla başladım serüvenime. boyum 165 bu arada.

pek degerli sevdicegimin askere gitmesi vesilesiyle osmanlı devletinin yükselme dönemine girmesi gibi ben de o döneme büyük sağlam adımlarla giriş yapmış bulundum.:21::21:

istedim ki 5 ayın sonunda çıtır hatun gibi karşılayıp bi kez daha aşık etmek vee en güzeli de zamanı gelince de en çıtırından bi gelin olmak :KK76::KK76:

feci şekilde gaza getirdim kendimi önümde hiç bişi duramaz ALLAH ın izniyle inşallah:KK16:

Çok güzel canım, başarıcaksın eminim çıtır bir gelin olacaksınn :KK16:

GUnaydın kızlarrr :KK16::KK16::KK16:

kızlar dun aksam cok ozel bır mısafırım vardı ergınsena arkadasımız ızmıre tatıle geldı ve dun aksam bızdeydı cokcok memnun oldum ılk kez yuz yuze gorusmus olduk esı kızı kendısı cok ıcten samımı ve ıyı ınsanlar . cok guzel eglencelı bır aksam gecırıdk :KK16::KK16::KK16: tabı dıyet falan olmadı aksam :KK17::KK17::KK17: ama olsun cokkk guzel gectı ve ınsallah tekrar geleceklerrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada bırazda olsa artıdayım bıldırımım haftaya :KK34::KK34::KK34:

Ay ayy ne güzell ablacım severim ben siziii :KK16: :KK54:

Bende bu hafta artı lar da çıktım ama bnm kilo çook oynuyor ya sabit kalması doğru olan yoksa bu kadar çok oynaması mı anlamadım ? Bir yandan diyorum şu an zaten ideal kilomum altındayım 3 kilo kadar kafaya takmayim diyorum bir yandada geçen haftaya göre fazla çıkınca kızıyorum maynakça ama :KK52:yapılacak birşey yok

Başlangıç kilo:67
Geçen Hafta:51.70
Bu Hafta:51.900
Gelen:200 gram
Gidem: Yok
Beden: 36 :KK76:

Son düzenleme:
Geçen hafta: 58.8 kg
Bu hafta: 59.1 kg
Gelen: 300 gr
Spor: yok

Neden ben bu kadar yavaş gidiyorum acaba ya :KK50: