Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Başlangıç: 89 kilo
geçen hafta:69,900
bu hafta:69,600
gelen:YOK
GIden: 300 gr
beden:38 ama lıkralı
hedef: 65
boy:168
spor:sımdılık yok

bu hafta 300 gr haftası sanırım bende 300 gr vermişim

başlangıç:70
geçen hafta:67.5
bu hafta:67.2
gelen/giden:300 gr
beden:40-42
hedef:60
boy:165
spor:günde 30 dk eliptik

Günaydın kızlar cumamız mübarek olsunn...

kilo bildirimi..

başlangıç: 80
geçen hafta: 67,9
bu hafta: 67,4
gelen/giden: 500 gr
beden: 40
hedef: 59
boy: 1,66
spor: yok

Tebrik ederim çıtırlar hepinizii

başlangıç: 61.1 kg
geçen hafta: 59.7 kg
bu hafta: 58.8 kg
gelen/giden: -900 gr

beden: 40
hedef: 48
boy: 157 cm
spor: 60 dk

Bu hafta vermişim nihayett

Vücudum hala direniyor da, çözülecek inşallahh, haftaya daha çok vericem, sıfır kaçamakla tamamlıcam söz veriyorum size kızlarr

Kızlar menüler nerde

Sabah
2 dilim uno denge ekmeğinden yapılmış beyaz peynirli tost
Bir bardak süt

Ara
Türk kahvesi

Öğle
4 yemek kaşığı Zeytinyağlı kereviz
Salata

Ara
Elma
1 adet Çekme helva (70 kalori olduğunu varysalım fazladan)

Akşam
Annemlere gidecem menü konusunda sadece bildiğim benim lise 1 e giden kardeşimim pırasa dolma ile lahana sarma yaptığı
Birkaç adet ondan yerim ben kardeşimim yaşındayken salata yapamıyordum :44: ama o sarma yapıyor olaya bak

Aaaa bildirimler nerde kızlarr
Meryemimmm nerdesinnn gelince mesaj at banaa

Menüm bugün çok az oldu hiç acıkmadım çok yoğundum çünkü yemeğe fırsat bulamadım

Kahvaltı-öğle yemeği karışık
2 yumurta ve 1 kk peynir ile yapılmış omlet
1 dilim kızarmış ekmek
5 adet zeytin

Akşam
1 kase special-k

2 lt su, 3 olacak o

Son düzenleme:

Akşam specal k karnın doyacakmı canım zaten az yemisşin ara öğünün yok daha başka şey yesen ya

Selam bayanlar kilo bildirimine geldim her hafta oldugu gibi , fakat gecen hafta hic vakitim olmamisti , artik affedersiniz , herkese bol irade diliyorum simdilik hoscakalin

Baslangic : 109.5

Bugun : 89.8

günaydın arkadaşlarr
kızlar annemle babam bizdeler çok yoqun geçiyor pcye oturamıyorum pnlarda tepki veriyor zaten :26::26:
neyse birazdan yola çıkıcaz eşim çocuklar ve ben tatile çıkıyoruz 1 hafta kadar yokuz laptop yanımda çocuklardan fırsat kalırsa bir selam vermeye uqrarım
bu arada meleekk faceyi oku canım sana bir süprizim varrrrrrrrrrrrrrr :119::119:
hepiniz Allaha emanet olun kızlarr ben şimdi çıkıyorum kahvaltı hazırlıcam sonrada yola çıkıcaz...görüşmek üzere

Günaydın herkese Sağlık beslenme diyet nasıl gidiyor kızlar?

Bu hafta daha güçlü bir irade ve hevesle devam edeceğim canım, şimdilik iyi gidiyor umarım bozulmaz.
Dün bana ikram edilen çikolatayı geri çevirdim bu iyi bir ilerleme mesela
Haftaya daha çok kg vermek istiyorummm.
Senin nasıl ?

Bu hızla bu şekilde devam edersen gider canım kilolar ... Çikolata yı geri çevirmen bence çook ii olmuş canım
Benim de ii gidiyor tabi dün anneme gititğimde yediğim dolmaların dışında ama ben artık olayı çözdüm bir gün dikkat fazla kaçırsam diğer gün az yediğimden dolayı almıyorum kilo bakalım kilo nun oturması için kimi kişiler 130 gün diyetisyen de 6 ay veya 1 yıl demişti sorduğumda benim 6 ayı geçti inşallah oturmuştur.. Ama bu yaşam tazrına devam etmekte karalıyım hep 36 beden olarak kalacam inşallah .. Tabi ilerde hamile kalırsam o zaman bilmiyorum ne olacağını kilo almak tanda korkmuyor değilim ozaman...

Sabah
1 dilim Uno Light Ekmek
Beyaz Peynir
Yarım Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
3 yemek kaşığı petetesli etli bezelye yemeği
Salata

Ara
Ayva
100 gram kadar Tam yağlı Yoğurt

Akşam
Tam olarak belli değil ama
Fırında Balık
1 dilim Uno Denge Ekmeği
Salata

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Kivi
Sütlü Kahve içerim

selam canlarrrr cicişlerr bakıyorum herkes baya kilo vermiş maşallahh 300 gramlar olarak ama neysee

ben kız yüzünden bildirim yapamadım ya 1 gun gecikmelide olsa yapıyorum lütfen benide ekleyin listeyeee

aslında doğumdan sonra basladıgım kiloyu baslangıc olarak yazmak istiyorum izninizleee

başlangıç: 91
geçen hafta: 85.6
bu hafta: 85.5
giden: 100 gramcıkkkk
toplan giden: 5.5 kg
hedef: 65
beden: 42
boy: 168
spor: arada leslie ve bebiş sporuu

GUNaydın mutlu haftalar kızlar

dun okadar abarttımkı ben bıle kendıme sasırdım kaldım bugun ama cezasını cekıyorum

bugunku menum
sabah
1 dılım uno denge
peynır
zeyıtn 5 adet
yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…