umarım bu hafta 85 çıkarım en azından tartıda ...
çok dikkat edemedim ya offf
kilolar gram gram gidioyr sinir oluyorummm
yürüyüş bandı almak istiyorum ama pahalı yaaa off böyle napıcam ben evdeeee
Senin de mübarek olsun, Allah kabul etsin canım.
Canım kaloriden çok karbonhidrat hesaplaması önemli.
Google'dan Ebru Akın karbonhidrat diyeti yaz, ayrıntılı bulacaksın.
Tamam canım teşekkür ederim
Ahfaaaa gelirsen bana bu konuda bilgi vermeyi unutmaaa
Leslie yapabilirsin canımm
Kilolar gram gram gitse bile sevinmelisin canım, sonuçta gidiyor
Annemin arkadaşları gelecek akşam, evde neler yapıldığını tahmin edersiniz, bir sürü hamur işi :84:
Kendime hakim olmalıyımmmmmmm
Canım hepsi mi hamur işi sağlıklarını seç içinden bunu diyen ben eşim bu akşam kandil simidi getiryor onu yememem lazm diye endeksliyorum ama bakalım ne olacak iş yerinde iki tane verdiler tabakta ben başka birirne verdim ama evde bugün olmaz sa bitmediği sürece yarın var eşimde ye ye diye tutaracak bakalım ne olacak ...
1 kase special-k ile atlatayım akşamı diyorum ama korkuyorum da şeytana uyarsam diye
canlarım benim nasılsınız.beni soracak olursanız iyiyim şükür sıkı diyete devam bakalım cuma günü ne sonuç çıkacak benide alın listenize kızlar.senacım nerelerde ya göremedim ??????
Kızlar bugün de niyetliyim ...
Sahur da kalktım bir şeyler hazırlıyorum ekmeğimide tost makinasına koydum kızarsın diye. Tost makinasının fişini taktım aradan 2-3 dakika geçti tost makinasından ışık çıktı kocaman ve şarteller indi ışıklar gitti:18:eşimi çağırdım geldi hemen direkt dediğim şey ben bir şey yapmadım dedim elektronik eyşaları hep ben bozarım da Eşim şartelleri açtı ve tost makinasına baktı ben git onun kablosunuda tost makinasının arasından alma ne olacak kablo da yandı Eşim allah tan bir şey demedi...
Sahur
1 dilim uno denge ekmeği
Haşlanmış Yumurta
Beyaz Peynir
Üçgen karper peynir
Yarım Domates Sivri Biber
İftar
Light Yoğurt
Elma
Akşam
1 Kepçe Yayla Çorbası
Ciğer Sote
Salata
Ara
Kivi
Yarım Ayva
Yarım Portakal
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe
Kızlar dün kahve içmedim ... Sanki 1 haftadır içmemiş gibi hissediyorum
Suyumu 2,5 Litreye tamamlamaya çalışacam bu akşam ..
ayy çok yaşa emi. nedense çook güldüm yazdıklarına.geçmiş olsun bu arada