Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

umarım bu hafta 85 çıkarım en azından tartıda ...

çok dikkat edemedim ya offf

kilolar gram gram gidioyr sinir oluyorummm

yürüyüş bandı almak istiyorum ama pahalı yaaa off böyle napıcam ben evdeeee

İnşallah çıkarsın canım ama çkmazsan da motiveni düşürme daha hırslan daha dikkat et üryüyüş bandı alsanda ve aşağı kata çok ses gidiyor istediğin zaman kullanamıyorsun bisikltet alabilirsin spor olarak kordinasyon bisikletleri hemde fiyatı onun kadar pahalı değil

Annemin arkadaşları gelecek akşam, evde neler yapıldığını tahmin edersiniz, bir sürü hamur işi :84:
Kendime hakim olmalıyımmmmmmm

Amin canım sağol ahfa bu sıralar bizi çok boşladı ne zamandır gelmiyor..

Annemin arkadaşları gelecek akşam, evde neler yapıldığını tahmin edersiniz, bir sürü hamur işi :84:
Kendime hakim olmalıyımmmmmmm

Canım hepsi mi hamur işi sağlıklarını seç içinden bunu diyen ben eşim bu akşam kandil simidi getiryor onu yememem lazm diye endeksliyorum ama bakalım ne olacak iş yerinde iki tane verdiler tabakta ben başka birirne verdim ama evde bugün olmaz sa bitmediği sürece yarın var eşimde ye ye diye tutaracak bakalım ne olacak ...

1 kase special-k ile atlatayım akşamı diyorum ama korkuyorum da şeytana uyarsam diye

merhaba kızlar

sabak kalkınca 3 gün kurusu kayısı yedim.

kahvaltı.
-omlet
-3 zeytin
-2 dl ekmek
-beyaz peynir

ara:
1 mandalina

öğle:
-1 kase domates çorbası
-1 kase yoğurt
-4 tane yaprak sarması

ara:
-5 badem

akşam:
-yarım kase domates çorbası
-2 büyük parça tavuk göğsü(ızgarada)
-2 bardak ayran

2 lt su..

Bu Cuma liste yapayım diyorum, çok gecikti bu iş

erginsena
melekuguzhan
ezgi_canan
cidem87
ahfa
paykek
aysunayy
smileeeee

Kızlar cuma günü bildirimi şu şekilde yapıyoruz;

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
hedef:
beden:
spor: dk olarak

Böyle yaparsak listemiz daha güzel olur.
Unuttuğum biri varsa söyleyin :26:

canlarım benim nasılsınız.beni soracak olursanız iyiyim şükür sıkı diyete devam bakalım cuma günü ne sonuç çıkacak benide alın listenize kızlar.senacım nerelerde ya göremedim ??????

canlarım benim nasılsınız.beni soracak olursanız iyiyim şükür sıkı diyete devam bakalım cuma günü ne sonuç çıkacak benide alın listenize kızlar.senacım nerelerde ya göremedim ??????

iyim sağol canım Bakalım Cumaya şurda ne kaldı inşallah güzel bir sonuç çıkar canım ...

Kızlarr ben bu ara aksattım burayı yarın inşl ist a gidiyorum orda diyet felan kalmaz misafirliktesin sürekli bişeyler yiyemezsin o yüzden 6 öğün zor yengem de şimdi yedirir de yedirir beni bakalımm 2 hafta sonra nasıl dönücem nasipse

Kızlar bugün de niyetliyim ...

Sahur da kalktım bir şeyler hazırlıyorum ekmeğimide tost makinasına koydum kızarsın diye. Tost makinasının fişini taktım aradan 2-3 dakika geçti tost makinasından ışık çıktı kocaman ve şarteller indi ışıklar gitti:18: eşimi çağırdım geldi hemen direkt dediğim şey ben bir şey yapmadım dedim elektronik eyşaları hep ben bozarım da Eşim şartelleri açtı ve tost makinasına baktı ben git onun kablosunuda tost makinasının arasından alma ne olacak kablo da yandı Eşim allah tan bir şey demedi...

Sahur
1 dilim uno denge ekmeği
Haşlanmış Yumurta
Beyaz Peynir
Üçgen karper peynir
Yarım Domates Sivri Biber

İftar
Light Yoğurt
Elma

Akşam
1 Kepçe Yayla Çorbası
Ciğer Sote
Salata

Ara
Kivi
Yarım Ayva
Yarım Portakal
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Kızlar dün kahve içmedim ... Sanki 1 haftadır içmemiş gibi hissediyorum

Suyumu 2,5 Litreye tamamlamaya çalışacam bu akşam ..

ayy çok yaşa emi. nedense çook güldüm yazdıklarına. geçmiş olsun bu arada

İyi akşamlar kızlar nasılsınızz_?

buqün hiç qüzel beslenemedim ara öğünsüz saçmabi menü oldu ama paylaşayım yinede :26:

sabah:1 duble bardak limonlu su,1 ceviz,3 dilim kaşarla hazırlanmış çavdar ekmeğiyle tost,1 fincan yeşil çay
ara yok
öğle: 1 ceviz,5-6 fındık,2 kuru kayısı,1 qün kurusu
ara yok
akşam: 1 kase çorba,1 kase yoğurt,2 form bisküvi

birazdan bitki çayımı içicem..
acıkırsam ileri saatlere doğru kendime kahve yapmayı düşünüorum
veya yine kuru kayısı qün kurusu falan yiyip tıkarım kendimi
dün regl oldum zaten bu hafta hiç düzqün beslenemedim çok kaçamak yaptım
sabah tartıda 100 gr bile eksiyi qöremedim bakalım yarın nolcak :26:

Kızlarr çok heyecanlıyım yarınki bildirim için..
Listeyi yapıyorum şimdi, yarın bildirimleri şu şekilde yapmayı unutmayınn

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
beden:
hedef:
boy:
spor: dk olarak

Günaydın Herkese

Bildirmimi yapayim ben

başlangıç: 67 kilo
geçen hafta:52.00

bu hafta:51.700

gelen/giden:300 Gram

beden:36
hedef:
boy:164
spor: Merdiven çıkmak

Kızlar şasırmaktayım ama benim değişir daha önceleri dediğim gibi nedense çok oynuyor kilom şimdide vermiş gözüküyorum önümüzdeki hafta 52 nin üzerinde bile gözükebilirim ama almamış olmaktan ginede 53 ü görmeyimde aşağısındıa yukarısınıda razıyım

Benim metobılizma Allaha şükür iyi çalışıyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…