- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 30
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzz...:13:
İyi ki varsınız ya bana destek olan birileri olmasa yine toparlayamazdım
Çok seviyorum hepinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzz...:13:
1.64 boy 70 kilom basen back problemim var benım gtmiyoSen de vericeksin canım eminim
Motivasyonunu kaybetmemek için her gün uğra mutlaka buraya
Oluruz tabii ki canım, kendini tanıtır mısın ?
Sabah
Light Sütlü Kfleks
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
1 kase Mercimek Çorbası
Salata
Ara
Elma
Lihgt Yoğurt
Fitre Kahve
Akşam
1 Kase Şehriye Çorbası
Salata
Ara
1 kivi
Yarım Elma
Yarım Portakal
Limon Damlatılmış Soda
canım selam öncelikle geçmiş olsun anneciğine ALlah tüm hastalara şifa versin aminn
canım bence çorbanın yanına bir tabak sebze yemeği yada 1 but tavuk yada 23 köfte vs yiyebilirsin 1 kasede yogurt bu şekilde hızlı kilo verirsin amaa bırakınca alırsın en iyisi diyeti proteinle sebzeyle desteklemek
Günaydın Herkese
Annem ameliyat oldu kızlar allaha şükür şimdi ağrıları olsada iyi yürüyebiliyor ama ben çok korktum ameliyattan sonra uyanışı çok kötüydü
Ama kendi kadın doğum doktorumu buldum Doktor baya kilo konusunda hasas Annem 95 kilo baya saydı vrerceksin dedi bu kadar yağı göbeği nerde yaptın dedi..
Hatta ameliyatta annemi,m göbek yağlarınıda almış o bahaniye yağlarıda gitti ....
kızlar regl dönemim.tabiri caizse ipten boşalmış gibi yiyorum.biri beni durdursun artık.bugün yediklerimi yazmaya bile utanıyorum artık=(((((((((bugün paso hamır işi yedim=(
bipatlama yaşadım yani..geçen hafta kilo da veremedim.bu hafta regl...napcam ya
canlar nasılsınız...öncelikle biraz beni silkelediğiniz için tşkrlr.daha az yemeye çalışıyorum sabahtan beri
sabah:yarım gözleme,1 yumurta , yeşil çay
öğle:1 kase çorba,2 parça et
akşam:misafirim var inşallah abartmam...
hıımmm aralarda 2-3 badem yedim
dün neydi öyle=(kendimi mutfaktan atamamıştım dışarı. 2gün kaçırrdım ama sonraki günler benimdir