Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rüya mı unuttum ya...telefonda konuşuyoduk ama rüyamda bana zehra dedin bı onu hatırlıyom..ne demek hayatım burası hepimizin
fıstıqımmm maşallahhh her zamanki gibi süpersin
canım hiç moralini bozma bunlar bize ders oluyor ve daha güzel günlerin habercisi
aysun aferin cnm
kızıyorum amaa sende böyle yaparsan
hayır olsun kıss nasıl gördün :26:
tebrik ederim canım birincilik çok çok süper bir duygu...ne üzerineydi kursun ?
aysuncum toparlanmaya karar vermek bile bir adımdır senin biraz daha zamana ihtiyacın var cnm küçük küçük vermeye başlıcaksın acele etme
canım inan ben kendimide çok ihmal ettim bu aralar
hala midem aqrıyoo çünkü hala çok yiyorummm :84::84::84:
hala midem aqrıyoo çünkü hala çok yiyorummm :84::84::84:
Günaydın Herkese
Annem ameliyat oldu kızlar allaha şükür şimdi ağrıları olsada iyi yürüyebiliyor ama ben çok korktum ameliyattan sonra uyanışı çok kötüydü
Ama kendi kadın doğum doktorumu buldum Doktor baya kilo konusunda hasas Annem 95 kilo baya saydı vrerceksin dedi bu kadar yağı göbeği nerde yaptın dedi..
Hatta ameliyatta annemi,m göbek yağlarınıda almış o bahaniye yağlarıda gitti ....
COK gecmıs olsun canım
Çok sağol çok teşekkür ederim canım..
Günaydın Herkese
Annem ameliyat oldu kızlar allaha şükür şimdi ağrıları olsada iyi yürüyebiliyor ama ben çok korktum ameliyattan sonra uyanışı çok kötüydü
Ama kendi kadın doğum doktorumu buldum Doktor baya kilo konusunda hasas Annem 95 kilo baya saydı vrerceksin dedi bu kadar yağı göbeği nerde yaptın dedi..
Hatta ameliyatta annemi,m göbek yağlarınıda almış o bahaniye yağlarıda gitti ....
ben napayım o zaman boy 150 cm
Bana yardmci olun zayflayamyoruw (
Sen de vericeksin canım eminim
Motivasyonunu kaybetmemek için her gün uğra mutlaka buraya
geçmiş olsun canım, Allah şifanı versin.
Boyum 157 cm, ideal kilom 48-50 civarı canım, yağlar taşıyo yani, kötü görüntü
İnşallah ulaşacaksın canım hedefine, çoğu gitmiş azı kalmış zaten 12 kg vermişsin, 8 kg kolayca gidicek
benim bi topiğim var zaten :))
sizleri de takip ediyorum
çook çok geçmiş olsun
Bana yardmci olun zayflayamyoruw (
Kızlar kendimi toparladım.
İnşallah bu cuma güzel bir kiloyla bildirim yapıcam