- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
günaydın melek.bende 2 haftadır 66.6 da takılı kaldım Allahtan almıyorum ama tatlı yediysem ekmek hiç yemiyorum sadece dün akşam mozaikli pasta yedim o saatte.moralim bozuktu mazeret kabul etmez ama.son zamanlarda çayımın yanında akşamları bir tane ayva yiyorum çünkü 6 da akşam yemeği yediğim için11 e kadar acıkıyorum bi tane ayva beni çok tok tutuyo hem c vitamini hemde lif kaynağı.....moralim çok bozuk bu günlerde belkide psikoloğa gitsem bana depresyondasın der ..çok şükür burayla tanışmasaydım kesin 74 olmuştum yine ama sürekli dengeliyorum.......hep beraber başlayalım geçen sene çok sıkıydı hersey arzu hatta kızıyodu bişey yediğim zaman böyl e diyet olmaz diye bu iş güzellikle olmayacak:)))))arzum bana kızma sakın:)))))
bende 2 haftadır akşam yemeğinden sonra süt vs 1-2 ceviz yiyordum acıkıyorum diye ama ben hiç kilo veremedim yada gram gram verdim canım biliyomusun..
şimdi akşam yemeğinden sonra hiç bişey yemiyorum sadece yeşil çay ve bol su içiyorum hemen fark etti
bece akşam yemeğinden sonraki ayvayı vs kes bakalım farkedecek mi ki bence edecek.