Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Cumartesi günü çalışmak çok kötü hiçç vakit geçmiyor...
Sabah
Light Sütlü kfeks

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
Yayla Çorbası

Salata

Ara
3 adet diyet biskuvi
Bir kupa Sütlü Nescafe
1 adet Elma

Akşam
Annemlere gideceğiz..

Hamsi balık tava
Bir dilim ekmek
Salata

:KK16:

Her şey güzelde annemde aşure yapmış zamanı geçmiş olmasına rağmen yemek yememek arasındayımm .. neypasam?:KK50:
canım hamsi tava da yağ ile pişmişse 4-5 tane den fazla yiyemezsin buğulama 8-10 tane bu benim bildiğim yanlışsa arkadaşlar düzeltsin. bir de ekmeği sabah kahvaltısına çeksin daha güzel olur.Aşureye gelince annen bi kaba koysun sabah kahvaltında çok seivyorsun fazla değil 1-2 kaşık tadımlık nefsini körlemek için :78::78:almanda zarar olmaz sanırsam. Bir de ikinci ara öğünün kalabalık geldi bana diyet bisküvi yerine tuzsuz kavrulmamış badem kuru kayısı ceviz yemen daha sağlıklı ve yardımcı nescafe de eğer sütün içine kahve katıp kendin yapıyorsan tmm ama hazır olanlar diyet düşmanı hele o 3 ü bi aradalar tam bi düşmann. Mesela sütle veya kendin yaptığın sütlü kahveyle badme ceviz kayısı bunu bi ara öğünde elmayıda başka bi ara öğünde yersen hem öğünün çoğalmış olur çabuk acıkmazsın

Son düzenleme:
canım hamsi tava da yağ ile pişmişse 4-5 tane den fazla yiyemezsin buğulama 8-10 tane bu benim bildiğim yanlışsa arkadaşlar düzeltsin. bir de ekmeği sabah kahvaltısına çeksin daha güzel olur.Aşureye gelince annen bi kaba koysun sabah kahvaltında çok seivyorsun fazla değil 1-2 kaşık tadımlık nefsini körlemek için :78::78:almanda zarar olmaz sanırsam

Şimdi anneme desem ki ben anneme sen buğulama yap,fırında olsun! Vay efendim sen benim yaptığım işe neden karışıyorsun diye başımın etini yer...:KK4:
Aşure konusunda dediğin mantıklı sabah alıp,sabah yiyebilirim. Ekmek içinde benim akşamları da yediğim zamanlar oluyor, canım bir şey olmuyor, günlük yemen gereken dilimi geçmediğin sürece sorun değil..:KK19::KK16:
Öpüyorum canım seni iyi akşamlar...:KK16::KK16::13:

Şimdi anneme desem ki ben anneme sen buğulama yap,fırında olsun! Vay efendim sen benim yaptığım işe neden karışıyorsun diye başımın etini yer...:KK4:
Aşure konusunda dediğin mantıklı sabah alıp,sabah yiyebilirim. Ekmek içinde benim akşamları da yediğim zamanlar oluyor, canım bir şey olmuyor, günlük yemen gereken dilimi geçmediğin sürece sorun değil..:KK19::KK16:
Öpüyorum canım seni iyi akşamlar...:KK16::KK16::13:

Sen kendine göre ayarlamışsın iyi barim :KK6::KK6: afiyet olsun canım sana da iyi akşamlar:KK19::KK19:

yemeğin tadına bakıp kendime zor hakim oldum bundan sonra sloganım şu :KK50::KK50: Tadına bakma yersin yeme doyarsın doyarsan pişman olursun :KK20::KK20::KK20:

kızlar nerdesiniz ya aa:44::44: bu arada insan wc gitmekten yorulur mu yoruldum resmen ya bu yüzden su içmek istemiyorum işte pc alıp tuvalette oturucam :KK52::KK52:

kızlar nerdesiniz ya aa:44::44: bu arada insan wc gitmekten yorulur mu yoruldum resmen ya bu yüzden su içmek istemiyorum işte pc alıp tuvalette oturucam :KK52::KK52:

Güzel taktik olabilir ..:KK53: ne güzel işte vücudundaki ödemi atıyorsn daha ne olsun:KK1: Günün nasıl geçti,neler yaptın canım?...

Güzel taktik olabilir ..:KK53: ne güzel işte vücudundaki ödemi atıyorsn daha ne olsun:KK1: Günün nasıl geçti,neler yaptın canım?...

Vücudumda hiç su tutamam ya içtiğim gibi doğru wc, bütün gün aç kaldım şimdide bizimkiler ızgara yapıyor yanınada pilav istediler bulgur yapmayı düşünüyorum çünkü bende yicem :KK20::KK20: bütün gün süt ve yoğurtla miğdemi bastırdım ya meyva suları kolalar pasta börek çörek sarma kurabiye yedi herkescikler öyle açım ki:KK5::KK5::KK5::KK5: sen neler yaptın ben hep yemekten bahsediyorum ya :KK52:

Bugün ki harika menüm :KK19::KK19:

Sabah: 1 bardak süt

Öğlen: etimek büyüklüğünde normal dilimin yarı kalınlığında 2 dl çavdar ekmeğinden tost yaptım yağsız tuzsuz(1 dilim yani gerçekten bi dl kızlar tost yapabilmek için o kadar ince kestim zar gibi bişeydi :KK53:).1 büyük bardak şekersiz çay

Ara: küçük bi portakal mandalina da olabilir anlamadım pek ne olduğunu ve 2-3 kaşık yoğurt:KK52:

Akşam: Mangal da tavuk ızgara yani, ve 4-5 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum açım ya kızmayın sakın banaa:KK50::KK50:

3 lt su 1 lt si karbonatlı. spor gün boyu hopladık zıpladık bacaklarımı hissetmiyorum bıcırıklara hizmet ettik durmadan 3 km koşmuş gibiyim :KK16::KK16:

Ayakları uzatıp çayımı içip patik örmeyi düşünüyorum :KK68::KK68::KK6:

Öğlen: etimek büyüklüğünde normal dilimin yarı kalınlığında 2 dl çavdar ekmeğinden tost yaptım yağsız tuzsuz(1 dilim yani gerçekten bi dl kızlar tost yapabilmek için o kadar ince kestim zar gibi bişeydi :KK53:).1 büyük bardak şekersiz çay

Ara: küçük bi portakal mandalina da olabilir anlamadım pek ne olduğunu ve 2-3 kaşık yoğurt:KK52:

Akşam: Mangal da tavuk ızgara yani, ve 4-5 kaşık bulgur pilavı yemeyi düşünüyorum açım ya kızmayın sakın banaa:KK50::KK50:

3 lt su 1 lt si karbonatlı. spor gün boyu hopladık zıpladık bacaklarımı hissetmiyorum bıcırıklara hizmet ettik durmadan 3 km koşmuş gibiyim :KK16::KK16:

Hafta sonu olmasına rağmen pastalara sarmalara karşı koyabilmiş sin yememişsin helal olsun sana canım:128::KK19: hafta sonu kaçamaklar oluyor ne yazıkki ...

Karbonatlı suya alışabildinmi? Ben bugün fuull temizlik yaptım çook yoruldum:KK14:

Hafta sonu olmasına rağmen pastalara sarmalara karşı koyabilmiş sin yememişsin helal olsun sana canım:128::KK19: hafta sonu kaçamaklar oluyor ne yazıkki ...

Zeytinyağlı almayı düşündüm 3-4 tane öğle yemeği için ama akşama da pilav var diye almadım. Hala açım ama kahvaltımı düzügn yapmayınca doymuyorum ben akşama kadar. Bu arada evet alıştım karbonatlı suya bakalım faydası olacak mı ne kaybederiz ki 30 krş luk karbonattan başka :KK34::KK34:

Zeytinyağlı almayı düşündüm 3-4 tane öğle yemeği için ama akşama da pilav var diye almadım. Hala açım ama kahvaltımı düzügn yapmayınca doymuyorum ben akşama kadar. Bu arada evet alıştım karbonatlı suya bakalım faydası olacak mı ne kaybederiz ki 30 krş luk karbonattan başka :KK34::KK34:

Canım evet kahvaltısını yapmayınca doymuyor insan haklısın mesala sabahları ben kahvaltı hazırlamayı üşenip kfleks yediğim zamanda ile normal kahvaltı yaptığım zman arasında bile fark oluyor. Bakalım görecez karbonatlı su işe yarar inşallah..:KK34:

Canım evet kahvaltısını yapmayınca doymuyor insan haklısın mesala sabahları ben kahvaltı hazırlamayı üşenip kfleks yediğim zamanda ile normal kahvaltı yaptığım zman arasında bile fark oluyor. Bakalım görecez karbonatlı su işe yarar inşallah..:KK34:

inşallah canımm inşallah :21:

Cok tebrikler ediyorum sena , yazdiklarini cok dikkatlice okudum asagi yukari hepimizin yasadigi seyler , herkes aa ayni benim gibi diyebiliyor bazi paragraflarda; Fakat aksine benim esim veyahut annem hic bir zaman beni uzecek birsey demedi tersine ben hep onlara hatirlatiyordum ne kadar kilolu oldugumu hosnut olmadigimi , onlar ise tiroid ilaclarina baslayinca sevgilim ,baslayinca kizim diyerek beni guclendirdiler esim ve annem,gerci hikayemiz ayni degil belki ondandir , benim hypotiroid hormon sorunlarim oldugundan cok sismistim ilaca baslayincada stabilize oldu ve ardindan ayni senin gibi dengeli beslenmekle 2ayda 15 kilo verdim doktorlarimin gozaltinda .yolum henuz cok ama kendime guveniyorum aileme guveniyorum bu bakimdan zorluk yasamiyorum .butun ayni durumda olan arkadaslara basarilar ve sabir diliyorum !

Herkese mutlu yıllar çıtır bayanlar

2013'te incelin, daracık gelen kıyefetlerinize girebilin inşallah. Ben 4 ayı bitirdim hatta 4,5 oldum ve yaklaşık 1 kilo aldım :KK52::KK8::KK8: 5-6-7. ayları her ay 1 kilo, 8. ayı 2 kg ve son ayı da 3-4 kilo şeklinde tamamlayabilirsem fevkaladenin fevkinde olacak :KK49::KK49:

neden 3 öğün canım bi sebebi varmı yoksa diyetin mi böyle bu arada ARzu abla olsa makarnayla mercimeği yer değiştir der :KK9::KK9:

Arzu abla çok sevindim seni gördüğüme az önce yemek hazırlarken aklımdaydın yaa kalbim mi temiz ne :KK76::KK76:

canım bu arada hani demiştin ya sabah tüketmek konusunda bişeyler, denedim ve aç karnına inan öğüre öğüre yedim bence bu yüzden ara öğün demiş dr abiler ablalar :nazar::KK76::KK76::KK76:

Tatlım, ara öğünleri acıkınca yapıyorum :KK34:

Cok tebrikler ediyorum sena , yazdiklarini cok dikkatlice okudum asagi yukari hepimizin yasadigi seyler , herkes aa ayni benim gibi diyebiliyor bazi paragraflarda; Fakat aksine benim esim veyahut annem hic bir zaman beni uzecek birsey demedi tersine ben hep onlara hatirlatiyordum ne kadar kilolu oldugumu hosnut olmadigimi , onlar ise tiroid ilaclarina baslayinca sevgilim ,baslayinca kizim diyerek beni guclendirdiler esim ve annem,gerci hikayemiz ayni degil belki ondandir , benim hypotiroid hormon sorunlarim oldugundan cok sismistim ilaca baslayincada stabilize oldu ve ardindan ayni senin gibi dengeli beslenmekle 2ayda 15 kilo verdim doktorlarimin gozaltinda .yolum henuz cok ama kendime guveniyorum aileme guveniyorum bu bakimdan zorluk yasamiyorum .butun ayni durumda olan arkadaslara basarilar ve sabir diliyorum !

Tebrik ederim ve başarılar dilerim :KK16: :KK9:

Herkese mutlu yıllar çıtır bayanlar

2013'te incelin, daracık gelen kıyefetlerinize girebilin inşallah. Ben 4 ayı bitirdim hatta 4,5 oldum ve yaklaşık 1 kilo aldım :KK52::KK8::KK8: 5-6-7. ayları her ay 1 kilo, 8. ayı 2 kg ve son ayı da 3-4 kilo şeklinde tamamlayabilirsem fevkaladenin fevkinde olacak :KK49::KK49:

İnşallah öyle olur canım, çok güzel gidiyosun, sana da mutlu yıllar dilerimm, bebişini hayırlısıyla kucağına al :KK16: :emir_bebek:

Merhaba çıtırlar :KK16:
Haftasonu elimden geldiğince dikkat ettim yediklerime.. Kaçamak yapmadım diyebilirim, elbette çikolata yediğimi saymazsak :KK17:

Şimdiden mutlu yıllar hepinize, inşallah hayallerimize ve hedeflerimize ulaşırız. Yeni yıl hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirsin.
Hepinizi çook seviyorum
:KK19:

kızlar regl döneminde ben mi böyleyim yoksa hepiniz çok uyuyormusunuz yaa gece 1 gibi uyudum normalde sabah 7 de ayakta olurum yeter o uyku bana ama sabah 7 de kalktım zorla bi bardak süt içtiğimi ve bi kaç tane zeytin peynirden atıştırdığımı hatırlıyorum :KK14::KK14: Kanepeye oturduğum gibi uyumuşum gene :44:

X