gunaydın kızlar yagmurlu bır kıs ızmır sabahından gunaydnlarrr
Günaydınn İstanbulda da yağmurlu ve soğuk....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiakşamlar arkadaşlarrr
pcde olan virüs yüzünden kkya girdiqim gibi kendimi dışarda buluyorum yazdıklarınızı yeni okuyabildim ve herkesin iyi olduquna çok sevindim...ve harika kilolar verilmiş meyvelerimi topluyorum şimdi bu beni çok mutlu ediyor..
bu arada işi 3 gün önce bıraktım kızlar bir süre evde dinlenip öyle iş bakıcam hayırlısı olsun...sizleri çok özledimm
Arzu ablaam geldin mi nihayet, çok özledim seni Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Günaydın Melek ablacım
neden 3 öğün canım bi sebebi varmı yoksa diyetin mi böyle bu arada ARzu abla olsa makarnayla mercimeği yer değiştir derKahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak süt
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Akşam
3 kaşık makarna
Su 2 lt'ye yakın, daha da içerim.
Arzu abla çok sevindim seni gördüğüme az önce yemek hazırlarken aklımdaydın yaa kalbim mi temiz neiyiakşamlar arkadaşlarrr
pcde olan virüs yüzünden kkya girdiqim gibi kendimi dışarda buluyorum yazdıklarınızı yeni okuyabildim ve herkesin iyi olduquna çok sevindim...ve harika kilolar verilmiş meyvelerimi topluyorum şimdi bu beni çok mutlu ediyor..
bu arada işi 3 gün önce bıraktım kızlar bir süre evde dinlenip öyle iş bakıcam hayırlısı olsun...sizleri çok özledimm
eyvahhh hem faceden hem burdan fıçıyı yedik :18::18::18::18::18::18:
canım bu arada hani demiştin ya sabah tüketmek konusunda bişeyler, denedim ve aç karnına inan öğüre öğüre yedim bence bu yüzden ara öğün demiş dr abiler ablalarBilmiyordum canım bende öğrenmiş oldum bayagüzel yaraları varmış....
canımmmm inşallah burdayım bundan sonra....evimizi topiqimi arkadaşlarımı kısaca bütün eski düzenimi çokkk özledimm...............canımcım ben sımdılık koruma donemındeyım 69,900 deyım hala ama sıkıldım 65 ı gorelım artık dımı
e yanııııı gelsen ve hıccc gıtmesen dıyoruz ha ne dersınız arzu hanımmmmmmmmmmmmm
günaydın aşkımmgunaydın kızlar yagmurlu bır kıs ızmır sabahından gunaydnlarrr
canım bende sizleri çok özledim inşallah bundan böyle beraberizArzu ablaam geldin mi nihayet, çok özledim seni Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Günaydın Melek ablacım
neden 3 öğün canım bi sebebi varmı yoksa diyetin mi böyle bu arada ARzu abla olsa makarnayla mercimeği yer değiştir der
Arzu abla çok sevindim seni gördüğüme az önce yemek hazırlarken aklımdaydın yaa kalbim mi temiz ne
canım bu arada hani demiştin ya sabah tüketmek konusunda bişeyler, denedim ve aç karnına inan öğüre öğüre yedim bence bu yüzden ara öğün demiş dr abiler ablalar
öqlen oldu ama ben daha yeni kalktım herkese kucak dolusu günaydınlarrrrrrr
Günaydınn işi bırakmısın hayırlısı olsun inşallah daha iyi bir iş bulursun..
günaydın bütün sayfaları bastan okumaya basdm beğenilerden anlmssndr ben çokmotve edyo
günaydın canımm
evet canım tak etmişti artık bıraktım ve çok rahatladım..inşallah Rabbim hayırlı yerler nasip eder....15 tatil sonrasına kadar iş bakmayı düşünmüyorum sonrasında Rabbim ne gösterirse razıyım
amin canım inşallah teşekkür ederim...
İş hayatı kötü olunca bir insanın her şeyi etkiliyor mutszsan bırakmk bence en doğru karar .İnşallah daha iyi yerlere girersin . Hayırlısı oldun.
Günaydın abla hayırlı sabahlar haftasonları e artık nizama koyarsın bizi :18::18:bende 9:30 gbi kalktım süt içtim uykum geldi geri yattım yağmur da vardı teeee 11 de kalktım bi güncük hafta sonum var
niye kıss yarın napıyosun..
niye kıss yarın napıyosun..
başladıım gibi kilo verdim ama şuan devam etmiyorum...sanırım bikaç güne ihtiyacım var....bizim beslenme listemizi uyguluyorum cnm...Arzu hanım ablamı desem bilemedim, hangisi sana uyar? Yeniden yediklerini dikkat etmeye başlamıştın hala devam ediyor mu?
Devam ediyorsa beslenme şeklin nasıl kilo vermeye başladın mı yeniden? Merak ettim
Yarın da kursumuzda kuran partisi var çocuklarımıza gelsin pastalar gitsin börekler baksın tubalar
evet yaa gitmem lazım ama orda çocukların ısrarına da dayanamam napıcam bilemedim ya bir sürü yiyecek gelecekbaşladıım gibi kilo verdim ama şuan devam etmiyorum...sanırım bikaç güne ihtiyacım var....bizim beslenme listemizi uyguluyorum cnm...
börekmi didiii biriii