Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlar bugün çok işim var yarın saba yolculuk zamanı haırlısıyla sizleri çok özlicem arada kaçamak yapmaya çalışıcam bakalım neyse vakit bulursam akşam gene yazarım... Canlarım hakkınızı helal edin öpüyorum hepinizi allaha emanet olun...

Dün akşamki menümde değişiklik oldu.Markete gittiğimde ciğeri bulamadım,sote yapabilmek için tavuk göğüsü aldım, eşim tam o sırada ben yapa cam, bu akşamki yemeği ama sen karışmayacağına söz ver dedi.Bir an bende düşündüm, karışmamak demek daha fazla tereyağı ve hatta margarinli yemek demek ama işime geldiğin den dolayı kabul ettim.
Mutfaktayız tavuk u pişirecek,bir baktım tereyağı margarini hatta ay çiçek yağı koymuş,benim gözler fal taşı gibi açıldı gine tutamadım bu ne dedim,bu kadar olur mu dedim.
Sonuç yemeği eşim yaptı ama çook kalorili bir şey yemiş oldum.

Akşamki menüm
Beşamel soslu kaşar peynirli yufkaya sarılmış tavuk sote
Salata

Sende Allaha emanet ol hayırlı yolculuklar canım..

hayırlı yolculuklar lknur ablamm.. helal olsun sende hakkını helal et bende seni öptüm kocaman

CAnmmm ılknurum ıyı yolculuklar canım cabuk gek özletme

Sabah
1 adet yumurta
1 dilim uno denge ekmeği
Beyaz peynir
Karper peynir
Yarım Domates
3 adet zeytin

Ara
Türk kahvesi
Kahvaltıyı bu kadar güzel yapınca insan hiç bir şey yeme hissi duymuyor :)

Öğlen
İş yeri yemeği ciddi anlamda kötüydü, çorba soğuk,taze fasulye konserve kötü görüntü içindeydi kızlar, dışarıdan söyleyelim diyence,bende uymak zorunda kaldım salata istesem, sadece çok pahalıydı, bende bunun üzerine;

Sandviç ekmeğin biraz büyüğüne yapılmış, tavuklu panini
Meyve suyu

Ara
Light Yoğurt
Elma

Akşam
Yemeği düşünmüyorum,belki meyve yerim.
Misafirim var,onlar için kek ve kurabiye yaptım ama ben yemeyeceğim.

merhaba kızlar sanırım artık finish demem lazım diyete çünkü olmuyor ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum 4 haftadır diyetteyim vereceğime almışım...sizlere menülerimi yazayım sabah ilk önce limonlu su içiyorum 1 adt haslanmış yumurta peynir 4 tane zeytin çay 2 dilim ekmek ögle ya çorba yada sebze yemeği akşam sebze yemeği yada et yanında salata aralarda bitki çayı içiorum meyve yiyorum aç kalmıyorum ama yinede veremiyorum.tabiki aralarda kaçamaklar oluyor mesela bugün okulda öğretmenlere yönelik seminer vardı akşam 5e kdr okuldaydım öğlen 1.5 lahmacun yedim ama bu 2 haftada bir oluyordur kabızlık rahatsızlıgından dolayı doktora gittim bir sürü laç verdi onlarda etki etmiyor ne yapcağımı bilmiyorum hiçbir şekilde ümidim yok gelnliğimin içine kilolu bir kız olarak gircem...bu kilolar yüzünden ağlamaktan yoruldum sizlerle motıve oluyorum devam ediyorum ama insan ufacıkta olsa kilo verdiğini görmedkçe yıkılıyor resmen.eskiden kilolu olsamda aynaya bakarken kendimi begenirdim ama artık bakmıyorum bile aynaya kendimden tiksiniyorum daha ne yapabilirm diye düşünüyorum sporda yapıyorum kızlar ne yapmalıyım lütfen yardım edin.gerçekten çok kötüyüm

bugün hiç kimse uğramamış
bende uğradım ama hala diyete başlayamadım
günah çıkartmaya gelmiştim oysa
offfffffff ya olmuyor
şu boğazımı nasıl tutucam
hep açım yaaaaaaaaa
insan hiçmi doymaz
aslında bir oturtsam sonrası kolay oluyor
heleki verdikçe insan daha çok motive oluyo
olacak ama biliyorum
olmak zorundaaaaaaaaaa

canım bu kadar takarsan dahada kilo vermen zorlaşır
eğer hormonal olarak bir problemin yoksa mutlaka verirsin
ama biraz sabır
tabi birde dikkat etmen lazım
1.5 lahmacun bile insanın kilo vermesini zorlaştırabiliyo
birde gelin olacaksınya bence kafan iyice karışmış
tiksinmekte ne demek
önce bir sağlık problemim yok diye şükret sonra hepsi olur
bende kilolu bir gelindim genede gelin ettiler
herkes zayıf gelin olacak değilya
bizide sevenle rböyle sevmiş
ayrıca düğünün nezaman yani ne kadar zamanın var zayıflamak için

Haftasonu kimsecikler gelmiyor buralara
Oturttuktan sonra, gerisi çok güzel geliyor.
Ben de çözdüm kendimi, evde olunca diyetimi yapabiliyorum ama Cuma ve Cumartesi günleri babaannem ve anneanneme gittiğimden boğazım durmuyor.
Kuzenlerle falan sürekli ıvır zıvır..
Buna nasıl engel olucam bilmiyorum

Hayırlı yolculuklar ablacım, çabuk gel, biz de özlicez seni helal olsun, sen de hakkını helal et canım ablam, öpüyorum

Yanlış hatırlamıyorsam, Haziran'da evleniyordun öyle mi canım ?
Önünde 6 ay var diye konuşmuştuk.
Herhangi bir sağlık problemin olmadığı takdirde muhakkak verirsin.
Kaçamaklarını çok mu fazla yapıyorsun, suyunu günde 3 lt'den az mı içiyorsun ?
Sakın motiveni düşürme, bozulma bu kadar, başaracaksın buna inan, yapabilirsin

Dünkü menüm

Kahvaltı-öğle karışık
1 kaşarlı tost
1 yumurta
1 bardak süt

Ara
Çikolatalı pogaca

Akşam
1 kase şehriyeli çorba
2 çatal menemen
çok az ekmek

Su 3lt'yi bulmadı malesef..

Dünkü menüm

Kahvaltı-öğle karışık
1 kaşarlı tost
1 yumurta
1 bardak süt

Ara
Çikolatalı pogaca

Akşam
1 kase şehriyeli çorba
2 çatal menemen
çok az ekmek

Su 3lt'yi bulmadı malesef..

Edacım menün güzel ama cısların sende farkındasın smileden belli böyle kaçamak yaparsan kg veremezsn yediklerinden ödem olusur onun ödemini atcam derken kg kaybın olmaz gerçekten zayıflamak istiosan kaçamak yapmamlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…