Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım günaydınnn herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
ya kızlar inanın bugün cuma olduqunu unutmuşum tartılmayıda unutmuşum doqal olarak
ama diyet güzel gidiyor tek yanlışım hergün çikolata yemem
Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum
kızlar hedefime sadece 10 kg kaldı cok mutluyum coook
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:GUNAYDIN bebekkkk bagada yolla cıkıletadan
bu arada yuz yuze bulustugumuz ılk gun bızı susturana ask olsunnn ıkı cenebazzz
gunaydın cıgdemcım
Merhabalar Canlarımm
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta:69,400
bu hafta: 68,400
giden: 1.kg
gelen :
toplamda: 6.400
hedef :58 kg
spor : leslie 3 mile yapıyorum
bravo bebek
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
meryeeemmm maşallahhhh çokk güzel gidiyorsun tatlım senden çok ümitliyim kilo vermenin tadını tuzunu aldın artık seni nakavt edemez hiçbirşey...aferin sana canımm
cook tesekkür ederim canım Arzu ablacım gerçekten kg vermeye doyamıyor insan verdikçe veresi geliyor
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum canlar... sabrı öqrendim ben bu maratonda...sabredip zafere ulaşmayı...diyet adı altında sabretmenin ve başarmanın hayatımın her alanında ilk sırada geldiqini gördüm...ve bu kk sayesinde oldu...ve bana sizleri kazandırdı.....ailemden kapı komşumdan bile daha yakın oldunuz bana....gerçek ve samimi dostluklar kurduk burda...1-2 gün haber alamayınca merak ettik birbirimizi....güçlü bir gönül baqı oluştu aramızda....herşeyi buraya ve sizlere borçluyum..iyiki hayatımdasınız ve iyiki bu topiqi açmışım hiç gitmeyin burdan hep hayatımda olun inşallah....
acemipericim senin artık kilo alma zamanın canım mükafatın çok büyük biliyosun...heyecanla bizde senden gelecek güzel haberleri bekliyorum tatlım
Tebrik ederim canım benim çook sevindim :))
bıldırım yapayım sonuc degısmesede
smılee cımmm basladım bakk bıldırıme ve sıkı yonetıme
başlangıç :88,900 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta :69,900
bu hafta: 69,900
giden: yok
gelen :yok :44::44:
toplamda: 19
hedef :65
spor :yok
canlarım günaydınnn herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
ya kızlar inanın bugün cuma olduqunu unutmuşum tartılmayıda unutmuşum doqal olarak
ama diyet güzel gidiyor tek yanlışım hergün çikolata yemem
Günaydın çıtırlar
Size bugünkü menümü yazayım bakalım:
Sabah: Bir bardak ılık su
Kahvaltı:Yarım kibrit kutusu penir
2 zeytin
1 rafadan yumurta
1 bardak sıcak süt
1 dilim ekmek
Ödül olarak 1 dilim nutellalı ekmek
ara: 2 kuru kayısı
5-6 badem
Bildirimime gelince:
başlangıç :70,4 (21.09.2012)
bu hafta: 71,3
giden: yok
gelen :900 g
spor :yok
Artık tombikleşiyorum kızlar. Ara sıra gelir yine kilomu yazarım buraya. Nasip olur da 80-82 kg civarı doğuma girebilirsem hedefime ulaşmış olacağım
Regl olduğum bu hafta
Geçen hafta 52:400
Bu hafta :52.100
Giden:300 gram
Merhabalar Canlarımm
Bildirimim
başlangıç :74,800
geçen hafta:69,400
bu hafta: 68,400
giden: 1.kg
gelen :
toplamda: 6.400
hedef :58 kg
spor : leslie 3 mile yapıyorum
kızlar hedefime sadece 10 kg kaldı cok mutluyum coook
:99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
meryeeemmm maşallahhhh çokk güzel gidiyorsun tatlım senden çok ümitliyim kilo vermenin tadını tuzunu aldın artık seni nakavt edemez hiçbirşey...aferin sana canımm
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum canlar... sabrı öqrendim ben bu maratonda...sabredip zafere ulaşmayı...diyet adı altında sabretmenin ve başarmanın hayatımın her alanında ilk sırada geldiqini gördüm...ve bu kk sayesinde oldu...ve bana sizleri kazandırdı.....ailemden kapı komşumdan bile daha yakın oldunuz bana....gerçek ve samimi dostluklar kurduk burda...1-2 gün haber alamayınca merak ettik birbirimizi....güçlü bir gönül baqı oluştu aramızda....herşeyi buraya ve sizlere borçluyum..iyiki hayatımdasınız ve iyiki bu topiqi açmışım hiç gitmeyin burdan hep hayatımda olun inşallah....
acemipericim senin artık kilo alma zamanın canım mükafatın çok büyük biliyosun...heyecanla bizde senden gelecek güzel haberleri bekliyorum tatlım
Edacım üzülme olsun haftaya daha cok kg verip bildirimini yaparsın daha iyi olurHayırlı Cumalar çıtırlaar
Bugünü heyecanla bekliyordum, bildirim yapıcaz diye.. Ama kalkınca unutup, su içtim koca bir bardak
Benim bildirim haftaya kaldı, iki haftalık bildirim yaparım artık haftaya
Ablacım kilonu korumayı da çok güzel öğrendin, hedefine ulaştıktan sonrası senin için çook kolay olacak
Ablamm ben de uyku sersemi su içtimm, tartılmadım sonra da
Tebrikler canım, artık bebiş alıyordur bundan sonraki kiloları
Tebrikler canımm
Meryemcimm çokk sevindim canım benim, harika gidiyorsun yaa, çıtır seniii
Benim de 10 kg var hedefime, toparladığıma göre, bundan sonrasını birlikte verelim artık
saol tatlım Edacım bende sasıyorum kendime inan yapılamaycak bişey degilmiş kg vermek
tamam canım anlaştık kalan 10 kgyu birlikte verelim :13:
Ablacımm iyi ki açmışsın bu topiği ve iyi ki bulmuşum burayı.. O kadar çok seviyorum ki buranın sıcaklığını, hepinizi
Ablacım kilonu korumayı da çok güzel öğrendin, hedefine ulaştıktan sonrası senin için çook kolay olacak
sagol canım evet ınsallah bundan sonra hedefe ulasnca koruyacagım kılomu