- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
canım bizler buraya gelerek en büyük adımı kendimiz atmış oluyoruz gerisi irademize kalıyor....sonrası içinde birbirimize tam destek vererek bu işi götürmeye çalışıyorum başlamak bitirmenin yarısıdır mantıqıyla girdik bir yola Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin..burda olmaktan sizlerle olmaktan asıl ben çok mutluyum bu yolda beni yalnız bırakmadınız Allah hepinizden razı olsun hepinizi çok seviyorum
hoşgeldin cnm10 kilonun lafımı olur Allah aşkına üflesek hepsi gider
canım bize kilo aldıran karbonhidratlardır onun için karbonlara dikkat etmemiz gerekir...kkalori hesabı biryere kadardır bize lazım olansa karbon deqerleridir
canım hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah...çok kalıcakmısın..
evet canım hepimiz yaza inşallah çıpçıtır gireceqiz biz kadınların isteyipte başaramayacaqı hiç bişey yok tatlım :13:Arzu ablacım dediğin gibi bize lazım olan karbon degerleri ne kadar asagı cektiysem karbonu o kadar kg gitmeye basladı ve acayip bi tokluk hissiyle asla diyetteymiş gibi hissetmedim kendimi ben burda ögrendim herseyi cokk tskr ederim sana ve bana yardımcı olan herkese
artık gerçekten kemerleri sıkmak lazım yazın bambaska biri olmak tek hayalim
suan gerçekten hayal ama inş diyetime sadık kalıp basaragım inş
BAŞARACAGIZ
özlücez cnm yaa bayada kalıcakmısınamin canım allah nasip ederse 1 ay kalıcam bakalım hayırlısı...
arkadaslar mrb. bende su ana kdr milyon kere diyet denemesi yapıp her seferinde iradesizliğimden dolayı hedefime ulaşamamış,kilolarımı kat be kat arttırmış biriyim. boyum 1,63 ve kilom su anda 88. daha önce hiç bu kadar kilolu olmamıstım. bu en yüksek hali. haziran ayında evlendim evlendikten sonra işten ayrıldım ve 6 ayda 12 kilo aldım. pko hastası oldugum için düzenli kullanmak zorunda olduğum doğum kontrol hapım ve şeker ilacım var. ayrıca beni hiç bırakmayan ileri derecede kansızlığım. bebek sahibi olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalamam. kilolarımı veremezsem pkom da olduğu için daha sonra bebek sahibi olamamaktan çok korkuyorum. yaşım 26. geç mi kaldım birşeyler için. çok mutsuz ve umutsuzum. ne olur bana da yardım edin.
bir ara bende kalori diyeti yaptım canım benim hatta hala yediklerimin kalorisine bakıyorum ama kaloride de verirsin tabi kilo ama karbonhidra ve yağ oranı önemli bence yiyeceklerde canım Günde kaç bardak su içiyorsun ki ? Yoksa Bİr bardaüı olduğu gibi birden ardıardına mı içiyorsun öyle yaparsın midenin bulanması normali çünkü yudum yudum içmek gerekiyor.
gunaydın yanımda 1lt sısem var az az ıcıyorum ama bazen dedıgın gıbı cok kacıyor galıba , kalorı dıyetını ben bıraz hızlandırmak ıcın düşünmüştüm bebek istiyoruz prolaktin hormonumda yuksek çıkıyor dr da kilo vermen gerek diyor. biraz kiloya bağlıymış oyle
sabredikten sonra verirsin kilolarnı canım brnim
evet canım hepimiz yaza inşallah çıpçıtır gireceqiz biz kadınların isteyipte başaramayacaqı hiç bişey yok tatlım :13:
özlücez cnm yaa bayada kalıcakmısın
canım okadar doqru biryere gelmişsinki Allahın izniyle kilo derdin biticek... bnm pkolu bir arkadaşım vardı 90 kiloyla başladı ve toplamda 26 kilo verdi hemde ikiz bebişleri var şimdi...hoşgeldin aramıza
herkeze gunaydın kızcelerrrrrrrr
elektırıkler kesıktı anca gırebıldım. kızlar bı kacamak bı toparlama ıle aynı kılomdayım ( 69,900) ama artık sıkıldım sanırım 65 ı merak edıorum sanırsamkı eskı sıkı yonetımımle dıyete donıcem sızler nasılsınız ne var ne yok
ılknurum annene gıdıyormussun gozun aydın ordan umarım gırersın ozlerız cunku
arzu hanımmm kocısle yemekler falan hadı ıyısın kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabız evde otururuz sen gezzz sorun deıllll
hayatımın aşkı gelll buyur birlikte yiyelim ikimizi düşünemiyorum saatler günler bizim sohbetimize yetmezherkeze gunaydın kızcelerrrrrrrr
elektırıkler kesıktı anca gırebıldım. kızlar bı kacamak bı toparlama ıle aynı kılomdayım ( 69,900) ama artık sıkıldım sanırım 65 ı merak edıorum sanırsamkı eskı sıkı yonetımımle dıyete donıcem sızler nasılsınız ne var ne yok
ılknurum annene gıdıyormussun gozun aydın ordan umarım gırersın ozlerız cunku
arzu hanımmm kocısle yemekler falan hadı ıyısın kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabız evde otururuz sen gezzz sorun deıllll
umarım öyle olur. bu şekilde yaşamak istemiyorum daha fazla.