Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

amin canım allah nasip ederse 1 ay kalıcam bakalım hayırlısı...

arkadaslar mrb. bende su ana kdr milyon kere diyet denemesi yapıp her seferinde iradesizliğimden dolayı hedefime ulaşamamış,kilolarımı kat be kat arttırmış biriyim. boyum 1,63 ve kilom su anda 88. daha önce hiç bu kadar kilolu olmamıstım. bu en yüksek hali. haziran ayında evlendim evlendikten sonra işten ayrıldım ve 6 ayda 12 kilo aldım. pko hastası oldugum için düzenli kullanmak zorunda olduğum doğum kontrol hapım ve şeker ilacım var. ayrıca beni hiç bırakmayan ileri derecede kansızlığım. bebek sahibi olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalamam. kilolarımı veremezsem pkom da olduğu için daha sonra bebek sahibi olamamaktan çok korkuyorum. yaşım 26. geç mi kaldım birşeyler için. çok mutsuz ve umutsuzum. ne olur bana da yardım edin.

evet canım hepimiz yaza inşallah çıpçıtır gireceqiz biz kadınların isteyipte başaramayacaqı hiç bişey yok tatlım :13:
amin canım allah nasip ederse 1 ay kalıcam bakalım hayırlısı...
özlücez cnm yaa bayada kalıcakmısın

canım okadar doqru biryere gelmişsinki Allahın izniyle kilo derdin biticek... bnm pkolu bir arkadaşım vardı 90 kiloyla başladı ve toplamda 26 kilo verdi hemde ikiz bebişleri var şimdi...hoşgeldin aramıza

günaydın kıssçelerrrr
sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmm...................................

Son düzenleme:

gunaydın yanımda 1lt sısem var az az ıcıyorum ama bazen dedıgın gıbı cok kacıyor galıba , kalorı dıyetını ben bıraz hızlandırmak ıcın düşünmüştüm bebek istiyoruz prolaktin hormonumda yuksek çıkıyor dr da kilo vermen gerek diyor. biraz kiloya bağlıymış oyle

günaydın hanımlar bugünkü kahvaltım

önce sabah 1 bardak su oda sıcaklığında
2 bardak çay
5 ad.zeytin
Bir dilim beyaz peynir
2 ad. kepek ekmeği
Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
saat 10:00 gibide yeşil çay içicem fakat bugün işyerinde mantı ve pazı yemeği var ve ben sadece pazı yiycem artık sevdiğim şeylerden vazgeçmenin zamanı geldi.

Dün akşamki menümde değişiklik oldu.Dün mutfağa girmiyor, yardım etmiyor, diye şikayet ettiğim eşim,benden önce gelip, Beşamel soslu kaşar peynirli makarna yapmış,yemek zorunda kaldım .Yemeseydim üzülürdü ama güzel yapmış beğendim. Ama eşim artık diyor ki bende zayıflamak istiyorum bana yardımcı ol dedi,bende o zaman kahvaltı hazırlayim dedim ee sabahlar börek yiyorum, o kahvaltı değil mi dedi,bu sabah kalkamadı gine bakalım yardımcı olabilecek miyim, dediklerimi yapacak mı merak ediyorum. :))

Dün akşamki menüm
1 kepçe şehriye çorbası
Zeytinyağlı Brokoli
2yk Beşamel soslu makarna

herkeze gunaydın kızcelerrrrrrrr

elektırıkler kesıktı anca gırebıldım. kızlar bı kacamak bı toparlama ıle aynı kılomdayım ( 69,900) ama artık sıkıldım sanırım 65 ı merak edıorum sanırsamkı eskı sıkı yonetımımle dıyete donıcem sızler nasılsınız ne var ne yok

ılknurum annene gıdıyormussun gozun aydın ordan umarım gırersın ozlerız cunku

arzu hanımmm kocısle yemekler falan hadı ıyısın kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bız evde otururuz sen gezzz sorun deıllll

sabredikten sonra verirsin kilolarnı canım brnim

umarım öyle olur. bu şekilde yaşamak istemiyorum daha fazla.

Melek ablacımm o zaman yarınki bildirimle, sen de sıkı yönetime başlaa

Dünkü menüm

Kahvaltı
yarım kızarmış ekmek
3 zeytin

Öğle
1 adet elma

Akşam
2 kaşık tarhana çorbası

Ara
1 mandalina

Su = 3lt

Böyle yazınca hatalı bir menü olduğunu gördüm, öğleyi meyveyle yapmamam gerekirdi ama aklıma başka birşey gelmedi.

Bugün biraz ara öğünü abarttım galiba ama sıkıntıdan galiba bir öğle yemeğini çok az yedim ondanda olabilir

Sabah
Light Sütlü kfleks

Ara
4 adet ince çubuk kraker
Türk kahvesi

Öğlen
Ezogelin Çorbası
Salata

Ara
Bir avuç leblebi
2.5 adet diyet biskuvi
1 adet mandalina

Akşam
Bir kepçe şehriye çorbası
Zeytinyağlı brokoli yemeği
Yoğurtlu havuç

Ara
Bir kupa nescafe
limon damlatılmış soda

Meyve yerim
Yarım armut
Yarım portakal
Kivi

Kahvaltı-öğle yemeği karışık
2 parça ıspanaklı pide ( dün akşamdan saklamıştım )

Ara
1 adet mandalina

Akşam
1 porsiyon bulgur pilavı
1 kase cacık
biraz turşu

Su fazla içemedim bugün ya
Bildirim için çook heyecanlıyım ve korkuyorumm :18:
İyi geceler herkese

bıldırım yapayım sonuc degısmesede

smılee cımmm basladım bakk bıldırıme ve sıkı yonetıme

başlangıç :88,900 ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta :69,900
bu hafta: 69,900
giden: yok
gelen :yok :44::44:
toplamda: 19
hedef :65
spor :yok

hayatımın aşkı gelll buyur birlikte yiyelim ikimizi düşünemiyorum saatler günler bizim sohbetimize yetmez
umarım öyle olur. bu şekilde yaşamak istemiyorum daha fazla.

canım ben bunu denemiş inanmış ve başarmış biriyim...inan sandıqın kadar zor deqil....başarıcaksın ve bkadar kilonun nasıl gittiqine inanamıcaksın cnm...

canlarım günaydınnn herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr
ya kızlar inanın bugün cuma olduqunu unutmuşum tartılmayıda unutmuşum doqal olarak
ama diyet güzel gidiyor tek yanlışım hergün çikolata yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…