Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlar herkese hayırlı günlerr :KK16::KK16::KK16::KK16:
dün gece arkadaşımda kaldım gece yarısı kızı rahatsızlandı acile gittiler çok deqişik bir geceydi :KK6:
gece geç yattım bugünse uykum var kahvede içtim açılamadım... akşama kadar böyle gider sanırım..
ee birazda sizler anlatın bakalım ne var ne yok neler yapıyosunuz??
melekkk nirde kaldın quuuuu daha günaydın bile dememişsinn :KK4::KK4:

napıyosun kuzumm çalışma hayatı nasılmış bakalım:))kk giriyorum ama sürekli evim güzel evim bölümüne takılıyorum:KK43:((bazen geliyorum işte ama günlük menülerimi paylaşamıyorum telefonumda internet var ama sadece yazılaanları okyabiliyorum mesaj yazamıyorum .neyse ben spora başladım haftanın üç günü jimnastik + pilates yapıyorum çok güzel oluyo spor 7 de başlıyo akşam 1 saat sürüyo o saatten sonra iştah falan kalmıyo iyi oluyo e kaçamakda yapsam moralimi bozmuyorum çünkü arzu senin sayende kilo almıyorum ama artık yavaş yavaş 65 in altına düşmek istiyorum .geçen sene bu zamanlar keşfetmiştim burayı iyiki bulmuşum ya

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Bür Türk kahvesi
1 adet Elma

Öğlen
1 But Tavuk Haslama
Salata

Ara
4 adet ince light çubuk kraker
1 küçük fincan sütlü fitre kahve

Akşam
Bir kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar yemeği
Salata

Ara
Bir kupa Light Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

kfleksı kac kasık koyuyorsun ?

merhaba 28 yaşındayım 1.50 boy 63 kg hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım evlendikten sonra yaklaşık 10 kg aldım eşim bu durumdan çok şikayetçi ve bende çünkü dolabımda hiçbirşey olmuyor oturarak çalışıyorum ve çikolata çok seviyorum ayrıca migren ve ülser var aç kalınca ya midem ya başım ağrıyor ama bu yaz bende herkesi şaşırtmak istiyorum 36 beden olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum........

kfleksı kac kasık koyuyorsun ?

1 porsiyon, 7 çorba kaşığına eşit oluyor canım. Ben de çiğdem gibi 5 kaşık falan koyuyorum.

merhaba 28 yaşındayım 1.50 boy 63 kg hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım evlendikten sonra yaklaşık 10 kg aldım eşim bu durumdan çok şikayetçi ve bende çünkü dolabımda hiçbirşey olmuyor oturarak çalışıyorum ve çikolata çok seviyorum ayrıca migren ve ülser var aç kalınca ya midem ya başım ağrıyor ama bu yaz bende herkesi şaşırtmak istiyorum 36 beden olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum........

O zaman hoşgeldin..
Çikolatayı ben de çook seviyorum, ayrıca migren bende de var, ama biz aç kalmadan, gereken gıdaları alarak zayıflıyoruz. Çikolata için de, haftada bir tane çikolata ödülü yapıyorum ben mesela.. Sen de öyle yapabilirsin. Ve bitter çikolata yersen daha iyi.
Burayı aksatma, her gün menülerini yaz, diyet listemiz var onu da paylaşayım birazdan. Cuma günleri kilo bildirimimiz oluyor. Bu cuma sen de başlarsın bildirim yapmaya..
Motivasyonun düşünce, aklına diyetle ilgili bir şey takılırsa hemen buraya gel canım :KK34:

diyet listemiz

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

1 porsiyon, 7 çorba kaşığına eşit oluyor canım. Ben de çiğdem gibi 5 kaşık falan koyuyorum.

O zaman hoşgeldin..
Çikolatayı ben de çook seviyorum, ayrıca migren bende de var, ama biz aç kalmadan, gereken gıdaları alarak zayıflıyoruz. Çikolata için de, haftada bir tane çikolata ödülü yapıyorum ben mesela.. Sen de öyle yapabilirsin. Ve bitter çikolata yersen daha iyi.
Burayı aksatma, her gün menülerini yaz, diyet listemiz var onu da paylaşayım birazdan. Cuma günleri kilo bildirimimiz oluyor. Bu cuma sen de başlarsın bildirim yapmaya..
Motivasyonun düşünce, aklına diyetle ilgili bir şey takılırsa hemen buraya gel canım :KK34:

bende bitter yiyorum ama bitterde migreni tetikliyormuş günde iki fincan bazen bir fincan yeşil çay içiyorum

bende bitter yiyorum ama bitterde migreni tetikliyormuş günde iki fincan bazen bir fincan yeşil çay içiyorum

Hoş geldin aramıza Birde canım benim yeşil çayının içeresine tarçın çubuğu atarsan hemkan şekeirnin düşürümüyor tok hissetmemize neden oluyor hemde metobolizmayı hızlandırıyor bilgin olsun canım

ay canım ya cok tesekkür ederim senin içinde cok sevindim
inşallah Edacım cıtır günler bizi bekliyor :KK12:

Canım benim bu gidişle bu istikrarla 5 li sayıları görürsün ben sana inanıyorum canım benim
ayy inşallah tatlım benimmm :)

merhaba hoşgeldin :) Edanın dediği gibi biz yaptıgımız diyette tok oluyoruz hiç ac kalmıyoruz beslenme listesini okuyup uygularsan istedgin bedene gelirsin :KK12:

Canım benim bende evlendikten sonra aldım kilo benimde eşim diye dala geçmişti benle dominat diye bende inat verdim 10 kilo dan fazla verdim sende yeterki iste ve yemek yeme alışkanlıklarını değiştir eşin bir zamandan hatta çook kıskanacak şimdi ben onla dalga geçiyorum :21: göbeğin var erit diye :21: istedikten sonra vede sabırlı olursan canım benim verirsin

Sabah

Az beyaz peynir
Bir adet karper peynir
Yarım Domates
Üç adet zeytin
Bir dilim Uno denge Ekmeği
Bir tutam Maydanoz

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Bir adet köfte (üstünde kaşar ve Garnitur vardı )
Salata

Ara
Bir fincan Sütlü Türk kahvesi
Bir adet Greyfurt

Akşam
Bir kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
Zeytin yağlı Brokoli yemeği
Yoğurtlu Havuç

Ara
Limon damlatılmış Soda
Belki ama belki meyve yerim

Akşamları vakit nasıl geçiyor anlamıyorum kızlar akşam gel, yemek yap sofra hazırla topla, çaydı bazı günler bir gün önceden yemek yapmakdı mutfak temizliği falan saat 08:30 -09:00 buluyor oturmam artık bu durumdan sıkılmaya başladım,eşi,me diyorum bir akşam sen yap yemek oda onun yerine dışardan siperiş verelim ben yapmış olayim diyor mantığa bak ya..!! :))

ıyı aksamlar kızlar benım miğdem iyice küçüldü galiba bırde oruç tuttum ondan sanırım fakat suyu cok içemiyorum miğdemi bulandırıyor . birde bu kalori diyetine baktım biraz onamı başlasam kine ?

ıyı aksamlar kızlar benım miğdem iyice küçüldü galiba bırde oruç tuttum ondan sanırım fakat suyu cok içemiyorum miğdemi bulandırıyor . birde bu kalori diyetine baktım biraz onamı başlasam kine ?
merhaba canım suyu yudum yudum iç inan bende 2 bardak bile içmiyordum şimdi 3lt yetmiyor bile ?

Sabah

Az beyaz peynir
Bir adet karper peynir
Yarım Domates
Üç adet zeytin
Bir dilim Uno denge Ekmeği
Bir tutam Maydanoz

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Bir adet köfte (üstünde kaşar ve Garnitur vardı )
Salata

Ara
Bir fincan Sütlü Türk kahvesi
Bir adet Greyfurtbn

Akşam
Bir kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
Zeytin yağlı Brokoli yemeği
Yoğurtlu Havuç

Ara
Limon damlatılmış Soda
Belki ama belki meyve yerim

Akşamları vakit nasıl geçiyor anlamıyorum kızlar akşam gel, yemek yap sofra hazırla topla, çaydı bazı günler bir gün önceden yemek yapmakdı mutfak temizliği falan saat 08:30 -09:00 buluyor oturmam artık bu durumdan sıkılmaya başladım,eşi,me diyorum bir akşam sen yap yemek oda onun yerine dışardan siperiş verelim ben yapmış olayim diyor mantığa bak ya..!! :))

canım zman acayip hızlı geçiyor gerçekten menün süper :)
bu arada esinde kendini hiç yormadan bi çözüm üretmeye calışmış :KK76:

bir ara bende kalori diyeti yaptım canım benim hatta hala yediklerimin kalorisine bakıyorum ama kaloride de verirsin tabi kilo ama karbonhidra ve yağ oranı önemli bence yiyeceklerde canım Günde kaç bardak su içiyorsun ki ? Yoksa Bİr bardaüı olduğu gibi birden ardıardına mı içiyorsun öyle yaparsın midenin bulanması normali çünkü yudum yudum içmek gerekiyor.

merhaba canım suyu yudum yudum iç inan bende 2 bardak bile içmiyordum şimdi 3lt yetmiyor bile ?

canım zman acayip hızlı geçiyor gerçekten menün süper :)
bu arada esinde kendini hiç yormadan bi çözüm üretmeye calışmış :KK76:

Ama canım desemki ne sipariş verelim hadi dışardan verelim desem ya bana hamburger yada pizza diyecek onlarda kalori değeri çook yüksek sonuç olarak gine bben yapıyorum yemekleri :)))

hayırlı akşamlar kızlar nasılsın....
Telefonumun neti bitti giremiyorum sık sık...
Bu arada allah kısmet ederse haftasonu ailemin yanına gidicem...

Bugünki menümü paylaşayım...

Sabah
omlet
bir dilim ekmek
çay

ara
1kaşık yoğurt

akşam
tavuk suyuna şehriye çorbası
tavuklu mantar sote
yoğurt

suyumu 3 litreye tamamlıcam
3 bardak yeşilçay cai

napıyosun kuzumm çalışma hayatı nasılmış bakalım:))kk giriyorum ama sürekli evim güzel evim bölümüne takılıyorum:KK43:((bazen geliyorum işte ama günlük menülerimi paylaşamıyorum telefonumda internet var ama sadece yazılaanları okyabiliyorum mesaj yazamıyorum .neyse ben spora başladım haftanın üç günü jimnastik + pilates yapıyorum çok güzel oluyo spor 7 de başlıyo akşam 1 saat sürüyo o saatten sonra iştah falan kalmıyo iyi oluyo e kaçamakda yapsam moralimi bozmuyorum çünkü arzu senin sayende kilo almıyorum ama artık yavaş yavaş 65 in altına düşmek istiyorum .geçen sene bu zamanlar keşfetmiştim burayı iyiki bulmuşum ya
canım bizler buraya gelerek en büyük adımı kendimiz atmış oluyoruz gerisi irademize kalıyor....sonrası içinde birbirimize tam destek vererek bu işi götürmeye çalışıyorum başlamak bitirmenin yarısıdır mantıqıyla girdik bir yola Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin..burda olmaktan sizlerle olmaktan asıl ben çok mutluyum bu yolda beni yalnız bırakmadınız Allah hepinizden razı olsun hepinizi çok seviyorum:KK16:
hoşgeldin cnm :KK71: 10 kilonun lafımı olur Allah aşkına üflesek hepsi gider :KK23::KK23::KK23:
canım bize kilo aldıran karbonhidratlardır onun için karbonlara dikkat etmemiz gerekir...kkalori hesabı biryere kadardır bize lazım olansa karbon deqerleridir:KK34:
hayırlı akşamlar kızlar nasılsın...
Telefonumun neti bitti giremiyorum sık sık...
Bu arada allah kısmet ederse haftasonu ailemin yanına gidicem...

Bugünki menümü paylaşayım...

Sabah
omlet
bir dilim ekmek
çay

ara
1kaşık yoğurt

akşam
tavuk suyuna şehriye çorbası
tavuklu mantar sote
yoğurt

suyumu 3 litreye tamamlıcam
3 bardak yeşilçay cai

canım hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah...çok kalıcakmısın..

kızlar iş dönüşü koçişle yemeqe gittik sonra eve gelince biraz face biraz kk derken zamanımı doldurmuş bulunmaktayım çookkk uykum varr zaten yalnızım kimse yok hepiniz saqda solda aşada yukarda biyerlerdesiniz :KK24::KK24::KK24::KK24: öpüyorum sizi ve çok seviyorum burayı....süper bir iradeyle yaza çıtır giricem inşallahh.... kaçamak yapsamda diyette gibi hissediyorum kendimi ve artık kışı yarıladık nerdeyse kemerleri sıkmamız lazım çok ciddiyim kızlar hadi bakalım güzel ve fit bir vücut için uygun adım ileriiii En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Arzu ablacım dediğin gibi bize lazım olan karbon degerleri ne kadar asagı cektiysem karbonu o kadar kg gitmeye basladı ve acayip bi tokluk hissiyle asla diyetteymiş gibi hissetmedim kendimi ben burda ögrendim herseyi cokk tskr ederim sana ve bana yardımcı olan herkese :KK16::KK16:

artık gerçekten kemerleri sıkmak lazım yazın bambaska biri olmak tek hayalim
suan gerçekten hayal ama inş diyetime sadık kalıp basaragım inş
:KK17::KK17:
BAŞARACAGIZ En Büyük KKEn Büyük KK

X