günaydın kızlar herkese hayırlı günlerr
dün gece arkadaşımda kaldım gece yarısı kızı rahatsızlandı acile gittiler çok deqişik bir geceydi
gece geç yattım bugünse uykum var kahvede içtim açılamadım... akşama kadar böyle gider sanırım..
ee birazda sizler anlatın bakalım ne var ne yok neler yapıyosunuz??
melekkk nirde kaldın quuuuu daha günaydın bile dememişsinn
Sabah
Light Sütlü Kfleks
Ara
Bür Türk kahvesi
1 adet Elma
Öğlen
1 But Tavuk Haslama
Salata
Ara
4 adet ince light çubuk kraker
1 küçük fincan sütlü fitre kahve
Akşam
Bir kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar yemeği
Salata
Ara
Bir kupa Light Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda
kfleksı kac kasık koyuyorsun ?
kfleksı kac kasık koyuyorsun ?
merhaba 28 yaşındayım 1.50 boy 63 kg hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım evlendikten sonra yaklaşık 10 kg aldım eşim bu durumdan çok şikayetçi ve bende çünkü dolabımda hiçbirşey olmuyor oturarak çalışıyorum ve çikolata çok seviyorum ayrıca migren ve ülser var aç kalınca ya midem ya başım ağrıyor ama bu yaz bende herkesi şaşırtmak istiyorum 36 beden olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum........
1 porsiyon, 7 çorba kaşığına eşit oluyor canım. Ben de çiğdem gibi 5 kaşık falan koyuyorum.
O zaman hoşgeldin..
Çikolatayı ben de çook seviyorum, ayrıca migren bende de var, ama biz aç kalmadan, gereken gıdaları alarak zayıflıyoruz. Çikolata için de, haftada bir tane çikolata ödülü yapıyorum ben mesela.. Sen de öyle yapabilirsin. Ve bitter çikolata yersen daha iyi.
Burayı aksatma, her gün menülerini yaz, diyet listemiz var onu da paylaşayım birazdan. Cuma günleri kilo bildirimimiz oluyor. Bu cuma sen de başlarsın bildirim yapmaya..
Motivasyonun düşünce, aklına diyetle ilgili bir şey takılırsa hemen buraya gel canım
bende bitter yiyorum ama bitterde migreni tetikliyormuş günde iki fincan bazen bir fincan yeşil çay içiyorum
bende bitter yiyorum ama bitterde migreni tetikliyormuş günde iki fincan bazen bir fincan yeşil çay içiyorum
ayy inşallah tatlım benimmm :)ay canım ya cok tesekkür ederim senin içinde cok sevindim
inşallah Edacım cıtır günler bizi bekliyor
Canım benim bu gidişle bu istikrarla 5 li sayıları görürsün ben sana inanıyorum canım benim
merhaba 28 yaşındayım 1.50 boy 63 kg hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım evlendikten sonra yaklaşık 10 kg aldım eşim bu durumdan çok şikayetçi ve bende çünkü dolabımda hiçbirşey olmuyor oturarak çalışıyorum ve çikolata çok seviyorum ayrıca migren ve ülser var aç kalınca ya midem ya başım ağrıyor ama bu yaz bende herkesi şaşırtmak istiyorum 36 beden olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum........
merhaba hoşgeldin :) Edanın dediği gibi biz yaptıgımız diyette tok oluyoruz hiç ac kalmıyoruz beslenme listesini okuyup uygularsan istedgin bedene gelirsin
merhaba canım suyu yudum yudum iç inan bende 2 bardak bile içmiyordum şimdi 3lt yetmiyor bile ?ıyı aksamlar kızlar benım miğdem iyice küçüldü galiba bırde oruç tuttum ondan sanırım fakat suyu cok içemiyorum miğdemi bulandırıyor . birde bu kalori diyetine baktım biraz onamı başlasam kine ?
Sabah
Az beyaz peynir
Bir adet karper peynir
Yarım Domates
Üç adet zeytin
Bir dilim Uno denge Ekmeği
Bir tutam Maydanoz
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Bir adet köfte (üstünde kaşar ve Garnitur vardı )
Salata
Ara
Bir fincan Sütlü Türk kahvesi
Bir adet Greyfurtbn
Akşam
Bir kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
Zeytin yağlı Brokoli yemeği
Yoğurtlu Havuç
Ara
Bir kupa Light Sütlü Nescafe
Limon damlatılmış Soda
Belki ama belki meyve yerim
Akşamları vakit nasıl geçiyor anlamıyorum kızlar akşam gel, yemek yap sofra hazırla topla, çaydı bazı günler bir gün önceden yemek yapmakdı mutfak temizliği falan saat 08:30 -09:00 buluyor oturmam artık bu durumdan sıkılmaya başladım,eşi,me diyorum bir akşam sen yap yemek oda onun yerine dışardan siperiş verelim ben yapmış olayim diyor mantığa bak ya..!! :))
ıyı aksamlar kızlar benım miğdem iyice küçüldü galiba bırde oruç tuttum ondan sanırım fakat suyu cok içemiyorum miğdemi bulandırıyor . birde bu kalori diyetine baktım biraz onamı başlasam kine ?
merhaba canım suyu yudum yudum iç inan bende 2 bardak bile içmiyordum şimdi 3lt yetmiyor bile ?
canım zman acayip hızlı geçiyor gerçekten menün süper :)
bu arada esinde kendini hiç yormadan bi çözüm üretmeye calışmış
canım bizler buraya gelerek en büyük adımı kendimiz atmış oluyoruz gerisi irademize kalıyor....sonrası içinde birbirimize tam destek vererek bu işi götürmeye çalışıyorum başlamak bitirmenin yarısıdır mantıqıyla girdik bir yola Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin..burda olmaktan sizlerle olmaktan asıl ben çok mutluyum bu yolda beni yalnız bırakmadınız Allah hepinizden razı olsun hepinizi çok seviyorumnapıyosun kuzumm çalışma hayatı nasılmış bakalım:))kk giriyorum ama sürekli evim güzel evim bölümüne takılıyorum((bazen geliyorum işte ama günlük menülerimi paylaşamıyorum telefonumda internet var ama sadece yazılaanları okyabiliyorum mesaj yazamıyorum .neyse ben spora başladım haftanın üç günü jimnastik + pilates yapıyorum çok güzel oluyo spor 7 de başlıyo akşam 1 saat sürüyo o saatten sonra iştah falan kalmıyo iyi oluyo e kaçamakda yapsam moralimi bozmuyorum çünkü arzu senin sayende kilo almıyorum ama artık yavaş yavaş 65 in altına düşmek istiyorum .geçen sene bu zamanlar keşfetmiştim burayı iyiki bulmuşum ya
hoşgeldin cnmmerhaba 28 yaşındayım 1.50 boy 63 kg hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım evlendikten sonra yaklaşık 10 kg aldım eşim bu durumdan çok şikayetçi ve bende çünkü dolabımda hiçbirşey olmuyor oturarak çalışıyorum ve çikolata çok seviyorum ayrıca migren ve ülser var aç kalınca ya midem ya başım ağrıyor ama bu yaz bende herkesi şaşırtmak istiyorum 36 beden olmak istiyorum desteklerinizi bekliyorum........
canım bize kilo aldıran karbonhidratlardır onun için karbonlara dikkat etmemiz gerekir...kkalori hesabı biryere kadardır bize lazım olansa karbon deqerleridirıyı aksamlar kızlar benım miğdem iyice küçüldü galiba bırde oruç tuttum ondan sanırım fakat suyu cok içemiyorum miğdemi bulandırıyor . birde bu kalori diyetine baktım biraz onamı başlasam kine ?
hayırlı akşamlar kızlar nasılsın...
Telefonumun neti bitti giremiyorum sık sık...
Bu arada allah kısmet ederse haftasonu ailemin yanına gidicem...
Bugünki menümü paylaşayım...
Sabah
omlet
bir dilim ekmek
çay
ara
1kaşık yoğurt
akşam
tavuk suyuna şehriye çorbası
tavuklu mantar sote
yoğurt
suyumu 3 litreye tamamlıcam