Canım benım ismimde aysun adaşızzsende benım gibi bebek istiyorsun sanırım ara mı verdin bu ay bizde 3 aydr korunmuyorz olmadı insan geriliyor her ay her ay Allahım gönlümüzce tez zamanda kuccaklarımızı doldurur inşAllah
slm kızlar herkese hayırlı cumalar.....
bildirimi yapayım
başlangıç:70
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
toplam giden:1.700gr
hedef:60
boy:165
spor:yok
kızlar güzel kilo vermişim hemde kaçamaklarım oldu ve wcye çıkamama sorunumda var...az yemek bana yarıyo yediklerimin yarısını yookkkk hatta çeyreğini yiyorumayy önceleri ne yiyomuşum yaaaa
Gunaydinlar hatunlaaarHayirli cumalar, Allahim dualarimizi kabul etsin...
Baslangic:67
Gecen hafta:65.9
Bu hafta:63.6
Giden:2.300
Toplamda giden: 3.400
Hedef: 55 (oncelikle)
Boy:1.50
Beden:38-40
Spor:haftada toplam 500 ip atlama, 45 dak kosu bandi, 30 dak leslie
Bu hafta reglim wardi reglimin ilk haftasi eski kilomu bile gordum tartida cok moralim bozuldu genede
bozmak istemedim, dikkat ettim reglim bitti we sukur kilo werebilmisim :13:
canım akşam öqünün çok az olmuş ama canın istemedi sanırım..menün gayet güzel...siz vermişsinizdir canım ama ben malesef yine artıdayım..psikolojim düzelmediqi için kendimi yemeqe vuruyorum
Bu hafta reglim wardi reglimin ilk haftasi eski kilomu bile gordum tartida cok moralim bozuldu genede
kızlar çıkıyorum annemler kalktı onlara kahvaltı hazırlıcam...
vuuuu tebrik ederim tadlım
tebrik ederim canımmmm:119:
çok güzel kilo vermişsin...
:) yahu tüm yorumları okumak niyetindeydim ama baktım olmuyo sayfaları üçer beşer atladım :) benimde kilo vermem gerekkk hemde acil eylül gibi başladım çok az veriyorum diye bıraktım halbuki hiç vermemekten iyidir dimi ne kadar gitse kardır ama motivasyon bozulunca olmuyo işte devam edemiyorum dr Ayça'nın verdiği programa bi ara öğün daha ekleyip başlamayı düşünüyorum inşallah ama o kada soğuk ki yürüyüş yapasım gelmiyoevde hangi sporları yapabilirim mekik çekmiştim bi dönem ama herkese faydası olur bana olmadı
maaşallah yavrum maaşalahhh :)
Aysunayyyy bana da çizelge yap bacım :))) görek de moralimiz bozulsun yahu millet yemekten alır ben bütün gün hiçbişey yemesem acıkmam bende dengesizlikten alıyorum(
yapıyım bacım:)
bana şimdiki kilonu...
bide ulaşmak istediğin kilonu söyle
evet cnm hep böyle verirsem yanlış hesaplamadıysam 1 ayda 6 kilo 800 gram veririm hadi 6 kilo diyelim 4 kiloya bile razıyım insallah hep böyle devam eder 2 ayda ulasırım hedefimedaha önce çok yavas kilo veriyodum insallah yavaşlamaz yine
merhaba canım..hoşgeldin..
evet havalar soğuk vede yürüyüş yapmak oldukça zor...
evde leslie yapabilirsin...hem zevkli hem hareketli...
google 'leslie sensoi küçültülmüş linkler'' yaz ilk çıkan linke tıkla....
tüm videoları orda bulabilirsin...evde yapılan bi çeşit yürüyüş+step videoları...
Şimdiki kilom 105
Hedefim 70 inşallahhhh
Boyum 172
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wAA7z64/weight.png
canım bu linki...profilimi düzenleden....çizelge yazan yere yapıştır..
yapıştırdım canım teşekkür ederimmmm tam benlik olmuş çayır çimen :)))