Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım akşam öqünün çok az olmuş ama canın istemedi sanırım..menün gayet güzel...siz vermişsinizdir canım ama ben malesef yine artıdayım..psikolojim düzelmediqi için kendimi yemeqe vuruyorum

selam arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimlerr
inşallah hepimizin çocukları yada yakınları güzel karneler getirirlerr

kızlar yaklaşık bikaç haftadır çeşitli nedenlerle eski beslenme düzenime dönemedim...hatta stresten tekrar tekrar yedim...ve geçen hafta 70leri gördüm ve bu hafta 300qr daha almışım çok üzgünüm bir türlü toparlanma sürecine giremedim...annemler bizdeler hamurişlerini çok seviyorlar ve annemde düşük şeker var sürekli tatlı bişeyler olmak zorunda...birde bugün 15 tatile giriyoruz..hem misafirlerim gelecek hemde bizim gideceqimiz bir sürü yer var...sinir oluyorum kendi halime kalıp diyetime kaldıqım yerden devam etmek istiyorum...basküldeki rakam beni çok üzüyor..zaten kilo aldıqım görünüşümdende belli...çok rahatsız oluyorum...şuanda müthiş bir iştan kesilmesi yaşıyorum..nerdeyse sütümü bile içemicem o derece..70 küsürleri görünce tıkandım yediqim içtiqim kursaqımda kaldı

Son düzenleme:
ve kilo bildirimim;

başlangıç 90
geöen hafta 70.4
bu hafta 70.7
gelen 300
toplamda giden 19300
hedef 60
boy 1.65
beden 40
spor ..

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr hava hala buz gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar kaçamağa rağmennn sabah tartıda 1000 kg vermişim süperrr

kahvaltımı yaptımmm suyumuda içip ilacımıda içicem off gene mide bulantısııııı :26: :26: :26:

başlangıç 71.3
geçen hafta 66.5
bu hafta 65.5
giden 1000
toplam giden 5.8

günaydın cnmm çocuklar için tatil dönemi başlıyoo cnm hepimizde oluyo stres gerginlik hemen soluğu mutfakta alıyoruzz cnm o kadar kilo verdin sonlara doğru biraz aksamalar olsada gene başarcaksın inanıyorum öptüm çıtırım seni

canım çook tebrik ediyorum seniii

günaydın canım kendi halime kalsam 1 ayımı almaz 62ye inmem ama özellikle önümüzdeki hafta bnm için çok zor bir hafta olucak..çünkü çok doluyuz

20.01.2012 cuma bildirimi

başlangıç: 78 kg
geçen hafta: 72.8 kg
bu hafta: 70.7 kg
giden: 2.1 kg
toplamda giden: 7.3 kg
hedef: 55 kg
boy: 1.68
beden: 42
spor: günde 3000 ip,50 mekik

20.01.2012 cuma bildirimi

başlangıç: 78 kg
geçen hafta: 72.8 kg
bu hafta: 70.7 kg
giden: 2.1 kg
toplamda giden: 7.3 kg
hedef: 55 kg
boy: 1.68
beden: 42
spor: günde 3000 ip,50 mekik

aferinn canım çok çok güzell bak menülerini düzlettin çok güzel kilo vermeye başladın aynen devam et sakın bozma
ama insan önce bir günaydın der yaaa

aferinn canım çok çok güzell bak menülerini düzlettin çok güzel kilo vermeye başladın aynen devam et sakın bozma
ama insan önce bir günaydın der yaaa

hahahhaa haklısın yavrum heyecandan heyecandan kusura bakma bebeğim herkese günaydıııınnnnnn senoş var ya ALLAH senden de diğer arkadaşlardanda razı olsun ya acaip motive ettiniz beni sağolun :) :)

hahahhaa haklısın yavrum heyecandan heyecandan kusura bakma bebeğim herkese günaydıııınnnnnn senoş var ya ALLAH senden de diğer arkadaşlardanda razı olsun ya acaip motive ettiniz beni sağolun :) :)

elimizden geleni yapıyoruz canım..inan bir Allah razı olsun demen arada bir hatırlayıp dua etmen yeterli benim için...farkındamısın menülerin bihayli düzeldi..yavaş yavaş nasıl beslenmen gerektiqini öqreniyorsun

günaydın arkdşlar.

başlangıç: 74
geçenhafta: bilmiyorum hafta hafta tutmuorm aklımda
bugün: 64,600
hedef:62
boy:1,71

az kaldı başaracağım.

Günaydınlarrrr:)

başlangıç :103
geçen hafta: 92,4
bu hafta: 90,9
giden: 1,5kg.
toplamda giden: 12,1 kg.
hedef :75
boy 180
beden 46
spor : günde 45 dk. lessie

hmmm bilmem ki yarım kilo verdm galiba.
tamam cnaım oz aman lily86 giden kiloyu 500 qr olarak yazar
Günaydınlarrrr:)

başlangıç :103
geçen hafta: 92,4
bu hafta: 90,9
giden: 1,5kg.
toplamda giden: 12,1 kg.
hedef :75
boy 180
beden 46
spor : günde 45 dk. lessie

tatlım çok tebrik ederim çok güzel vermişsin emeklerimizin karşılıqını aldıqımızı görmek çok güzel

gunaydin kizalr bildirimmmm yapicam sonra kacicam arkadasim gelecekdogum gunu pastasi susluycem kizi icin
baslangic:75.5
gecen hafta:71
bu hafta:71.1
gelen100 ge
toplam giden:4.4kg
hedef:65
boy:170
beden:42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…