Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın canlar..
ben giremedim ama maşallah sayfalar su olup akmış,oğlan uyanana kadar geçmişi okumaya çalışacağım..
başlangıç: 78 kg
geçen hafta: 67,1 kg
bu hafta: 66,8 kg
giden: 300 gr
toplam giden: 11,2 kg
hedef: 59 kg
boy: 1.63
beden: 40
spor: bu hafta yok

bu hafta berbat beslendim yedikçe yedim, ancak 300 gr vermişim bunun sebebi de 18inde regl oldum,reglin ilk günlerinde vücudum ödem mi atıyor nedir kilo veriyorum regl bitince kilo alıyorum ben(su topluyor vücut)..yani asıl kilom regl bitince ortaya çıkacak..spor da yapmıyorum.. off bu aralar nedensiz bir şekilde moralsizim,havadan mıdır nedir..
neyse bu safer ayı çok uğurlu gelmedi bana da, terazi burcuyum bi de ben, teraziler çok sert etki almış satürnden dolayı,neyse hayırlısı bakalım.. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..(önümüzdeki hafta diyelim)

sena abla, kızlar , hepinizi çok öpüyorum , pek giremiyorum bu aralar , çok selamlar herkese

gunaydin kizalr bildirimmmm yapicam sonra kacicam arkadasim gelecekdogum gunu pastasi susluycem kizi icin
baslangic:75.5
gecen hafta:71
bu hafta:71.1
gelen100 ge
toplam giden:4.4kg
hedef:65
boy:170
beden:42
filizcim kolay gelsin canım senin böyle marifetlerin varmıydı canımm

tebrikelr canım bizde snei çok öpüyoruz kıss bukadar ihmal etme bizlerii

slm kızlar bende bidirimi yapıyım

başlangıç:88
geçen hafta:86.5
bu hafta:85.4
giden:1.100
: toplamda giden:2.600
hedef:75
boy:170
beden:44-46
spor :30 yada 40 dk bisklet

merhaba canlarımmmm iyi bildirimlerr gitsin yağlar kış kışş

benide eklermisinz listeye

başlangıç: 76 kg
geçen hafta: 76 kg
bu hafta: 75,6 kg
giden: 400 gram
toplam giden: 400 gram
hedef: 65 (şimdilik )
beden: 42
boy: 168 cm
spor : yok (yapamıyorum çalısıyorum off :2:)

Son düzenleme:
başlangıç:60
geçen hafta :59
giden:1
gelen:yok
hedef:55
kalan:4
spor:bu hafta sadece 40 mekik+leslie yürüme
beden:40

herkese günaydın hayırlı cumalar​
başlangıç:71.7
geçen hafta:69.8
bu hafta:68.8
giden:1.000
toplam giden:2.900
hedef:63
boy:1.67
beden:42-44
spor:200dk

Canlar hepimizi içtenlikle tebrik ediyoruumm gidiyor yağlar

merak ediyorum heryerde duydugum okudugum kadarıyla haftada en fazla 500 gram verilen diyetlerde kilo geri alınmadan kalıyormuş öbür türlü vücuddaki suyu veriyormuş 1 haftada 1,5 kg 2 kg verenler varda şaşıyorum doğrumudur acaba :26::26::26:

günaydın kızlarrrrrrrrr....
çarşamba kaçamak yapmasaydım ta ozaman 69.2 idim bugüne 68 küsürlerde olacaktım napalım oldu bi kere...
15 tatil de başladı gelecek haftada ailemin yanında olcam...
inşalalh çok abartmamda kilo almam....
kabızlık problemine ragmen iyi vermişim diyorum yinede...

başlangıç:72
geçen hafta :70.2
bu hafta:69.3
giden:900 gr
toplam giden:2.7
hedef:62
kalan:7.3
spor:2 gün leslie yaptım
beden:40-42....

Son düzenleme:
sabah işe geciktiğim için nasıl evden çıktığımı bilemedim tartılamadım ve kendıme kahvaltı getiremedim tabi mecburen 1 simit 1 fincan çay içtim şekersiz , sorun olurmu 2 haftadır yeni yiroum simidi

dün akşam işten geldiğimde tartıldım tartımıza pek güvenmiyorum ama

akşam yemeği öncesi 64 kilo çıktım

başlanğıçta 65 -66 arası idim
sanırım 2 haftada 1-1,5 kilo verdim gibi inşallah öyledir
sabah tartılamadığım için sonucu veremiyorum

ama akşam bir kaçamak yaptım saat 11 gibi çiğ köfte yedim 4 tane falan sanırım :26:
kardeşim askerdeydi önümüzdeki hafta bekliyoduk ama bize süpriz yaptı çiğköfte almış gelirken yemeden duramadım o mutlulukla
bide 8 ,30 gibi 1 tane lokum yedim çokmu kötü olmuş

Hayırlı cumalar ben de bildirim yapıcam çok mutluyum az da olsa tartıdakı rakamlar azaldıkça daha çok motive oluyorum kendime ödül diye kahvaltıya koyduğum tereyağı ve bala hiç yüz vermedim bu benim için mucize
Başlangıç 110
Geçen hafta 108
Bu gün 107
Hedef önce iki basamaklı sayılar
Spor şimdilik yok

Cumanız mübarek olsun Rabbim bu güzel günler hürmetine kalbimizdekileri hayırlısıyla versiinn Aminnn birbirimize dua edelimm olur mu cicişlerr

Ben geçen hafta salı günü başladım cuma günü tartıldığımda 59 u gördüm 1 kılo verdim ama büyük bir ihtimalle vücuttaki ödem gitti yoksa her hafta bana göre 1,5 2 kılo imkansız öyle olsa diyetler bu kadar zor olmaz

Bir de dijital tartım yok çabuk bozuluyor diyenler oldu,almadan siz ne dersiniz

canım ben dijital baskül kullanıyorum 2 yıl oldu hergün belkide 10 kez çıkıyorum üstüne bişey olmadı...
ben memnunum..
biraz şans işi ama tavsiye ederim..(bendeki sinbo)

Son düzenleme:
Annemin ve iş arkadasım aynı diyetisyene gidiyorlar. Annem pek dikkat edemedi ama iş arkadaşım 15 kilo verdi 4 ay gibi bir sürede menusu okadar fazla ki

sabah 2 dilim ekmek domates salatalık yeşillik sınırsız peynir yumurta çay
öğlen 2 dilim ekmek yada 2 kaşık pilav yada 1 kase çorba yoğurt salata sulu yemek
akşam 2 dilim ekmek yada 2 kaşık pilav yada 1 kase çorba yoğurt salata yemek
ara öğun ikindi için elma portakal mandalina gibi yıyecekler serbest 2 porsiyon
gece 22.00 da ara öğun var ondada 1 cay bardağı süt içiyor.

şeker alkol hamur işleri kızartma yasak
2 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içebilir yada 2 kaşık pilav yiyebilir.

Günde 1 saat yurumeyle 15 kilo verdi

Okadar çok yiyorsun ki bu menuyle nasıl kilo veriyorlar hayret edıyorumm acaba metabolızmayı cok mı hızlandırıyor çok yiyince

Son düzenleme:

aminnnnn canım...

Canım benım ismimde aysun adaşızz sende benım gibi bebek istiyorsun sanırım ara mı verdin bu ay bizde 3 aydr korunmuyorz olmadı insan geriliyor her ay her ay Allahım gönlümüzce tez zamanda kuccaklarımızı doldurur inşAllah

slm kızlar herkese hayırlı cumalar.....
bildirimi yapayım
başlangıç:70
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
toplam giden:1.700gr
hedef:60
boy:165
spor:yok
kızlar güzel kilo vermişim hemde kaçamaklarım oldu ve wcye çıkamama sorunumda var...az yemek bana yarıyo yediklerimin yarısını yookkkk hatta çeyreğini yiyorum ayy önceleri ne yiyomuşum yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…