Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

vuuuu tebrik ederim tadlım:KK9::KK9::KK9::KK9:
cOK tesekkur ederim canim benim sayenizde :)))

masallah cnm çok güzel kilo vermişsin:KK9:

tsk ederim canim bende seni tebrik ederim, insAllah dewami gelecek bu werilen kilolarin we
fazlaliklarimizdan kurtulucaz insAlllahh Allah im bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin :nazar:

He bu arada kizlar dun gec saatte yarim parmak kalinliginda cig sucuk yedim,
sucuk sapigimiyim neyim dayanamiyorum:KK23::KK23:

canım sürekli aynı hızla kilo verilmiyo elbet vücüt bi ara direnmeye geçio...
ama inatla biz devam edersek direncini kırabiliriz...
ondan sonra kilo vermek tekrar başlıyo...
ulaşıcaksın cnm baksana ne güzel gitmiş kilon...

benimde ilk hafta 1800 gitmişti bu hafta inatlaştı benle vücudum..
bi akşamda kaçamak yaptım...kilo vermem azaldı...:KK1:
15 tatilden sonra hızla yine başlayabilirim ankaradaykende kilo veremesemde almazsam süper olucak...

yola devam sen çok güzel gidiyosun...:119:

insalla cnm burada çok motive oluyorum hepinizin sayesinde basardım şimdi daha da gaza geldim :KK52: insallah haftayada 2kilo vermiş olucam bide spor yapsam süper olucak ama leslie yi sadece bi kere yapabildim oğlum çok yoruyo halim kalmıyo ama şimdi morelim çok yükseldi tartılınca her bulduğum boş fırsatı spor yaparak değerlendiricem
neyse ben kaçtım kızlar temzilik yapıcam işte sporum bugün bu oğlumunda yoğurtdunu besliycem az önce yine kustu kahvaltısını çamasırları makineye atıyım aksam üstüde yemek yapıcam aksama annemler gelicek hepinizi öptüm canlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: kaçtım kızlar çok işim var

Amin aysuncum :KK19: 3 ay kısa bi süre üzme kendini
ama 2-3 ay falan daha olmazsa eşinin değerlerine bi baktırın canım..
evet canım bende bebek istiyorum bu ay 8.ayımız...
ilk 2 ay değil ama 5 aydır neler neler yapmadım ki.
bu ayda bıraktım gitti...
ateş ölçmedim..ovulasyon testi kullanmadım...
bunaldım kısacası kendimi kilo vermeye verdim...
hayırlısı olsun canım...
belkide doğal yolla gelmeyecek benim bebeğim...
belkide hiç ummadığım bi zaman gelicek..
Allah büyük...ama çok yıpratıyordum kendimi bu ay boşverdim daha rahatım...:KK19:

6. aya kadar beklemeyi düşünüyorum eğer olmazsa hormon tahlllerinden başlıcam ben doktora gittim 3 aydır olmuyordu ama tabi doktora 8 ay dedim başka türlü bakmıyorlar 1 sene dolsun dıyıp gonderıyorlar bir sorun var mı dıye gittim rahim filmi cektirdim 20 aralıkta elhamdulilllah tüplerim açık çıktı ama canım çok yandı :KK19:

sen rahim filmi hormon tahlilleri filan yaptırdın mı :2:

6. aya kadar beklemeyi düşünüyorum eğer olmazsa hormon tahlllerinden başlıcam ben doktora gittim 3 aydır olmuyordu ama tabi doktora 8 ay dedim başka türlü bakmıyorlar 1 sene dolsun dıyıp gonderıyorlar bir sorun var mı dıye gittim rahim filmi cektirdim 20 aralıkta elhamdulilllah tüplerim açık çıktı ama canım çok yandı :KK19:

sen rahim filmi hormon tahlilleri filan yaptırdın mı :2:

canım ben kandan hormon baktırdım bide ultrasondan baktı dr...rahim filmi çaktirmedim benim eşimin değerlerinde problem çıktı biraz..
kür uyguluyoruz 5 aydır...15 tatilde testlerin tekrarı var bakalım inş.düzelme olmuştur:26:
testlerin sonucunu da alıp dr gidicez tekrar sanırım bana da daha ayrıntılı bakar ozaman dr..eşime de...
sorunun çıkmamasına çok sevindim aysun..inşallah eşininde bişeyi çıkmaz ozaman için rahat rahat sadece beklersin cnm bnm.:KK19:.
inşallah annelik duygusunu bize de yaşatır Allahım..sağlıklıca...

insalla cnm burada çok motive oluyorum hepinizin sayesinde basardım şimdi daha da gaza geldim :KK52: insallah haftayada 2kilo vermiş olucam bide spor yapsam süper olucak ama leslie yi sadece bi kere yapabildim oğlum çok yoruyo halim kalmıyo ama şimdi morelim çok yükseldi tartılınca her bulduğum boş fırsatı spor yaparak değerlendiricem
neyse ben kaçtım kızlar temzilik yapıcam işte sporum bugün bu oğlumunda yoğurtdunu besliycem az önce yine kustu kahvaltısını çamasırları makineye atıyım aksam üstüde yemek yapıcam aksama annemler gelicek hepinizi öptüm canlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: kaçtım kızlar çok işim var

görüşürüz canım:KK3:...benimde dıarda işlerim var çıkıcam sonrada yemek vs dediğin gibi...

canım ben kandan hormon baktırdım bide ultrasondan baktı dr...rahim filmi çaktirmedim benim eşimin değerlerinde problem çıktı biraz..
kür uyguluyoruz 5 aydır...15 tatilde testlerin tekrarı var bakalım inş.düzelme olmuştur:26:
testlerin sonucunu da alıp dr gidicez tekrar sanırım bana da daha ayrıntılı bakar ozaman dr..eşime de...
sorunun çıkmamasına çok sevindim aysun..inşallah eşininde bişeyi çıkmaz ozaman için rahat rahat sadece beklersin cnm bnm.:KK19:.
inşallah annelik duygusunu bize de yaşatır Allahım..sağlıklıca...

İnşllah sorun çıkmaz hiç birimizde tatlımm insan korkuyor yinede Allah korktugumuza ugratmasın Amin canımm Allah büyük bekliyoruz bakalım bol bol dua edelim birbirimiz için başkasına temiz kalple yapılan dua cok daha cabuk kabul olurmus..

:KK1::KK1: beğenmene sevindim...hayırlı olsun çizelgen cnm...

önerdiğin videoların 30 48 ve 67 dk olanlarını indirdim bugünlük sporumuda yaptım 48 dk ama bacaklarım felan uyuştu artık :) bence yürümekten daha zor bu :KK70: beğendim ama son 15 dk koptum oryantel felan karıştırdım içine :KK70: zevkli oluyo en büyük sorunum spordu tşk ederim aysunayyy hepimiz yaza çıtırlar olacak gireriz inşallah

kendi capimda evde pasta yaparsam uzerini de krem santiyle bikac biseyle susluyorum iste.amator ev pastasi.sen benim bloga bakmadin galiba ordada vardi bikac foto.

slm kızlar bende bidirimi yapıyım

başlangıç:88
geçen hafta:86.5
bu hafta:85.4
giden:1.100
: toplamda giden:2.600
hedef:75
boy:170
beden:44-46
spor :30 yada 40 dk bisklet:nazar::KK52:
:KK9::KK9::KK9:
merhaba canlarımmmm iyi bildirimlerr gitsin yağlar kış kışş:KK53::KK52:

benide eklermisinz listeye :KK3:

başlangıç: 76 kg
geçen hafta: 76 kg
bu hafta: 75,6 kg
giden: 400 gram
toplam giden: 400 gram
hedef: 65 (şimdilik :KK1:)
beden: 42 :KK36:
boy: 168 cm
spor : yok (yapamıyorum çalısıyorum off :2:)
başlangıç:60
geçen hafta :59
giden:1
gelen:yok
hedef:55
kalan:4
spor:bu hafta sadece 40 mekik+leslie yürüme
beden:40
herkese günaydın hayırlı cumalar​
başlangıç:71.7
geçen hafta:69.8
bu hafta:68.8
giden:1.000
toplam giden:2.900
hedef:63
boy:1.67
beden:42-44
spor:200dk
:nazar::nazar::nazar:
Canlar hepimizi içtenlikle tebrik ediyoruumm gidiyor yağlar :KK52:

merak ediyorum heryerde duydugum okudugum kadarıyla haftada en fazla 500 gram verilen diyetlerde kilo geri alınmadan kalıyormuş öbür türlü vücuddaki suyu veriyormuş 1 haftada 1,5 kg 2 kg verenler varda şaşıyorum :KK53: doğrumudur acaba :26::26::26:
canım kilosu çok fazla olanlar yada birden kilo alanlar 1-2kilo verebilir...
günaydın kızlarrrrrrrrr....
çarşamba kaçamak yapmasaydım ta ozaman 69.2 idim bugüne 68 küsürlerde olacaktım:KK43: napalım oldu bi kere...
15 tatil de başladı gelecek haftada ailemin yanında olcam...
inşalalh çok abartmamda kilo almam....
kabızlık problemine ragmen iyi vermişim diyorum yinede..:KK1:.

başlangıç:72
geçen hafta :70.2
bu hafta:69.3
giden:900 gr
toplam giden:2.7
hedef:62
kalan:7.3
spor:2 gün leslie yaptım
beden:40-42....
sabah işe geciktiğim için nasıl evden çıktığımı bilemedim tartılamadım ve kendıme kahvaltı getiremedim tabi mecburen 1 simit 1 fincan çay içtim şekersiz , sorun olurmu 2 haftadır yeni yiroum simidi

dün akşam işten geldiğimde tartıldım tartımıza pek güvenmiyorum ama

akşam yemeği öncesi 64 kilo çıktım

başlanğıçta 65 -66 arası idim
sanırım 2 haftada 1-1,5 kilo verdim gibi inşallah öyledir
sabah tartılamadığım için sonucu veremiyorum

ama akşam bir kaçamak yaptım saat 11 gibi çiğ köfte yedim 4 tane falan sanırım :26:
kardeşim askerdeydi önümüzdeki hafta bekliyoduk ama bize süpriz yaptı çiğköfte almış gelirken yemeden duramadım o mutlulukla
bide 8 ,30 gibi 1 tane lokum yedim çokmu kötü olmuş :KK14:
gözünüz aydın canım...canım kilo bildirimini bnm yazıdıqım düzene göre yapmalısın..yoksa listede yer alamazsın...
Hayırlı cumalar ben de bildirim yapıcam çok mutluyum az da olsa tartıdakı rakamlar azaldıkça daha çok motive oluyorum kendime ödül diye kahvaltıya koyduğum tereyağı ve bala hiç yüz vermedim bu benim için mucize
Başlangıç 110
Geçen hafta 108
Bu gün 107
Hedef önce iki basamaklı sayılar
Spor şimdilik yok
canım bildirimini şu sıraya göre yapmalısın
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef
boy
beden
spor...
slm kızlar herkese hayırlı cumalar.....
bildirimi yapayım:KK42:
başlangıç:70
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
toplam giden:1.700gr
hedef:60
boy:165
spor:yok
kızlar güzel kilo vermişim hemde kaçamaklarım oldu ve wcye çıkamama sorunumda var...az yemek bana yarıyo yediklerimin yarısını yookkkk hatta çeyreğini yiyorum:KK53: ayy önceleri ne yiyomuşum yaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Gunaydinlar hatunlaaar :KK3::KK3::KK3: Hayirli cumalar, Allahim dualarimizi kabul etsin...

Baslangic:67
Gecen hafta:65.9
Bu hafta:63.6
Giden:2.300
Toplamda giden: 3.400
Hedef: 55 (oncelikle)
Boy:1.50
Beden:38-40
Spor:haftada toplam 500 ip atlama, 45 dak kosu bandi, 30 dak leslie

Bu hafta reglim wardi reglimin ilk haftasi eski kilomu bile gordum tartida cok moralim bozuldu genede
bozmak istemedim, dikkat ettim reglim bitti we sukur kilo werebilmisim :13::KK66::KK66::KK66:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canim benim uzulme hepimiz zaman zaman o surecten geciyoruz ben inaniyorum senin yine kisa zamanda toparlanip kilolarini wericene,
guclu bi bayansin, senin de gunluk menulerini yediklerini merak ediyorum ben sonucta senin gazinla basladik biz bu ise, hepimiz birbirimize destek
olarak asicaz bazi sorunlari :KK55::KK55:
canım çok teşekkür ederim desteqin için :KK16::KK16:
:) yahu tüm yorumları okumak niyetindeydim ama baktım olmuyo sayfaları üçer beşer atladım :) benimde kilo vermem gerekkk hemde acil eylül gibi başladım çok az veriyorum diye bıraktım halbuki hiç vermemekten iyidir dimi ne kadar gitse kardır ama motivasyon bozulunca olmuyo işte devam edemiyorum dr Ayça'nın verdiği programa bi ara öğün daha ekleyip başlamayı düşünüyorum inşallah ama o kada soğuk ki yürüyüş yapasım gelmiyo :KK43: :KK43: evde hangi sporları yapabilirim mekik çekmiştim bi dönem ama herkese faydası olur bana olmadı :KK70:
canım hoşgeldin aramızaa:KK3:
kızlar mrb :) ben bu hafta hiç kilo veremedim çünkü şuan dr spor yapmamı yasakladı yediklerimde verdirmedi 1 şubattan itibaren spora devam
canım kilo veremsende bildirimini dediqim sıraya göre yapmalısın listeye yazamayız yoksa...
kendi capimda evde pasta yaparsam uzerini de krem santiyle bikac biseyle susluyorum iste.amator ev pastasi.sen benim bloga bakmadin galiba ordada vardi bikac foto.

he şimdi hatırladım canım..kafam yerinde deqilki kusura bakma...

ben bugun kahvaltida patates kizartmasi yedim:26::18: yogurtlu ve en az mayonez kadar yagli bir sos var acili onunla beraber:18:.ama sosu cok yemedim:KK30:
dun yedigim salatalarin acisini cikarttim yani.bugun de benim kacamak gunumdu.bu gidisle 6 lari goremiycem galiba.neyseki hafta ici aldigim 1 kilonun 900 gramini verebilmisim.icim disim salata oldu ama +1 kg yazmaktan iyidir +100 gr yazmak dimi ama:26:

ben bugun kahvaltida patates kizartmasi yedim:26::18: yogurtlu ve en az mayonez kadar yagli bir sos var acili onunla beraber:18:.ama sosu cok yemedim:KK30:
dun yedigim salatalarin acisini cikarttim yani.bugun de benim kacamak gunumdu.bu gidisle 6 lari goremiycem galiba.neyseki hafta ici aldigim 1 kilonun 900 gramini verebilmisim.icim disim salata oldu ama +1 kg yazmaktan iyidir +100 gr yazmak dimi ama:26:

filizcim alışkanlık haline getirmemek kaydıyla bu tür kaçamaklar haftada 1 yapılabilir ama yine ölçülü olmalı....6ları tabikide göreceksin canım...hiç kaçamak yapmadan hiç kimse kilo veremez...insanız sonuçta..öenmli olan en az hasarla kapatmak..yani tadımlık yemek :KK34:
bu arada pasta nasıl oldu canım :KK23:

filizcim alışkanlık haline getirmemek kaydıyla bu tür kaçamaklar haftada 1 yapılabilir ama yine ölçülü olmalı....6ları tabikide göreceksin canım...hiç kaçamak yapmadan hiç kimse kilo veremez...insanız sonuçta..öenmli olan en az hasarla kapatmak..yani tadımlık yemek :KK34:
bu arada pasta nasıl oldu canım :KK23:

keske resmini cekseydim.unuttum o sirada.2 tane yaptik.guzel oldu tam bir kiz pastasi.pembe -beyaz sekerleme gibi.yazi da yazdik cikolata harflerle uzerine.:KK34:

canım ben çıkıyorum yemeklerimi yapmıştım bi pilav kaldı onuda ıslatmıştım kalkıp onu yapıyım sonra namaz kılıp eşimle bir iş görüşmesine gidicez...bakalım hayırlısı..eve gelince yemek ye akşam namazı kıl derken 5-6 olur buraya gelmem...gelince görüşürüzz :KK55::KK55::KK55:

canım ben çıkıyorum yemeklerimi yapmıştım bi pilav kaldı onuda ıslatmıştım kalkıp onu yapıyım sonra namaz kılıp eşimle bir iş görüşmesine gidicez...bakalım hayırlısı..eve gelince yemek ye akşam namazı kıl derken 5-6 olur buraya gelmem...gelince görüşürüzz :KK55::KK55::KK55:

tamam canim hayirli haberlerle gel insallah.
sen soyleyince aklima geldi.benim hiic canim istemedi yaparken pastayi.karnimi cok doyurmusum galiba.simdi farkediyorum:26:

ABLACIM BEN BU KAÇAMAK GÜNLERİNDE KAÇAMAK YAPMAKTAN ÇOK KORKUYORM KİLO ALIRSAM DİYE
bugün kaçamak olarak çiğ köfte,bir lokma tppkekk,4adette çiziviç yedimm:KK30::KK30::KK30:
çok mu olmuşşş:KK17::KK17::KK17::KK17:

X