Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım benım ismimde aysun adaşızz :KK53: sende benım gibi bebek istiyorsun sanırım ara mı verdin bu ay :KK30: bizde 3 aydr korunmuyorz olmadı insan geriliyor her ay her ay Allahım gönlümüzce tez zamanda kuccaklarımızı doldurur inşAllah :KK25:

Amin aysuncum :KK19: 3 ay kısa bi süre üzme kendini
ama 2-3 ay falan daha olmazsa eşinin değerlerine bi baktırın canım..
evet canım bende bebek istiyorum bu ay 8.ayımız...
ilk 2 ay değil ama 5 aydır neler neler yapmadım ki.
bu ayda bıraktım gitti...
ateş ölçmedim..ovulasyon testi kullanmadım...
bunaldım kısacası kendimi kilo vermeye verdim...
hayırlısı olsun canım...
belkide doğal yolla gelmeyecek benim bebeğim...
belkide hiç ummadığım bi zaman gelicek..
Allah büyük...ama çok yıpratıyordum kendimi bu ay boşverdim daha rahatım...:KK19:

Son düzenleme:
slm kızlar herkese hayırlı cumalar.....
bildirimi yapayım:KK42:
başlangıç:70
geçen hafta:70
bu hafta:68.3
toplam giden:1.700gr
hedef:60
boy:165
spor:yok
kızlar güzel kilo vermişim hemde kaçamaklarım oldu ve wcye çıkamama sorunumda var...az yemek bana yarıyo yediklerimin yarısını yookkkk hatta çeyreğini yiyorum:KK53: ayy önceleri ne yiyomuşum yaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK19:tebrik ederim canımmmm:119:
çok güzel kilo vermişsin...

Gunaydinlar hatunlaaar :KK3::KK3::KK3: Hayirli cumalar, Allahim dualarimizi kabul etsin...

Baslangic:67
Gecen hafta:65.9
Bu hafta:63.6
Giden:2.300
Toplamda giden: 3.400
Hedef: 55 (oncelikle)
Boy:1.50
Beden:38-40
Spor:haftada toplam 500 ip atlama, 45 dak kosu bandi, 30 dak leslie

Bu hafta reglim wardi reglimin ilk haftasi eski kilomu bile gordum tartida cok moralim bozuldu genede
bozmak istemedim, dikkat ettim reglim bitti we sukur kilo werebilmisim :13::KK66::KK66::KK66:

Gunaydinlar hatunlaaar :KK3::KK3::KK3: Hayirli cumalar, Allahim dualarimizi kabul etsin...

Bu hafta reglim wardi reglimin ilk haftasi eski kilomu bile gordum tartida cok moralim bozuldu genede
bozmak istemedim, dikkat ettim reglim bitti we sukur kilo werebilmisim :13::KK66::KK66::KK66:

maaşallah yavrum maaşalahhh :)

canım akşam öqünün çok az olmuş ama canın istemedi sanırım..menün gayet güzel...siz vermişsinizdir canım ama ben malesef yine artıdayım..psikolojim düzelmediqi için kendimi yemeqe vuruyorum :KK5:

canim benim uzulme hepimiz zaman zaman o surecten geciyoruz ben inaniyorum senin yine kisa zamanda toparlanip kilolarini wericene,
guclu bi bayansin, senin de gunluk menulerini yediklerini merak ediyorum ben sonucta senin gazinla basladik biz bu ise, hepimiz birbirimize destek
olarak asicaz bazi sorunlari :KK55::KK55:

vuuuu tebrik ederim tadlım:KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar çıkıyorum annemler kalktı onlara kahvaltı hazırlıcam...:KK55::KK55:

:) yahu tüm yorumları okumak niyetindeydim ama baktım olmuyo sayfaları üçer beşer atladım :) benimde kilo vermem gerekkk hemde acil eylül gibi başladım çok az veriyorum diye bıraktım halbuki hiç vermemekten iyidir dimi ne kadar gitse kardır ama motivasyon bozulunca olmuyo işte devam edemiyorum dr Ayça'nın verdiği programa bi ara öğün daha ekleyip başlamayı düşünüyorum inşallah ama o kada soğuk ki yürüyüş yapasım gelmiyo :KK43: :KK43: evde hangi sporları yapabilirim mekik çekmiştim bi dönem ama herkese faydası olur bana olmadı :KK70:

:KK19:tebrik ederim canımmmm:119:
çok güzel kilo vermişsin...

evet cnm hep böyle verirsem yanlış hesaplamadıysam 1 ayda 6 kilo 800 gram veririm hadi 6 kilo diyelim 4 kiloya bile razıyım insallah hep böyle devam eder 2 ayda ulasırım hedefime:KK76: daha önce çok yavas kilo veriyodum insallah yavaşlamaz yine:KK50:

Son düzenleme:
:) yahu tüm yorumları okumak niyetindeydim ama baktım olmuyo sayfaları üçer beşer atladım :) benimde kilo vermem gerekkk hemde acil eylül gibi başladım çok az veriyorum diye bıraktım halbuki hiç vermemekten iyidir dimi ne kadar gitse kardır ama motivasyon bozulunca olmuyo işte devam edemiyorum dr Ayça'nın verdiği programa bi ara öğün daha ekleyip başlamayı düşünüyorum inşallah ama o kada soğuk ki yürüyüş yapasım gelmiyo :KK43: :KK43: evde hangi sporları yapabilirim mekik çekmiştim bi dönem ama herkese faydası olur bana olmadı :KK70:

merhaba canım..hoşgeldin..
evet havalar soğuk vede yürüyüş yapmak oldukça zor...

evde leslie yapabilirsin...hem zevkli hem hareketli...

google 'leslie sensoi küçültülmüş linkler'' yaz ilk çıkan linke tıkla....

tüm videoları orda bulabilirsin...:KK34: evde yapılan bi çeşit yürüyüş+step videoları...

masallah cnm çok güzel kilo vermişsin:KK9:

kızlar mrb :) ben bu hafta hiç kilo veremedim çünkü şuan dr spor yapmamı yasakladı yediklerimde verdirmedi 1 şubattan itibaren spora devam

Aysunayyyy bana da çizelge yap bacım :))) görek de moralimiz bozulsun yahu millet yemekten alır ben bütün gün hiçbişey yemesem acıkmam bende dengesizlikten alıyorum :KK43:(

yapıyım bacım:)

bana şimdiki kilonu...
bide ulaşmak istediğin kilonu söyle:KK34:

evet cnm hep böyle verirsem yanlış hesaplamadıysam 1 ayda 6 kilo 800 gram veririm hadi 6 kilo diyelim 4 kiloya bile razıyım insallah hep böyle devam eder 2 ayda ulasırım hedefime:KK76: daha önce çok yavas kilo veriyodum insallah yavaşlamaz yine:KK50:

canım sürekli aynı hızla kilo verilmiyo elbet vücüt bi ara direnmeye geçio...
ama inatla biz devam edersek direncini kırabiliriz...
ondan sonra kilo vermek tekrar başlıyo...
ulaşıcaksın cnm baksana ne güzel gitmiş kilon...

benimde ilk hafta 1800 gitmişti bu hafta inatlaştı benle vücudum..
bi akşamda kaçamak yaptım...kilo vermem azaldı...:KK1:
15 tatilden sonra hızla yine başlayabilirim ankaradaykende kilo veremesemde almazsam süper olucak...

yola devam sen çok güzel gidiyosun...:119:

merhaba canım..hoşgeldin..
evet havalar soğuk vede yürüyüş yapmak oldukça zor...

evde leslie yapabilirsin...hem zevkli hem hareketli...

google 'leslie sensoi küçültülmüş linkler'' yaz ilk çıkan linke tıkla....

tüm videoları orda bulabilirsin...:KK34: evde yapılan bi çeşit yürüyüş+step videoları...

hoşbulduk güzelim teşekkür ederim, bakıyorum hemmmeeenn ya bide apartmanda yaşasam ben süper kilo veririm merdiven inip çıkmak çok işe yarıyor tatilden yeni geldim 1 hafta kaldığım ev 4. kattı ve asansör yoktu günde 2-3 kez inip çıkıyordum 2 kiloya yakın verdim sporsuz hiçbişey olmuyoo ya oluyo ama hedefin altında...

X