Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hadi kızlar ben kaçtımmm namazımı kılıp yatıcam size doyum olmaz :KK23::KK23::KK23:
herkese iyigeceler tatlı rüyalarrrrr kıssçelerrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlarrrr :KK3:
şeyyy :18::18::18:
benim uykum geldii :KK17::KK17::KK17:
gidip yatsam size ayıp olurmu :26:

hadi kızlar ben kaçtımmm namazımı kılıp yatıcam size doyum olmaz :KK23::KK23::KK23:
herkese iyigeceler tatlı rüyalarrrrr kıssçelerrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

byee byeee güzelim.Allah kabul etsin ve rahatlık versin.
kızlar ben de kaçıyorum yarın karne günü.canım öğrencilerime karne dağıtıcam.öpüyorum sizleri.bu arada bildirimi akşam yaparım ben.lily canım beni de bekle olurmu????

kızlar başım acayip ağrıyo zonkluyo resmen her tarafım kesildi niye böyle oldum çok su içtim ondanmı anlamadım yeşil çay içtim 4 fincan ondanmı ama bunlardan olamazdır yaa saçma:)) su 4lt falan içtim yatana kadar 5lt yapmıyımda yaaa önceden su aklıma gelmezdi içmedikçe içmiyodum şimdi tersi oldum su içtikçe daha çok susuyorum bi gidişte 3bardak içiyorum su içtikçe daha çok susuyorum:26:

Son düzenleme:
kızlar ben de kaçıyorum yarın karne günü.canım öğrencilerime karne dağıtıcam.öpüyorum sizleri.bu arada bildirimi akşam yaparım ben.lily canım beni de bekle olurmu????

teşekkürler seherimmm bilmukabele canım :KK34:
kıss yüksek verseydin notları sevinsinler yavrucaklarr :KK23::KK23:

kızlar başım acayip ağrıyo zonkluyo resmen her tarafım kesildi niye böyle oldum çok su içtim ondanmı anlamadım yeşil çay içtim 4 fincan ondanmı ama bunlardan olamazdır yaa saçma:)) su 4lt falan içtim yatana kadar 5lt yapmıyımda yaaa önceden su aklıma gelmezdi içmedikçe içmiyodum şimdi tersi oldum su içtikçe daha çok susuyorum bi gidişte 3bardak içiyorum su içtikçe daha çok susuyorum:26:

wcyle kanka olmuşsundur kesin :KK9::KK9:
kıss napıyosun sen 3 litreden fazlası vücuda zararlıymış bana doktorum söyledi :nazar:

teşekkürler efemmmm sizedee :KK42:

kıss sende ben gibi 7 aylıkmısın yoksa :KK9: bütün yorumları okuyana kadar sabredemedinmi :KK51:

:KK9::KK9::KK9::KK52::KK52:vallah bilmiyorum ki ama değilimdir heralde annem hiç demedi:KK52::KK52::KK52: doğum günümde 28 ocak bu arada izin alayım şimdiden senden cnm kaçamak yapabilirmiyim:KK17::KK17::KK17::KK17: yokk rejimi bi gün unutabilirmiyim:KK17::KK17::KK17::KK17:

iyi geceler cnm allah kabul etsin bende yeni basladım namaz kılmaya 1 hafta kıldım regli oldum yarın baslarım kılmaya kısmetse

iyi geceler cnm allah kabul etsin bende yeni basladım namaz kılmaya 1 hafta kıldım regli oldum yarın baslarım kılmaya kısmetse
Allah daim etsin canım çok güzel bişey..manevi açıdan çok huzurlu oluyor insan...banada dua edermisin canım Allah güzel bir iş nasip etsin...
ayıp ettin kız yollamazmıyım hiççç:125:

anlaştık canım :KK34: pasta pazarlıqı bittiqine göre gönül rahatlıqıyla gidip yatabilirim :KK51::KK51:
İYİGECELERRR :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

wcyle kanka olmuşsundur kesin :KK9::KK9:
kıss napıyosun sen 3 litreden fazlası vücuda zararlıymış bana doktorum söyledi :nazar:

vallaha öyle oldu haaaa zırt pırt wcye gidiyorum sinir oluyorum yaaa tutulmuyoda haa bi bastırıyo:KK52::KK52::KK52::KK52: evet fazlası zararmış susuyorum ama napıyım rejimden önce daha çok yerdimde susamazdım noluyo :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Allah daim etsin canım çok güzel bişey..manevi açıdan çok huzurlu oluyor insan...banada dua edermisin canım Allah güzel bir iş nasip etsin...

anlaştık canım :KK34: pasta pazarlıqı bittiqine göre gönül rahatlıqıyla gidip yatabilirim :KK51::KK51:
İYİGECELERRR :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

aminnnn...evet çok güzel bişey çok huzurlu oluyo insan hafiflemiş gibi oluyosun......ederim cnm tabiki etmezmiyim hiç:KK34: iyi geceler cnm:KK16:

Son düzenleme:
gidip bendemi yatsam çatlıycak basım vallahi bu saattede hayatta uyuyamam ne kadar erken kalkarsam kalkayım yine uyumam 2 yi buluyo bazen geciyo bile uyku düzenim bozuldu...uzanayım bare biraz iyi geceler kızlar

Son düzenleme:
a.s cnm hoşgeldinn :KK3: ayy merakmı ettin sen benii :21:
merak etmez miyiz yerin cok belli kaptan :KK66:)

ama ama :2: ben geldim tam cikiyorsun menu yorumumumda kaldi :KK25:

sana da iyi geceler ortmenim :))

ooo cok su icmissin cnm tabi suyu cok icince bas agrisi bendede oluyor, bide ben yesil cay gunde 2 bardak iyi diye biliyorum:44:

gidip bendemi yatsam çatlıycak basım vallahi bu saattede hayatta uyuyamam ne kadar erken kalkarsam kalkayım yine uyumam 2 yi buluyo bazen geciyo bile uyku düzenim bozuldu...uzanayım bare biraz iyi geceler kızlar

ben geldim herkes kacisiyo yaa :emir_bebek: piki iyi geceler yarin gorusuruz Allah izin werirse:nazar:

Ve ve ve bugun ki menum:

Kahwalti:
Aksamdan bir bardak suda iki kayisi kurusu islamistim sabah kalkinca onu ictim
1 Saat sonra kahwaltimi ettim
domates
salatalik
2 dilim kasarla 1 dilim cawdar ekmegine tost
1 dilim ekmek
2 yesil zeytin
az beyaz peynir
1 haslanmis yumurta

Ara:
Yesil elma
yesil cay

Oglen:
Dardanelton lu salata 1 porsiyon

Ara:
Kuru incir+1 cewiz

Aksam:
3 yk yogurtla, salatayi karistirdim biraz aci biber ekledim ole yedim
sonrasinda nar (aslinda bunu ara yogurt we nar i ara niyetine yapmistim, ama aksam yemegini yiyemeyince
aksam menusu yerine ekledim)

Kahwalti sonrasi lesliyle 30 dk yaptim (1 we 2 mil)
500 ip atladim
aksam 1 saat spor (kosu bandi 407 kalori, stepper 2 dakka :KK1: 15 calori) 3 LT su yatmadan 1 bardak yesilcay

Yarin icin cok meraklaniyorum werebildik miacep:KK31:

X