Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr
şeyyy :18::18::18:
benim uykum geldii
gidip yatsam size ayıp olurmu :26:
gelll ben sana bi güzel hesaplıyımm benim yazdıklarımı niye okumuyonn quuuu
kızlarrrr
şeyyy :18::18::18:
benim uykum geldii
gidip yatsam size ayıp olurmu :26:
hadi kızlar ben kaçtımmm namazımı kılıp yatıcam size doyum olmaz
herkese iyigeceler tatlı rüyalarrrrr kıssçelerrrrr
teşekkürler efemmmm sizedeeiyi geceler tatli ruyalar,Allah rahatlik versin....
kız şimdi okudum bu sayfaya geldim :
byee byeee güzelim.Allah kabul etsin ve rahatlık versin.
kızlar ben de kaçıyorum yarın karne günü.canım öğrencilerime karne dağıtıcam.öpüyorum sizleri.bu arada bildirimi akşam yaparım ben.lily canım beni de bekle olurmu????
kızlar başım acayip ağrıyo zonkluyo resmen her tarafım kesildi niye böyle oldum çok su içtim ondanmı anlamadım yeşil çay içtim 4 fincan ondanmı ama bunlardan olamazdır yaa saçma:)) su 4lt falan içtim yatana kadar 5lt yapmıyımda yaaa önceden su aklıma gelmezdi içmedikçe içmiyodum şimdi tersi oldum su içtikçe daha çok susuyorum bi gidişte 3bardak içiyorum su içtikçe daha çok susuyorum:26:
teşekkürler efemmmm sizedee
kıss sende ben gibi 7 aylıkmısın yoksa bütün yorumları okuyana kadar sabredemedinmi
vallah bilmiyorum ki ama değilimdir heralde annem hiç demedi doğum günümde 28 ocak bu arada izin alayım şimdiden senden cnm kaçamak yapabilirmiyim yokk rejimi bi gün unutabilirmiyim
hadi kızlar ben kaçtımmm namazımı kılıp yatıcam size doyum olmaz
1 dilim pastada bana yollarsan olaarrrrrr
Allah daim etsin canım çok güzel bişey..manevi açıdan çok huzurlu oluyor insan...banada dua edermisin canım Allah güzel bir iş nasip etsin...iyi geceler cnm allah kabul etsin bende yeni basladım namaz kılmaya 1 hafta kıldım regli oldum yarın baslarım kılmaya kısmetse
ayıp ettin kız yollamazmıyım hiççç:125:
wcyle kanka olmuşsundur kesin
kıss napıyosun sen 3 litreden fazlası vücuda zararlıymış bana doktorum söyledi
Allah daim etsin canım çok güzel bişey..manevi açıdan çok huzurlu oluyor insan...banada dua edermisin canım Allah güzel bir iş nasip etsin...
anlaştık canım pasta pazarlıqı bittiqine göre gönül rahatlıqıyla gidip yatabilirim
İYİGECELERRR
merak etmez miyiz yerin cok belli kaptan )a.s cnm hoşgeldinn ayy merakmı ettin sen benii
ama ama :2: ben geldim tam cikiyorsun menu yorumumumda kaldihadi kızlar ben kaçtımmm namazımı kılıp yatıcam size doyum olmaz
sana da iyi geceler ortmenim :))byee byeee güzelim.Allah kabul etsin ve rahatlık versin.
kızlar ben de kaçıyorum yarın karne günü.canım öğrencilerime karne dağıtıcam.öpüyorum sizleri.bu arada bildirimi akşam yaparım ben.lily canım beni de bekle olurmu????
kızlar başım acayip ağrıyo zonkluyo resmen her tarafım kesildi niye böyle oldum çok su içtim ondanmı anlamadım yeşil çay içtim 4 fincan ondanmı ama bunlardan olamazdır yaa saçma:)) su 4lt falan içtim yatana kadar 5lt yapmıyımda yaaa önceden su aklıma gelmezdi içmedikçe içmiyodum şimdi tersi oldum su içtikçe daha çok susuyorum bi gidişte 3bardak içiyorum su içtikçe daha çok susuyorum:26:
gidip bendemi yatsam çatlıycak basım vallahi bu saattede hayatta uyuyamam ne kadar erken kalkarsam kalkayım yine uyumam 2 yi buluyo bazen geciyo bile uyku düzenim bozuldu...uzanayım bare biraz iyi geceler kızlar