Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aysuncum kalori hesabında birde şöyle bir durum var...diyelimki 1200 kalorilik bir diyet uyguluyorsun...ve kilo vermeye başlıyorsun..çünkü vücuduna az kalori giriyor..zamanla vücut 1200 kaloriye alışıyor ve alması gereken miktarı 1200 olarak algılıyor ve kilo vermen dolayısıyla duruyor...doktorlar bu durumda kaloriyi dahada aşaqı çekmek zorunda kalıyor...diyelimki 1000 cal. yapıyor...aynı şey zamanla 1000cal.dada oluyor..sürekli kaloriyi düşüremezsin çünkü vücut ihtiyaçlarını karşılayamaz...ben geçen yaz tvde çok izledim birçok doktor protein aqırlıklı beslenerek çok daha saqlıklı ve kolay kilo verilebileceqini söyledi...hem karbonhidratlarda kaloride olan sorunlar yok...çok rahat bir diyet tarzı ve hemen sonuç almaya başlıyorsun...

anladım canım ben hiç o açıdan düşünmemiştim..
diyet çeşitlerini araştırıyordum netten vede kk dan..
uyarın için teşekkürler:KK16::KK16:...
bende iyiki sormuşum:KK1:..

seherimmm çok sağol canım bnm.:KK16:..

canım deryanın özeline not bıraktım biz burdayız diye..geçenlerde bakmıştım hala topiqe girmemiş..iyi aklıma getridin profiline bi bakayım...girmemişse halen yarın tel açarım uzun zamandır yok ortalarda..

özledim onu da inşş gelir.

19.01.2012 perşembe

sabah: 8:00 yeşil çay,2 dilim tam buğday ekmeği 2 ince dilim kaşar peynir ile yapılmış tost,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,1 cherry domates,4 dal maydonoz,1 k.k ezine peyniri.
ara: 12:00 çilekli activia
öğle: yok (dışardaydım bugün vakit bulamadım:)
ara: 16:30 çilekli activia
akşam: 18:30 4 ızgara kasap köfte,yoğurtlu mor lahana salatası

3 lt su,50 mekik,500 ip (fazla atlayamadım)

çok saol ablacım benim shrcim saol kuzum...
ben bu hafta fena kaçırdım ama almamışım 100 gr vermişim sadece olsun
:KK76:ahaftaya bomba gb geliyorum..:KK51:
special k da aldım :KK56:
bu hafta bende alıcam canım hem çok özledim hemde kilo kontrol :KK9:
özledim onu da inşş gelir.

gelir canım o bensiz duramaz :KK24::KK24::KK24: en son ben çalışırken tel açtı biazr konuştuk sonra bnm işim vardı kapattık...bidahada görüşemedik..hep arıcam unutuyorum..ayıp oldu kıza..yarın inşallah ararım bakalım bizim kız ne alemde :KK55:

ya bende hafiza sorunu var galiba.isimleri karistirdigim yetmiyomus gibi simdi aklimda karistiracak isim bile yok.gamze kimdi?derya kimdi?:26:

gamze2779 varya canım..en son dün sabah girmişti...bugün topikte hiç mesajı yok :KK50:
deryaya gelince inşallah tanışacaksınız cnm...bizim diqer topikten hemşire olan arkadaşımız....çok iyidir kendisi..gelince tanışır koklaşırsınız :KK23::KK23:

kızlar kalori sayımı yaparak yapılan diyet hakkında ne düünüyosunuz..

mesela benim günlük almam gereken kalori miktarı 1700 kalori...bunu 1200 de tutarak istediğini yiyosun vede kilo veriyosun...
özellikle sabah ve öğleyin istediğinizi yiyosunuz pirinç bulgur vs da dahil.. akşamları hafif geçiştiriyosunuz...ben bunu denemeyi düşünüyorum..

aa evet bunu bende duydum herkez memnunmuş sanırım ama bu kaloriyi bende hesaplıyım nerden hesaplıycaz cnm

hoşbuldum canım teşekkür ederim :KK16::KK16: canım çok geçmiş olsun annenin nesi var :26:

a.s cnm hoşgeldinn :KK3: ayy merakmı ettin sen benii :21:

şekerin bize vermiş olduqu zararı bir bilsen hem pudingi hemde şekerli nascafeyi aynı gün asla tüketmezdin...

yapılan en büyük yanlış diye düşünüyorum cnm...kaloriyi hesaplayarak hamurişi yada karbonhidratlar alınırsa bu sadece kendimizi kandırmak olur...biz inanıyoruz ama vücut kanmıyor...iyi o zaman sen kaloriyi hesaplayarak hergün pilav makarna tatlı yada börek ye bakalım kilo verebilecekmisin?...

:KK17::KK17::KK17:biliyorum ama ben günde birazcık tatlı yani şeker almazsam çok kötü oluyorum dayanamıyorum yani ama şimdi yine iyiyim diyet baslamadan önce neredeyse tüm gün şekerli tatlı şeyler yiyodum:KK50::KK9::KK9:

:KK17::KK17::KK17:biliyorum ama ben günde birazcık tatlı yani şeker almazsam çok kötü oluyorum dayanamıyorum yani ama şimdi yine iyiyim diyet baslamadan önce neredeyse tüm gün şekerli tatlı şeyler yiyodum:KK50::KK9::KK9:

canım mümkün oldukça meyvelerden al şeker ihtiyacını...yada tarçınlı süt iç :KK34:

X