Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cnm başka bi ilaç dahada kullanıyorum oda beni şişiriyoo aynı dediğin gibi oluyorum bide bu mide bulantısı yapınca sinirim bozuldu bende şeker iyice düştü o yüzden şu an mecburum bi süre sonra yine tahlilde bakılcak inş tek ilaca geçerim:KK14: :KK14: :KK14: :KK14:
inşallah cnm...
Rabbim şifa versin hepimize tatlım...

kızlar ben çıkıyorum sonra yine gelirim hepinize sevgiler...:KK16::KK16::KK16:

bende reaktif hipoglisemi hastasiyim bu ilaclarin en koyu yani bu ben de 15 gun yasadim kokular bitiriyor insani en son dr aglayarak aradigimda sabah yarim aksam yarim ic dedi .birde bu ilaci yemek arasinda icersen bulanti cok ama cok azaliyor allah kolaylik versin canim geciyor sakin ilacini birakma olurmu :KK19:

bende yarım başladım cnm bide yemek arasında alınan var bide yarın denerim bakalım sanada geçmiş olsun cnm :44: :44: :44: :44: :44:

o zaman sen yine kapat gözlerini.yine ellerine koy şakaklarına....deki; sena ne zaman işe girecek ?
hadi bakalım billllllllll :KK33::KK33::KK33::KK33:

hmmm goruyorum goruyorummmm 1-2 ay icinde sana bir is gorunuyorrr.hemide bol maa$liii.ama evine biraz uzakkk.mutlusun huzurlusun.bu defa gicik patron ogullariyla isin yok.zayiflamissin.cop gibi olmussun.havani atiyosun
2 ay sonra tekrar gorusmek uzere.bakalim cikacakmi

menümmm:KK42::KK42::KK42:
SABAH:aç karna suu,havuç salatası,3bardak şekersiz çay,1çay kaşığı tahin
ARA:Nesfit
AKŞAM:fırında karnıbahar
2,3 litre suu:KK9::KK9:

canım kahvaltı olmamış :KK19: yumurta zeytin peynir ekmek neden yok :KK4: öqlende bişey yememişsin...nesfitide ara deqil ana öqünde yemen lazım...akşam güzell :KK34:

sabah havuç salatası yiyince canım ekmek istemedi ben zaten 2 öğün yiyorum ya ablacımmm:KK34::KK34::KK34:
hem yarın tartıda az çıkmak istiyorummm:KK9::KK9:

inşallah cnm...
Rabbim şifa versin hepimize tatlım...

kızlar ben çıkıyorum sonra yine gelirim hepinize sevgiler...:KK16::KK16::KK16:
:79::79::79:
ben beğenmedim bıraktım dr da tamam dedi kesti:KK1:
ilacı beqenmeyen bir hasta :44: bunun üzerine ilacı deqiştiren birde doktor :KK53::KK53:
hmmm goruyorum goruyorummmm 1-2 ay icinde sana bir is gorunuyorrr.hemide bol maa$liii.ama evine biraz uzakkk.mutlusun huzurlusun.bu defa gicik patron ogullariyla isin yok.zayiflamissin.cop gibi olmussun.havani atiyosun
2 ay sonra tekrar gorusmek uzere.bakalim cikacakmi

2 aymııı:KK53::KK53::KK53: yuhhhhhhhhh:KK47::KK47::KK47: nerde bende okadar sabırr :KK4:

sabahkucuk 1 dilim yumurtali ekmek+kucuk 1 dilim peynir+sekersiz enerji icecegi(bagirsaklar icin)
ara1 kayisi cayi
ogle1 porsyon yagsiz kozlenmis patlican salatasi(icine 3 kasik haslanmis bio makarna koydum:26:)+cacik(salatada hic yag kullanmadigim icin cacigi rahat yedim)
arakavun
aksamton balikli salata+yogurt
1 saat callanetics egzersizi. fazla su icemedim nedense bugun.ama iki litreyi tamamlarim yatmadan.

filizcim bugün hiç makarna yenirmi :KK4: yarın bildirim yapıcaksın bugün makarna yiyosun :KK23::KK23: onun dışında menün gayet güzel cnm :KK16:

sabah havuç salatası yiyince canım ekmek istemedi ben zaten 2 öğün yiyorum ya ablacımmm:KK34::KK34::KK34:
hem yarın tartıda az çıkmak istiyorummm:KK9::KK9:

tatlım çok az yemek bize kilo aldırır...vücut savunmaya geçer ve ne yersek depolar...öqünlerimiz ne çok az nede çok fazla olmalı..çok dikkatli ayarlamamız lazım..

bugünkü yediklerim;
sabah:KK43:yazmıştım ama tekrar yazayım toplu olsun)2dilim kepek ekmeği,kk peynir,4 zeytin,1yumurta,1fincan şekersiz açık çay,1 kase puding:KK17::KK17::KK17:
öğle:yok çünkü kahvaltımı 12yi geçerken yedim:KK17: oğlumla sabah uğrasmaktan anca yiyebildim
ara:nescafe,yeşil çay
ara:KK43:yemekten 1 saat önce) 1tane elma,1 kupa yeşil çay
aksam:3 kepçe (tahta kaşıkla)ıspanak yemeği,3yemek k.yoğurt koydum üzerine ve pul biber serptim öyle yedim
şimdiye kadar 2lt.su içtim
eşime peynirli börek yaptım istedi şuanda pişiyo ama yemiycem zor ama basarıcam bide o börek çok güzel oluyo su böreği gibi:KK50::KK50::KK50::KK50: ama yemiycem yarın tartılıcam

nescafe şekerlimiydi cnm?
pudingide bildirim öncesi yemen iyi olmamış..keşke yarına saklasaydın...akşam gayet güzel :KK34:

ablacim aksam yemegimi yiyemedim galiba hastalaniyorum bogazim cok kötü agriyor ve atesim de var. aksam yemegini yemeden önce leslie yaptim ve 20 mekik cektim sonra dusa girdim. Sonra bi anda atesim filan cikmaya basladi ama bugün bol bol su ve yesil cay ictim

X