Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım çok geçmiş olsun kıss hasta halinde leslie ve mekik nasıl yaptın :44: tatlım en azından bir tas çorba iç iyi gelir arkasındanda bi ilaç alırsın..

cok tsk ederim..spor yapmadan önce o kadar kötü degildim abla bi anda ateslendim. tmm ablacim birazdan az da olsa corba icerim. ben cikiyorum yarin bi de calisacagim.. herkese iyi geceler

cok tsk ederim..spor yapmadan önce o kadar kötü degildim abla bi anda ateslendim. tmm ablacim birazdan az da olsa corba icerim. ben cikiyorum yarin bi de calisacagim.. herkese iyi geceler

iyigeceler canım tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak olurmu

Son düzenleme:
saol ablacım sende hoşgeldin yoktun:26:bende annemdeyim bu akşam
bildirim öncesi kötü oldu ama anneciğim rahatsızlanınca kaldım bende..
benm bildirim yarın akşama kalıcak büyük ihtimal o zaman evde olucam..
bu haftya bol fireli geçti regl nedeniyle 1 haftada toplam 1 tane kare çikolata yedim

pişman değilim yine olsam yine yerim...
zaten bu sabah baktım o kadar kaçağa rağmen 100 gr gitmiş

Selamlaaar, sena gelmis bugun hep gozumuz yollardaydi sena nerelerde die :)) gordugume sewindim :) henuz yediklerimi yazamadim biraz islerim wardi birazdanda spora gidicem 1 saat spor yapicam donuste yazarim ins...

nescafe şekerlimiydi cnm?
pudingide bildirim öncesi yemen iyi olmamış..keşke yarına saklasaydın...akşam gayet güzel

evet cnm şekerli 3ü 1 arada pudingide erken yedim dayanamam aksam üzeri yemiyim dedim...ama bu aksam yaptığım börekten yemedim dayandım

kızlar kalori sayımı yaparak yapılan diyet hakkında ne düünüyosunuz..

mesela benim günlük almam gereken kalori miktarı 1700 kalori...bunu 1200 de tutarak istediğini yiyosun vede kilo veriyosun...
özellikle sabah ve öğleyin istediğinizi yiyosunuz pirinç bulgur vs da dahil.. akşamları hafif geçiştiriyosunuz...ben bunu denemeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
hoşbuldum canım teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun annenin nesi var :26:
Selamlaaar, sena gelmis bugun hep gozumuz yollardaydi sena nerelerde die :)) gordugume sewindim :) henuz yediklerimi yazamadim biraz islerim wardi birazdanda spora gidicem 1 saat spor yapicam donuste yazarim ins...
a.s cnm hoşgeldinn ayy merakmı ettin sen benii
evet cnm şekerli 3ü 1 arada pudingide erken yedim dayanamam aksam üzeri yemiyim dedim...ama bu aksam yaptığım börekten yemedim dayandım
şekerin bize vermiş olduqu zararı bir bilsen hem pudingi hemde şekerli nascafeyi aynı gün asla tüketmezdin...

yapılan en büyük yanlış diye düşünüyorum cnm...kaloriyi hesaplayarak hamurişi yada karbonhidratlar alınırsa bu sadece kendimizi kandırmak olur...biz inanıyoruz ama vücut kanmıyor...iyi o zaman sen kaloriyi hesaplayarak hergün pilav makarna tatlı yada börek ye bakalım kilo verebilecekmisin?...

canım zaten sürekli onları yiyemezsin ki..kalori yetmez hemen 1200 kalori oluveriyo yediklerin...

tamam tamam kaptanım ben bu düzenime devam edeyim ozaman

Son düzenleme:
ahh ablacım neyi yok ki bugünkü baş ağrısı tuttu benim küçüklüğümden beri biz her ayın 2 günü muhakkak acilde oluruz..
sinir sıkışması var bileklerinde omuzlarında bide fıtıklar bunlar sıkışıyor bide migrenle birleşiyor..
koma gibi geçmiyor bide günlerce..
dün gece yine hastalanmış bana sölememiş kardeşim acile götürmüş.
kardeşim söledi sabah hemen geldim...
bide geldim bende murata tembihledim niye söledi diyor yorulma
amannn anne dedim ya benim aklım hep sende dedim yapma böle
şimdi iyi kendine geldi

canım zaten sürekli onları yiyemezsin ki..kalori yetmez hemen 1200 kalori oluveriyo yediklerin...

tamam tamam kaptanım ben bu düzenime devam edeyim ozaman

aysuncum kalori hesabında birde şöyle bir durum var...diyelimki 1200 kalorilik bir diyet uyguluyorsun...ve kilo vermeye başlıyorsun..çünkü vücuduna az kalori giriyor..zamanla vücut 1200 kaloriye alışıyor ve alması gereken miktarı 1200 olarak algılıyor ve kilo vermen dolayısıyla duruyor...doktorlar bu durumda kaloriyi dahada aşaqı çekmek zorunda kalıyor...diyelimki 1000 cal. yapıyor...aynı şey zamanla 1000cal.dada oluyor..sürekli kaloriyi düşüremezsin çünkü vücut ihtiyaçlarını karşılayamaz...ben geçen yaz tvde çok izledim birçok doktor protein aqırlıklı beslenerek çok daha saqlıklı ve kolay kilo verilebileceqini söyledi...hem karbonhidratlarda kaloride olan sorunlar yok...çok rahat bir diyet tarzı ve hemen sonuç almaya başlıyorsun...

Allah kabul etsin tatlım
sağol canım..
geçmiş olsun canımmmm.
Allah kabul etsin canım....
sağoll...
hımmmm ben de çokk severimmm valla.
allah kabul etsin cnm
sağol güzelim..
ayyyy korktuummmm yaaaa ben de hemen kontrole gidiyorummmm..geçmiş olsun bu arada çok çekmişsin valla.
Allah kabul etsin tatlim.afiyet olsun.bol su ic artik.sabaha kadar odemini at.
sağol canım ööle yapıyorum zaten .1.5 lt oldu bile.2 bardak da yeşil çay.
canım evet ben emziriyorum ama emzirdiğim için yemedim tahini kahvaltıya koyuyorum çünkü eşim çok seviyo benimde canım istiyo o yüzden nefsimi köreltmek için sadece 1 çay kaşığı yedim abartmadan
ok tatlım.tahin anne sütünü artırır bu arada...
kesinlikle katılıyorum sana canım herkes çıkıp bişeyler söylüyo.hangisine inansam şaşırıyorum.ayrıca stres oluyorum uymuyorum diye.

tatlım benimm hoşgeldin özledik kuuu.alıştık sana tabi.kuuu diyince kılavuz aklıma geldi görüşüyomusun???
geçmiş olsun canım havalar kötü dikkat et aman.
seheeeerrrrrrrrrrrrrr:2::2::2:
bitmedimi geçmiş quuuuu

canım biterdi de oğlanı uyuttum wc ye gittim .çok üşütmüşüm idrar yollarını wc den çıkamadım

tekrar geçmiş olsun tatlım...bendede miqren var çok zor bir aqrı...ki annenin sinir sıkışmasıda varmış..Allah şifa versin kardeşim çok zor...

geçmiş olsun canımmm.çok zormuş annen için.Allah şifa versin.

canım deryanın özeline not bıraktım biz burdayız diye..geçenlerde bakmıştım hala topiqe girmemiş..iyi aklıma getridin profiline bi bakayım...girmemişse halen yarın tel açarım uzun zamandır yok ortalarda..

çok saol ablacım benim shrcim saol kuzum...
ben bu hafta fena kaçırdım ama almamışım 100 gr vermişim sadece olsun
ahaftaya bomba gb geliyorum..
special k da aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…