Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

öpün beni dün öğlenden beri siteye giriyorum düşüyorum delirdim yaaaaaaaaa gecede geldim gene düştümmmmmm
çocuklar düşe kalka büyürmüş
canım çok geçmiş olsun
special-k kilo vardirir canım önümüzdeki hafta için bende alayım bu aralar ipin ucu kaçtı...
ayy canım benimm kıyamamm yaaa o masumm duruşlar yokmu bitiyorum o hallerinee
geldim canımmm bu seferde sen yoksun :26:
kızlar merhaba bişey sorucam şu BİM de satılan form çayı var adını unuttum , hiç kullanan oldumu aramızda alsammı acaba , emziriyorum ama ben bebeğime etkisi olurmu acaba ........
canım ben sıksık alıyorum bimden..ama bebişe bir zararı olurmu bilmiyorum
kızlar kahve içmek iyiymiş hergün ben içiyorum ama sütsüz ve şekersiz iyiymiş ben yarı su yarı sütle yapıyorum zaten 3ü1aradayı bunlar bitsin 2si 1arada alıcam
evet canım kahvenin faydalarını bende duydum(şekersiz olmak kaydıyla)...gögüs kanseinede çok iyi geliyormuş...
Eki Görüntüle 329828

buyrun arkdşlar biraz önce çektiğim boydan fotom makyajm bugün hoşuma gtmediğinden yüzümü mozaikledim.

geldim canım
bulgur pilavı yememen gerektiqini bildiqin halde yemen üzücü
ben geldimm iftarımı yaptım kızlar.başım ağrıyo yani sinüzitim var yanaklarım ve alnım ağrıyo.bi ilacımı alayım.
sena hala gelmemiş.inşş bişey yoktur.
Allah kabul etsin canım....çok çok geçmiş olsun bu arada
kızlar sena hiç girmedi topiğe noldu acaba merak ettim:26:
kıss madem okadar merak ettin bir tel açsaydın diiimi amaa
canım çok yoqundum bugün giremedim..evdede deqildim...akşam geldim yemek hazırla çay yap bu saat oldu...
yeme tabi.yarin yersin tartildiktan sonra
arzu gelmedi evet.misafiri olsa girerdi coktan sabahtan beri olmadigina gore evde degil galiba.bi arkadasina gitmistir herhalde.

sabah ilk defa fazladan yattım 9 gibi kalktım(normalde 6dan sonra yatmam)...geç kahvaltı yaptım sonrada duş alıp evden çıktım cnm...buraya gelmem bu saat oldu..bu arada arkadaşada uqradım kuşlarmı söyledi yoksa sanaaa

yok transa gecince malum oluyo bana

s.a kızlar herkese iyi akşamlarr
bugün çok bitkin kalktım yataktan..başım bedenime aqır geliyordu sanki...duş aldım...biraz iyi geldi...annemler bizde oldukları için her olur olmaz saatte pcyi açamıyorum eski topraklar teknolojiye pek alışık deqiller...pcyi açamadan öqlen oldu...dışarda işlerim vardı bir yere iş görüşmesine gittim gittiqim gibide geldim eve girmeden arkadaşıma gittim bir kahve içtim arkadaş fal baktı yakında işe girecekmişim falda olsa mutlu oldum eve geldim yemek hazırla namaz kıl çay demle ancak bu vakit oldu....msnyi açınca 1-2 arkadaşla msn muhabbeti yaptım bir yandan da geçmişi okudum ve şimdi burdayım..
ee siz nerdesiniz peki :26: sabahtan beri konuşmuşsunuz yarım saattir okuyorum zor bitirdim şimdide siz yoksunuz bu kadar konuşmayın okuması zor oluyoo

hmmm boooyle gozlerimi kapatiyorummmm,ellerim $akaklarimdaa,acaba su anda arzu nerdedir ne yapiyodur diye dusununce senin fal bakan arkadasinin yaptigi gibi biliyorum i$te

o zaman sen yine kapat gözlerini.yine ellerine koy şakaklarına....deki; sena ne zaman işe girecek ?
hadi bakalım billllllllll

kızlar siteden düşüyorum offffffffffff bugun çok kötüyüm mide bulantısından bayılcam hamileyken bu kadar bulanmadııı yazdıklarınızı okudum biraz şeker ilacı olan metformin maddeli ben kullanıyorum reaktif hipoglisemi var ilacın yan etkileri çok fazla o yüzden dikkat edin kullanmak isterseniz mg ağır çünkü b 12 düşüklüğüne kadar yol açıyoo:26: :26: :26: :26:

hmmm boooyle gozlerimi kapatiyorummmm,ellerim $akaklarimdaa,acaba su anda arzu nerdedir ne yapiyodur diye dusununce senin fal bakan arkadasinin yaptigi gibi biliyorum i$te

o zaman sen yine kapat gözlerini.yine ellerine koy şakaklarına....deki; sena ne zaman işe girecek ?

canım doktorunu arasana yan tesir yaptı heralde...normal deqil bu...

şimdi sana fal baktırcakk

kafayı bozdu işle yaaaaaaa kız yarın cuma benim tartı sapıtıyo napcazzz

cnm doktor söyledi zaten mide bulantısı yapıcak 2 -3 hafta kadar dedi ne biçim ilaçsa anlamadım yaaaaaaaaa
cnm bnm de karnım davul gibi oluyordu ki reglken bile şişmez bu kadar
yemek yiyemezdim şişiriyor acayip...
ztn kansızlık da var iyi yapmışım içmemekle... tabii mecbursa içerdim yanlış anlaşılmasın

bende reaktif hipoglisemi hastasiyim bu ilaclarin en koyu yani bu ben de 15 gun yasadim kokular bitiriyor insani en son dr aglayarak aradigimda sabah yarim aksam yarim ic dedi .birde bu ilaci yemek arasinda icersen bulanti cok ama cok azaliyor allah kolaylik versin canim geciyor sakin ilacini birakma olurmu

cnm bnm de karnım davul gibi oluyordu ki reglken bile şişmez bu kadar
yemek yiyemezdim şişiriyor acayip...
ztn kansızlık da var iyi yapmışım içmemekle... tabii mecbursa içerdim yanlış anlaşılmasın

cnm başka bi ilaç dahada kullanıyorum oda beni şişiriyoo aynı dediğin gibi oluyorum bide bu mide bulantısı yapınca sinirim bozuldu bende şeker iyice düştü o yüzden şu an mecburum bi süre sonra yine tahlilde bakılcak inş tek ilaca geçerim

bana da günde yarım yarım 2 defa vermişti ona rağmen yan etki yaptı
bi de yemekle birlikte ya da yemekten hemen sonra içilince etkisi azalıyormuş ama bana oyle vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…