- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
miyase hoş geldin.a.s.burda olduğun için ben teşekkür ediyorum..slm gerçekten güzel bi konu tşrler benimde 14 yaşında bir kızım ve 10 yaşında oğlum var mutlaka ufak tefek sorunlar oluyo sinirlilik asabilik elimden geleni yapmaya çalışıyom
öncelikle topiğin hayırlı olsun çok güzel bir konuya değinmişsin a.s
bende 2 çocuk annesiyi byük kızım 18 yaşında küçük kızım 5 yaşında
bu sene lise sonda bir yandanda öss ye hazırlanıyor stres topu resmen
bir hırçınlık bir huysuzluk kardeşiyle bile kavga halinde hiç anlaşamıyorlar
ne büyük büyüklüğünü biliyor ne küçük küçüklüğünü ne yapacağımı bilmez
haldeyim artık :1no2::1no2::1no2:
Evet,bende bir ergen annesiyim.14 yaşında bir oğlum var.:mymeka:Benimki ergenliği çok yoğun yaşayanlardan.Çünkü aynı zamanda boşanmış evlilik çocuğu.:sm_confused:Eksileride,eksiklikleride daha fazla oluyor ne yazıkki.:1no2:Yani tam babaya ihtiyaç duyduğu yaşlarda.:1hug:Ama eminim bunuda bir şekilde atlatacağız.a.s.a.s
Önce Topiğinin konu güzelliğine teşekkürler canım benima.s.
Ben Allah’ın izniyle büyüttüm, yetiştirdim, uçtular evden
Ne kolay yazılıyor, bir de bana sorsanız o kadar zor ki...
Ne yaparsak yapalım ergenlik yaşlarında, bildiklerini zannettiklerini yapma eğilimleri uç noktada. Bize ters gelen şeyler onlara hoş görünüyor .Çünkü yaşayıp denemek, görmek istiyorlar.. Nesi yanlış bilmek, anlamak istiyorlar
Babadan çekinmeleri ayrı bir dert..Babalardan hiç ama hiç bir şeyi saklamadan problemleri hep beraber çözmek taraftarıyım çok zor olsa bile
Nasihati hiç sevmez ergenler..Nedense...
Çocuklukları iyidir. Eteğinin dibinde, gözünün önünde.. Ah!Ah! Ne düşkündürler bizlere, arkamızdan ağlarlar, övünür dururuz düşkünlükleriyle...Sanırız ki bir ömür boyu bizim peşimizi bırakmayacaklar
Ergen çocukları olanlara sonsuz sabırlar diliyorum ve kolay gelsin diyorum
Şeniz
Genç ve ergen yaşlarda çocukları olan Anneler,
eminim bu evrelerde benzeri sıkıntıları çocuklarımızda görüyoruz nedir bu sıkıntılar.
İstedimki ,bizlerde buradan sevinçlerimizi sıkıntılarımızı paylaşalım.
Bir bakıma bir birimize destek olalım,fevri çıkışlarımızda sakin olmamızı hatırlatalım..
Malum bizlerin yaşıda ilerledikçe tahammülümüz kalmıyor..
Eğlenceli ,bilgili, güzel paylaşımlar diliyorum...
Yorumlarınızı bekliyorum..
a.s.
canım yeni açtığın bölüm çok güzel ve faydalı bir bölüm inş güzel paylaşımlar olur benim 2 tane bir kız bir erkek çocuğum var ama benimkiler o dönemi geçireli epeyce zaman oldu kızım 26 oğlum 24 yaşına girdiler gerçi unuttum sayılır ama hatırladığım kadarıyla yardımcı olmak isterimŞeniz
murgizinannesi,hoş geldiniz.a.s.
Maşallah siz çocukları büyütmüşünüz darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?