- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
günaydın arkadaşlar hepinize iyi pazarlar canlarım :1hug:
tinkimi ,canım geç oldu ama günaydın..

dün çok yoğundu kk'ya giremedim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar hepinize iyi pazarlar canlarım :1hug:
ahh ergenlik ahh.en çokta beni yıpratan bir dönem oldu.iki çocuk tu ama aradaki yaş farkı yakın olduğundan vede ayrı cins olduklarından.hangisini idare edeceğimi şaşırdığım,hatta zıvanadan cıktığım anlar olmuştur.aynı burclar pek anlaşamazmış,tabi benimkilerinde burcları bile aynıdır.onları birbirleriyle yanlız bırakamazdım bile.geldiğimde mutlaka sorun cıkmış olurdu.
sonunda kız evlendi,oğlanda büyüdü artık 23 yaşına girdi.aralarında birbucuk yaş anca var.
şimdi ise ablası nasıl kıymetli bilseniz şaşarsınız.büyük küçüğü kıskancağı yerde benim küçük büyüğünü kıskandı.çok şükür atlattım gibi görünüyor.ama yook yookk oğlan büyümicek.hala yemek seciyor.hiç tatmadığı zebzeler vardır yani.
ıspartada okuyor.orda hazır yada,yapabildiği kadarını yiyor ,işte buraya geldiğinde orda yediğini yemek istemiyor.sanki buradası farklı bir dünya,zebzesi,yemeği,başka ya.hala iki ayağımı bir pabuca sokuyor anlıcanız.dahaa türlü türlü huylar.yanlızlığın vermiş olduğu bir duygusallıkmıdır nedir,sinirli ve asabide olmuş tabii derslerin ağırlığınıda eklersek..ergenlikle,olgunluk arasında boğulmak üzre çocuğum yaa.
bende üzülüyorum ,kendimi onun yerinede koyuyorum ama,yinede catışmalar,çekişmeler oluyor.
ayy ben iyce ergenimi karaladım bugün.neyse başka zamanda bol bol övgüler yağdırırım.bu kadarda kötü değil yanii.
çiçeğim eline sağlık konun hoş va faydalı olmuş.hepinize kolay gelsin hanımlar.bol bol sabirlar,hem ergenlere hemsizlere.a.s.
mrb tşk ederim evet ben büyüttüm darısı başınıza ben de sizin geçtiğiniz yollardan geçtim çok zor dönemdir sadece arkadaşları önemlidir sizin söylediğiniz herşey onlara ters gelir sakın üzerlerine gitmeyin ama kontrolü elden bırakmayın ben gizli gizli kontrol ederdim ama hissettirmezdim ama allah sizinkileride bağışlasın benim çocuklarım bizi üzmediler kızım şimdi öğr oğlum ocakta ege tıptan mezun oldu dr oldu uzmanlık sınavına hazırlanıyor ama çocuk yetiştirirken anne baba beraber hareket etmeli kurallar çok katı olmamalı çocuğa güven duygusu aşılanmalı benim düşüncem bu tşk ederim:1rolleyes:
D@Ğ ÇİÇEĞİ hoş geldin canım..a.s.
deli kanlıyı resimlerden tanıyorum,maşallah çok sevimli,Allah bağışlasın.. Sanada kolaylıklar diliyorum, tek başına tüm yük senin üzerinde arkadaşım..
Ne güzel darısı başıma.a.sBir göbek aldı başını gidiyor,eritemedim bi türlü.Öyle kilolou değilim ama,aldıkça hep oraya alıyorum sanki.:çok üzgünüm:Sporsuz olmayacak bu iş hihoyyythihoyyyt![]()
Günaydınlar Annelerin En güzellerine..Şeniz
Pazartesi sabahı yağmurla uyandık, oysa bugün temizlik yapmayı düşünmüştüm,
moralimi bozmamalıyım,kahvaltımı yaptıktan sonra sabah sporumu yaptım,kendimi çok zihinde hissediyorum..hihoyyyt
umarım sizlerinde gününüz güzel geçer ,öpüyorum can arkadaşlarım.. Şeniz
hiç iyi yönlerini demezmiyim.çalışkandır maşallah,makina müh. okuyor biliyorsun dersliri çok ağırdır.ama ne kadar gaz verdiysem,hiç yaz okuluna bile kalmadan son sınıfa geldik valla :lepi:
benim pc im leptop olduğundan evde bulunan resimleri ekleyemiyorum.
nostalji topiğine atmak istediğim bir kaç resim varda.fotoğrafcıda taratım,flaşbelleğe atılcak ordanda leptopa yani kısaca bunu yapması için yalvarıp yakardım azcıkta yağladım,tutuşturdum elinede fotoları gönderdim.
yaa nasılım ama.benim ergenim demyimde delikanlım bitane.canım benim onu çok seviyom ben bee.bazende bi kaşık suda :mymeka:neyse demeyim.
gül gimi gecinip gidiyoz gördüğünüz gibi..:roflol:
Ne güzel darısı başıma.a.sBir göbek aldı başını gidiyor,eritemedim bi türlü.Öyle kilolou değilim ama,aldıkça hep oraya alıyorum sanki.:çok üzgünüm:Sporsuz olmayacak bu iş hihoyyythihoyyyt
yav iki çiçek yan yana geldi,ben cennettemiyim yoksa.kafamçokkarıştı.
fıstığım bidenem.oraya ebru şallının perşembe günleri karın günü yaptı onu uygula istersen,her ne kadar cıtırda olsak bi zamandan sonra yediğimiz içtiğimiz oraya gidiyor ne hikmetse.
Alemsin valla,bak burdada buldum ben seni.a.s.İyiki varsın canım benimŞenizDarısı başıma inşallah:Saruboceq:Bende bi görebilsem okuduğunu.kaydirigubbakcemile5Bu zamanda öyle zorkia.s
hiç iyi yönlerini demezmiyim.çalışkandır maşallah,makina müh. okuyor biliyorsun dersliri çok ağırdır.ama ne kadar gaz verdiysem,hiç yaz okuluna bile kalmadan son sınıfa geldik valla :lepi:
benim pc im leptop olduğundan evde bulunan resimleri ekleyemiyorum.
nostalji topiğine atmak istediğim bir kaç resim varda.fotoğrafcıda taratım,flaşbelleğe atılcak ordanda leptopa yani kısaca bunu yapması için yalvarıp yakardım azcıkta yağladım,tutuşturdum elinede fotoları gönderdim.
yaa nasılım ama.benim ergenim demyimde delikanlım bitane.canım benim onu çok seviyom ben bee.bazende bi kaşık suda :mymeka:neyse demeyim.
gül gimi gecinip gidiyoz gördüğünüz gibi..:roflol:
gunaydın kızlarr
naber nasılsınız insalah iyisinizdir canlarım optum hepinizide
arkadaşım ,çok haklısın zor bir dönem her geçengün bunu daha iyi anlıyorum.
bazen insan ne yapacağını nasıl davranacağını şaşırıyor,, bu hafta sonunu çocuklardan sebep hafif kırgın geçirdik..tüm aileye yansıyor..
bu sabah oğlum okuduğu ile gitmek için yola çıktı,,bir birimizi nedensiz yere üzdük,,çok kalbimi kırıyor , Annelik fedakarlık ister yinede gülerek yolcu ettim ,eminim oda pişman ..
Dağçiçeği cnm topiğin çok ama çok hoş, hatta çokta önemli bir konu:Çocuk yetiştiştirirken bir çok dönemlerden geçiyoruz ergenlik, bence anne ve babaların en çok yorulduğu bir dönem, istisnalar da vardır.
Benim( Allah cümlemizinkini bağışlasın) üç tane kızım var.En büyük kızım 21 ortanca 13 küçük kızım7 yaşında görüldüğü gibi, farklı dönemlerde ler.
Fırsat buldukça ben de inş
sizlerle paylaşımlarım olacak. hepinize saygılar ve sevgiler kaydirigubbakcemile3.a.s.
canım iyi akşamlar dün sana tam mesaj yazyım dedim tam gönderirken pc bozuldu benneyaptımki
canım benim anne olmak çok zor büyüyünce dertleri büyüyor derlerdi inanmazdımallah acılarını vermesin ama evlendirincede annelik bitmiyor
benim kızım diyarbakırda evli ben oğlum için kalktım geldim buraya kızıma hasretim şimdide
ne kadar fedakarlık yaparsan yap çoçuklar o an unutyorlar maalasef benim oğlumda üzüyor beni bazen ama sonradan pişman oluyor etrafımda dört dönüyor eminim seninkide pişman olmuştur w3n sıkma canını:teselli:
selam bayanlar.dağ çiceğim topiğin hayırlı olsun.topiği görür görmez balıklama atladım.
bende bir ergen annesiyim.anne olmak zor ama ergen annesi olmak daha da zor......benimde 14 yaşımda bir kızım var(aslında 13,5 ama inatla 14 olduğunu söylüyo..)
biliyorum ergenlik zor bi dönem.bide benim kızım hepten zor bi çocuk..bu okul yılında beni çok zorladı.ama artık sanki durulmaya döndük.büyümek onlar için oldukça sancılı bi süreç.
ama bu topiciği görünce oh ya yanlız değilmişim dedim.:1hug: