• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Roşum,Sunay Abla,Bego39 Allah sizlerden bin kere razı olsun. Allahım hepimizi feraha çıkarır inşallah. Ben de Antidepresanlarla ayaktayım.Hepimizin sağlığı sıhhati yerinde olsun.Amellerimiz makbul,dualarımız kabul olsun sizleri öpüyorum.

canım allah sendende razı olsun tez zamanda feraha çıkarsın inş sana duacıyım hepinizi çok öpüyorum iyigeceler

akşamınız hayırlı olsun kıslar:89:
filizcim başın sağolsun cnm,babacığının mekanı cennet olsun,
allah gerçekten akıl fikir versin ergenlerimize,seninkiler büyümüş dertleride öle,
rabbim ii yazılar yazsın ne diyelim,
Begocuum senin gibi bir hatuna baklava ne eder,eminim girişsen yaparsın,zor bişe edil bence,
baklavam süpperdi yanlız bayramın 3.günü bitti düşün,ama acaip yedim kilolar aldı başını gitti maalesef:37:
bu arada kimse için üzülme o dertler hep aynı ölece bıraktım ben artık,
düştüm kendi derdime, imtihan dünyası, cnmın içisi sıkıntılı pisikolocisi çok bozuk,bende depresana devam,
belli bi düzenden düştük başka düzene,maddi bakımdan sıkıntı olunca maneviyatada yansıo,
çocuklara yetişemioruz,sadece yedirmek yetmio artık gençlere,okullar açılacak şimdide,
bakalım hayırlısı dualarım sizinle,sizlerde beni hatırlayın emi,öpüorum hepinizi...

roşum canım nasılsın bende baklava isterim çok öpüyorum

Begocuğum bende doğum gününü en içten dileklerimle kutluyor,Sağlık sıhhat,mutluluklar temenni ediyorum.(Sunay ablanın yazısında okudum doğum günün olduğunu)

Ablacım çok sağol Filizim sende Allah razı olsun..
geçicek inşaAllah bu sıkıntılarda biticek hep böyle gitmiycek..uyku düzenim bile yok doğru dürüst..çocuklar büyürken ne kadarda dertleri büyürmüş..keşke hep ufak kalsalardı..kendi isteğime göre süsleyip giydirsem,her gitdiğim yere yanımda gelmk zorunda kalsalar..hayatımızı onlara göre idam etdirmek zorunda kalmasaydık ya..kıymetini bilememişim meğer en rahat günlerimmiş veryansın etdğim günler..
Bu sıralar hayata küskünüm sanırım..bu depresif,her an ağlamaya hazır hallerim..yalancı dünya hiç tat vermiyo...
4 sene önce umreye gitdim..rabbim kabul etsin..okadar özledimki oraları..sahtelik yok o yok bu yok..dünya gösterişi yok..ibadetin hazı var..çok özledim çokk..
Roşum rabbim seninde yardımcın olsun kolay değil herkes yaşadığını biliyo canım..seninki banaa uymaz benimki sanaa..Filizin, Sunay ablamın,dağ çiçeğimin,
hepimizin içinde söyleyemdği birikimleri var elbetde..la havle çekelim inşaAllah..rabbim feraha çıkarsın bizleri..Allah a emanet olun öpyrm

Ablacım çok sağol Filizim sende Allah razı olsun..
geçicek inşaAllah bu sıkıntılarda biticek hep böyle gitmiycek..uyku düzenim bile yok doğru dürüst..çocuklar büyürken ne kadarda dertleri büyürmüş..keşke hep ufak kalsalardı..kendi isteğime göre süsleyip giydirsem,her gitdiğim yere yanımda gelmk zorunda kalsalar..hayatımızı onlara göre idam etdirmek zorunda kalmasaydık ya..kıymetini bilememişim meğer en rahat günlerimmiş veryansın etdğim günler..
Bu sıralar hayata küskünüm sanırım..bu depresif,her an ağlamaya hazır hallerim..yalancı dünya hiç tat vermiyo...
4 sene önce umreye gitdim..rabbim kabul etsin..okadar özledimki oraları..sahtelik yok o yok bu yok..dünya gösterişi yok..ibadetin hazı var..çok özledim çokk..
Roşum rabbim seninde yardımcın olsun kolay değil herkes yaşadığını biliyo canım..seninki banaa uymaz benimki sanaa..Filizin, Sunay ablamın,dağ çiçeğimin,
hepimizin içinde söyleyemdği birikimleri var elbetde..la havle çekelim inşaAllah..rabbim feraha çıkarsın bizleri..Allah a emanet olun öpyrm

canlarım iyi pazarlar nasılsınız
begom canım allah acılarnı vermesin çocuklar büyüse de evlense de annelik babalık bitmiyor benim çocuklarım küçükken bir ablama çok zorlanıyorum büyüseler rahatlasam demiştim bana şimdi en rahat zamanın dizinin dibindeler istediğin şekilde yönetiyorsun istediğin şeyleri yapıyorlar sözünü dinliyorlar demişti kıymetini bil diye tekrar tekrar deyince içimden çok abartıyor demiştim şimdi o kadar hak veriyorum ki anlatamam
şimdi nasıl derseniz kızımın yanındayken aklım oğlumda oğlumun yanındayken aklım kızımda küçüklüklerinde ki gibi değiller artık onlar bizi yönetiyor gerçi onlara da hak vermiyor değilim ama küçükken hep yanımdaydılar o zamanda hep mücadeleyle geçti allah canlarına sağlık versin hayırlı evlat olsunlar yeter
oğluşum dün gece yurtdışı tatiline gitti ayın sonunda gelecek yani yine yalnız kaldık anlayacağınız şimdiden özledim hayırlısıyla kafasına göre birini bulup o da evlense mürüvvetini görsek gözüm açık gitmeyecek
canlarım anlayacağınız ben de efkarlandım kızımı çok özlüyorum her an tlf la görüşüyoruz ama ayrılık çok zor hele bir de torun olunca daha da zor çok özlüyorum o da bize dayanamıyor annesine hergün anneannem gelebilirmi diye soruyormuş çok özledim allah hepinize tattırsın torun sevgisini hiç kafana takma canım benim seninde bugünlerin geçecek canım benim begom üzme kendini ben burda yapayalnızım hepinizi çok öpüyorum sıktım çok yazdım özür dilerim:70:

Begocuğum yazdıklarını okuyunca acaba bu benmiyim dedim. Ama aramızdaki tek fark ,sen kutsal topraklarımızı görüp, havasını içine çekmişsin. ben de o da yok.Allah inşallah bizide feraha kavuşturur.Sunay abla,Bu gidişle, sıkıntıdan çocukların mürvetini göreceğimi de hiç düşünemiyorum.Allah her şeyi kalbimize göre verir inşallah.

Allah razı olsun ablacım..herkes zorluk çekmeden rahata kavuşamıyo demekki..Seninde özlemlerin var kolay değil..Kızın uzak gurbet çekiyosun,ben ailemle şurda taksiyle 20, 25 dak mesafede gurbetlik çekiyorum..ilgisizler...babam bir tlfnu alıpta eline kızım nasılsn bir
derdin sıkıntın varmı demez..bu şimdi değil çocukluğumzdan beri böyle..ozamnlrda ilgisiz sevgisini göstermyen babaydı..Eşimin de benimde haklı yere kırgınlklarımız oldu aileme..eşim,öz oğlu olsa anca bu kadar sahip çıkardı onlara..çok şey yaptı onlar için..tek ben üzülmeyim diye..ama onlar fındık kabuğunu doldurmayacak şeylrden Vefasızlık yaptılar... hadi beni geçin eşimin hiçmi hatırı yokdu diye çok üzülüyorum..En zor zamanlrımda hiçbiri olmadı yanımda..hani şimdide yoklar...büyükler büyüklğünü yapıcak...bak bizde yetiştiriyoruz,surat yapsalar bile 5 dakka sonra hiçbişey yokmuş gibi kuzum canı diye sesleniyorum napıcaksın..kaybetmek kolay kazanmak zor..
Anne ve babanın evladı üzerinde hakkı oldğu gibi evladında onların üzerinde hakkı var..buralara nerden geldim ÖZLEMEKDEN...diyeceğim o ki ablacım gönüller bir oldukdan sonra bırak gurbet olsun..inşaAllah oğlunda hayırlısıyla gider gelir ve inşaAllah sana rabbim hayırlı bir gelin nasip etsin..iyiye iyi çok zor denk gelir ama dilerim sana senin iyiliğini anlayışını hakeden şeker bir gelinin olur..bakarsın bi süpriz yapar ablacım yurtdışından getirir...çok öpyrm seni..kızın ve oğlun çok şanslı senin gibi değerli bir anneleri var..

Begocuğum yazdıklarını okuyunca acaba bu benmiyim dedim. Ama aramızdaki tek fark ,sen kutsal topraklarımızı görüp, havasını içine çekmişsin. ben de o da yok.Allah inşallah bizide feraha kavuşturur.Sunay abla,Bu gidişle, sıkıntıdan çocukların mürvetini göreceğimi de hiç düşünemiyorum.Allah her şeyi kalbimize göre verir inşallah.

Filizcim amin inşaAllah..Rabbim inşaAllah sanada nasip etsin sen yeterki iste davet gelir inşaAllah canımm..niyetler halis olsun..
Sen nasıl oldun?..nasıl gidiyor ergenlerle..dersaneye başlıycak diyordun..bizde kızımı yazdırdık çarşmbada dersanenin yurdu var ona bakıcaz..anca öyle rahat hazırlanabilir..yoksa evde tv,yemekdi çay molasıydı..gelip giden.. çalışması çok zor olur..Sen nerde ikamet ediyosun?belki yazmışındır ama kafam, beynim okadar doluki hatırlayamıycam..
Çok öpyrm seni Allah yardımcımız olsun...

Allah razı olsun ablacım..herkes zorluk çekmeden rahata kavuşamıyo demekki..Seninde özlemlerin var kolay değil..Kızın uzak gurbet çekiyosun,ben ailemle şurda taksiyle 20, 25 dak mesafede gurbetlik çekiyorum..ilgisizler...babam bir tlfnu alıpta eline kızım nasılsn bir
derdin sıkıntın varmı demez..bu şimdi değil çocukluğumzdan beri böyle..ozamnlrda ilgisiz sevgisini göstermyen babaydı..Eşimin de benimde haklı yere kırgınlklarımız oldu aileme..eşim,öz oğlu olsa anca bu kadar sahip çıkardı onlara..çok şey yaptı onlar için..tek ben üzülmeyim diye..ama onlar fındık kabuğunu doldurmayacak şeylrden Vefasızlık yaptılar... hadi beni geçin eşimin hiçmi hatırı yokdu diye çok üzülüyorum..En zor zamanlrımda hiçbiri olmadı yanımda..hani şimdide yoklar...büyükler büyüklğünü yapıcak...bak bizde yetiştiriyoruz,surat yapsalar bile 5 dakka sonra hiçbişey yokmuş gibi kuzum canı diye sesleniyorum napıcaksın..kaybetmek kolay kazanmak zor..
Anne ve babanın evladı üzerinde hakkı oldğu gibi evladında onların üzerinde hakkı var..buralara nerden geldim ÖZLEMEKDEN...diyeceğim o ki ablacım gönüller bir oldukdan sonra bırak gurbet olsun..inşaAllah oğlunda hayırlısıyla gider gelir ve inşaAllah sana rabbim hayırlı bir gelin nasip etsin..iyiye iyi çok zor denk gelir ama dilerim sana senin iyiliğini anlayışını hakeden şeker bir gelinin olur..bakarsın bi süpriz yapar ablacım yurtdışından getirir...çok öpyrm seni..kızın ve oğlun çok şanslı senin gibi değerli bir anneleri var..

canım begom
herkesin kendine göre sıkıntıları var senin de dediğin gibi canım ben annemi çok genç yaşta kaybettim 44 yaşındaydı çok cefa çekti hala babamı affedemiyorum çok zaman oldu ama acısı benim için hiç dinmiyor babam 1 yıl sonra yeniden evlendi inan canım çok şeyler var içimde canını sıkmayayım benım eşimde bana herzaman çok destek olmuştur herkonuda yanımda oldu iyi bir eş oldu bana allah başımdan eksik etmesin inş onu çok seviyorum
canım çok tşk ederim senin çocuklarında çok şanslı senin gibi yiy anneleri var biz anneler herzaman onların iyiliğini istiyoruz onları çok seviyoruz allah onları bize bağışlasın aclarını göstermesin
canım ben şimdilik sürpriz beklemiyorum ama o mutlu olacaksa neden olmasın çok mutlu olurum çok öpüyorum :71::70::nazar:

canım begom
herkesin kendine göre sıkıntıları var senin de dediğin gibi canım ben annemi çok genç yaşta kaybettim 44 yaşındaydı çok cefa çekti hala babamı affedemiyorum çok zaman oldu ama acısı benim için hiç dinmiyor babam 1 yıl sonra yeniden evlendi inan canım çok şeyler var içimde canını sıkmayayım benım eşimde bana herzaman çok destek olmuştur herkonuda yanımda oldu iyi bir eş oldu bana allah başımdan eksik etmesin inş onu çok seviyorum
canım çok tşk ederim senin çocuklarında çok şanslı senin gibi yiy anneleri var biz anneler herzaman onların iyiliğini istiyoruz onları çok seviyoruz allah onları bize bağışlasın aclarını göstermesin
canım ben şimdilik sürpriz beklemiyorum ama o mutlu olacaksa neden olmasın çok mutlu olurum çok öpüyorum :71::70::nazar:

Gözlerim doldu ablam.rabbim anneciğine kabir rahatlığı versin şu mübarek cuma gününde tahsilatını affetsin inşaAllah...cuman mübarek olsun ablacım bu arada..
Allah a çok şükürki eşlerimzden yana şanslıyız..Umreye gitdğimde kabeyi ilk gördğün zaman yapılacak duanın kabul olacağı söylenir ya,eşim bana hocalarının öğrtdği bir dua varmış,illa bak bunu söyle daha makbul dedi..
Ben kabemin önüne geldğimde''Allahım benim ömrümden al eşime ver,beni onun arkasına bırakma''diye dua etdim..Sahipsiz hissdiyorum kendimi, varım yoğum ailem..
Kardeşiminde hakkından hayırlısı olsun..Allah helal süt emmşleri çıkarsın karşısına ablacım sen herşeyin en güzeline layıksın..çok öpyrm seni Allah a emanet ol...

Filizcim özelden msj yazdım ama yanlış bi tuşa basınca hepsi gitdi..şevval orçlrına niyetliyim rabbim kabul ederse....bi kafamı toplıyım tekrar yazıcam hakkını helal et..cuman mübarek olsun arkadaşım öpyrm...

Gözlerim doldu ablam.rabbim anneciğine kabir rahatlığı versin şu mübarek cuma gününde tahsilatını affetsin inşaAllah...cuman mübarek olsun ablacım bu arada..
Allah a çok şükürki eşlerimzden yana şanslıyız..Umreye gitdğimde kabeyi ilk gördğün zaman yapılacak duanın kabul olacağı söylenir ya,eşim bana hocalarının öğrtdği bir dua varmış,illa bak bunu söyle daha makbul dedi..
Ben kabemin önüne geldğimde''Allahım benim ömrümden al eşime ver,beni onun arkasına bırakma''diye dua etdim..Sahipsiz hissdiyorum kendimi, varım yoğum ailem..
Kardeşiminde hakkından hayırlısı olsun..Allah helal süt emmşleri çıkarsın karşısına ablacım sen herşeyin en güzeline layıksın..çok öpyrm seni Allah a emanet ol...

Filizcim özelden msj yazdım ama yanlış bi tuşa basınca hepsi gitdi..şevval orçlrına niyetliyim rabbim kabul ederse....bi kafamı toplıyım tekrar yazıcam hakkını helal et..cuman mübarek olsun arkadaşım öpyrm...

begom canım benim allah dularını kabul etsin canım allah orucunu da kabul etsin sahipsizin sahibi allah bende senin gibiyim varım yoğum ailem allah ayırmasın bizden inş allah seninde temiz güzel iyi huyuna göre helal süt emmiş gelin ve damatlar nasip etsin allah o günleri göstersin inş herşeyin hayırlısı evlenmiş olmak içi,n evlenmesinler mutlu olacaklarsa evlensinler allahım inş güzel huylu güzel ahlaklı aile terbiyesi görmüş insanlarla karşılaştır bizi cümlemizi
canlarım iyi pazarlar hepinizi öpüyorum kaçaklar nerdesiniz:70::71:

begom canım benim allah dularını kabul etsin canım allah orucunu da kabul etsin sahipsizin sahibi allah bende senin gibiyim varım yoğum ailem allah ayırmasın bizden inş allah seninde temiz güzel iyi huyuna göre helal süt emmiş gelin ve damatlar nasip etsin allah o günleri göstersin inş herşeyin hayırlısı evlenmiş olmak içi,n evlenmesinler mutlu olacaklarsa evlensinler allahım inş güzel huylu güzel ahlaklı aile terbiyesi görmüş insanlarla karşılaştır bizi cümlemizi
canlarım iyi pazarlar hepinizi öpüyorum kaçaklar nerdesiniz:70::71:

Canlar siz gene şanslısınız.Anladığm kadarıyla eşleriniz hep sizin yanızda.Allah ayırmasın.Benim eşim de Annesi ölmeden annenin yanında şimdi ise hep ablalarıyla.Ne benim önünde,ne benim yanmda.Benim yanımda ,varsa yoksa çocuklarm.Allah onların yokluklarını göstermesin. Eşime de Allah akl fikir versin.AMİN.

Canlar siz gene şanslısınız.Anladığm kadarıyla eşleriniz hep sizin yanızda.Allah ayırmasın.Benim eşim de Annesi ölmeden annenin yanında şimdi ise hep ablalarıyla.Ne benim önünde,ne benim yanmda.Benim yanımda ,varsa yoksa çocuklarm.Allah onların yokluklarını göstermesin. Eşime de Allah akl fikir versin.AMİN.

canım benim allah çocuklarını sana bağışlasın acılarını göstermesin takma kafana allah canına sağlık versin herşey geçer sağlığın bozulursa o zaman çocuklarını da üzersin canım çok öpüyorum seni

canım benim allah çocuklarını sana bağışlasın acılarını göstermesin takma kafana allah canına sağlık versin herşey geçer sağlığın bozulursa o zaman çocuklarını da üzersin canım çok öpüyorum seni

Allah sizlerden bin kere razı olsun.Allahım Herkese sağlık,mutluluk,huzur versin.

Hayırlı haftasonlarınız olsun inşaAllah...
Sunay ablam Filizim nasılsınız?..tüm güzel duaların için amiiiin diyorum ablacım...
Sende kefana takma Filizim..bu saatden sonra adamını değiştiremeyeceğine göre kendini değiştirecksin canım..hani hep artılar eksiler diyoruz ya..kötü yannı tarafını düşündğüde sağır olcaksın..artılarını düşün..yada hayatda senin sahip oldğun şeylere sahip olmk isteyen insanlrı düşün..bu gerçkden iyi gelcekdir sana...hepimizin pollyannacılık oynadığı oluyo olmuyomu sanıyosun....evlatların sağlıklımı hastane köşelerinde değilsin çok şükür elhamdülillah..
O yüzden hiiiiiç üzme kendini..
Benim elektrik süpürgem bozuldu, buraya foruma bakıp yorum okudum da pek yeterli bişey yok..Fakirin küçük bir spürgesi vardı onu bakıyorum..bugün halletmem lazım..Söylemeden edemiycem, rüyamda dün gece çok güzel bir deve hediye etdi arkadaşım bana..deve bi oturuyo bi kalkıyo..bizde kızımla aynı hareketi yapıyoruz Allah hayırlara çıkarsın..çok etkilendim...
Aman Sunay abla boşver diğer kaçakları gelmesinler..biz bize yeteriz.:))):34:
Rabbime emanetsiniz çok öpyrm

Hayırlı hafta sonlarınız olsun Sunay Abla,Bego39 Ben Ankaradaydım.Doktor Randevum vardı.Masaya Yatmamla doktorum Acil Küçük bir operasyon geçireceğiz dedi .Apar Topar Ameliyat oldum.Ameliyat olalı 3 gün oldu,şimdi biraz iyiyim.Sizler nasılsınz Hiç sesiniz soluğunuz Çıkmıyor.Arada da olsa bir uğrayın canlarım.Sizleri Öpüyorum.

Filizcim çok geçmiş olsun canım..inşaAllah daha iyisindir...hayırlı sonuçlar alırsın inş canım..
Temizliğe kalktım,halıları yıkamaya verdim...uykusuzluk var bu sıra..yatmıştım bidaha kalkdım..topiğe bakıp yazıyım dedim..
Allah şifa versin canım..fırsat buldkça gelicem seni yoklamaya..öpyrmm

Hayırlı hafta sonlarınız olsun Sunay Abla,Bego39 Ben Ankaradaydım.Doktor Randevum vardı.Masaya Yatmamla doktorum Acil Küçük bir operasyon geçireceğiz dedi .Apar Topar Ameliyat oldum.Ameliyat olalı 3 gün oldu,şimdi biraz iyiyim.Sizler nasılsınz Hiç sesiniz soluğunuz Çıkmıyor.Arada da olsa bir uğrayın canlarım.Sizleri Öpüyorum.

Hayırlı cumalaaarr...
Filiz seni merak ediyorum..nasıl oldun canımm

Hayırlı cumalaaarr...
Filiz seni merak ediyorum..nasıl oldun canımm

Hayırlı cumalar;5 gün önce dr.çağırdı,gittik Tahlillerim temiz çıktı takipli hasta olacakmışım iki ayda bir düzenli kontrole gidecekmişim.Halen oturamıyorum yatıyorum temizliğe ütüye de hafta da 2 sefer yardımcı geliyor.Ayakta fazla kalınca ağrım oluyor Buna da şükür.Sen ne yapıyorsun ergenler ne yapıyor.Allah ilk önce herkese sağlık versin.

Back
X