• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı cumalar;5 gün önce dr.çağırdı,gittik Tahlillerim temiz çıktı takipli hasta olacakmışım iki ayda bir düzenli kontrole gidecekmişim.Halen oturamıyorum yatıyorum temizliğe ütüye de hafta da 2 sefer yardımcı geliyor.Ayakta fazla kalınca ağrım oluyor Buna da şükür.Sen ne yapıyorsun ergenler ne yapıyor.Allah ilk önce herkese sağlık versin.

hayırlı cumalar arkadaşlar filizim çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim bende rahatsızım o yüzden epeydir giremedim yeni gördüm çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileklerimle
begom nasılsın çocuklar nasıl inş iyidirler öpüyorum tekrar hayırlı cumalar

hayırlı cumalar arkadaşlar filizim çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim bende rahatsızım o yüzden epeydir giremedim yeni gördüm çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileklerimle
begom nasılsın çocuklar nasıl inş iyidirler öpüyorum tekrar hayırlı cumalar

Sunay Abla sana da geçmiş olsun.Allah şifalar versin.Ben yattığım yerden girip yazıyorum okuyorum.Sizleri çok öpüyorum.

Sunay Abla ve Bego Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Nerelerdesiniz,topiğe hiç girmiyorsunuz, merak içindeyim.

Sunay Abla ve Bego Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Nerelerdesiniz,topiğe hiç girmiyorsunuz, merak içindeyim.

Selamünaleyküm..Filiz seninde sunay ablamında geçmiş bayramınız mübarek olsun..
Nasılsın uzun zaman oldu topladınmı kendini..rabbim inşaAllah şifa versin nerde varsa hepimize..hastalık zor çok zor..şimdi trt1 i izliyorumda Mustafa karataş hoca anlatıyo..yarabbi beni hastalık buldu,merhamet et''derlermiş eskiden..bizler dövünüyoruz niye beni buldu diye dimi..
Benide hastalık buldu...Şeker çıktı..göz ağrısı baş ağrısı şeker 322..öğrendğimden beri bir haftadır depresif haldeyim..dışarı çıkmıyorum iletişim çevremle bitdi..istemiyorum ses gürütü..hepsi boş konuşma geliyo..antidepresan verdi oda altüst etdi beni..içmiycem dualarla toplıycam kendimi..
Neyse sizleri engüzele rabbime emanet ediyorum..mübarek cuma saati güç kuvvet versin bize rabbim inşaAllah ..hayırlı cumalar..

ve işte karşınızda kaçak.Ergen Annesi:)
kızlar nasılsınız çok özür diliyorum buraları ihlam ettiğim için.
en son ne zaman yazdığımı bile unuttum.face'ye bir takıldık buraları ihmal ettim.
herkesler iyi umarım.öpüyorum,

ve işte karşınızda kaçak.Ergen Annesi:)
kızlar nasılsınız çok özür diliyorum buraları ihlam ettiğim için.
en son ne zaman yazdığımı bile unuttum.face'ye bir takıldık buraları ihmal ettim.
herkesler iyi umarım.öpüyorum,

selam arkadaşlar.ağır misafirlerim var k,valide ne k peder :))sizleri çok özledim.
ergenlerimiz nasıllar bakalım.biliyorsunuz benim 2 tane ergenim vardı büyük ergen çalışıyor şimdilik memnun ufaklığınızda 2 yıllık Afyon inşaat teknikerliği bölümünde halen:))her şey yolunda şükür.siler nasılsınız canlar.

Hayırlı günler hepinize:16:
Çiçeğim uğramışsın çok sevindim..diğerleri yok artık..:19:Sunay abla vefalıydı oda gitdi demek en sonunda..Senin ergenlerin içinde bizim ergenlerimiz içinde haklarında herşeyin hayırlısı olsun canım..
Face ye gircem birazdan, sayfandan muhabbete senle devam ederiz canım..öpüldünüz şekerim:51:

mrb nasılsınız ben çok iyiyim kimseler uğramıyor bende bakıp geçiyorum beni sorarsanız ikinci torun yolda hayırlısıyla kasımda dünyaya gelecek çok heyecanlı ama ilkindeki gibi değil cinsiyeti belli değil inş sağlıklı kızımız olur hepinizi çok öpüyorum ne olur arada bir uğrayın ergenlerinizi opüyorum:emir_bebek::1:

Sunay ablacım hoşgeldin..:16: Gözün aydın olsun hayırlısıyla Allah kucağınıza almanızı nasip etsin inşaAllah..kızkardeşimde hamile aralık sonuna bekliyoruz..henüz çok yeni..bir oğluşmuz var sağlıklı kızları olur inş ikisininde nediyelim..çok sevindim seni gördğüme özlemişim..
Uğra yine ablacım çok öpyrm seni

begom canım benim bende sizleri özledim ama uğramıyorsunuz ben ne yapayım kızkardeşin de sağlıkla bebişini kucağına alsın inş benim kızımda çok öpüyorum ergenlerin nasıl inş iyidirler:nazar:

Hayırlı sabahlaaar:16:
Ablacım çok teşekkür ederim..ayın 14üne cinsiyeti beli olacak inş bizimkinin,zor bir dönem geçirdi bu sefer bulantıları çok oldu..
Bir tek sen ve ben bu topikde diyalog halinde olucaz sanırım..Dağ çiçeğime bir alo diyip çıkışayım biraz:20: yöneticimiz uyuyormu ne:54:
Ergenlerim iyi çok şükür,artık okulda son hafta...büyük kızım tekrar sınava girecek onun stresi var üzerimde..o gayet rahat..oxford hazır onu bekliyor buyur etmek için:1: o derece yani...
Çok öpyrm ablacım seni kendine iyi bak

selamlar begom nasılsın hayırlı cumalar bizim cinsiyeti belli oldu bu da erkek ben kız olsun istiyordum ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inş kızın demek sıkıldı çalışmaktan ne yapsın yavrum hayırlısı olsun inş istediği gibi olur
doğru canım benim sadece ikimiz kaldık kimseler uğramıyor o yüzde4n bende arada bakıyorum çıkıyorum sen de arada uğra iyi haberlerinizi alayım bari çok çok öpüyorum ergenlerini d karneleri nasıl inş iyidir :1:

Sunay ablacım kandilin mübarek olsun öpyrm seni..
Bizimkide erkekmiş..hayırlı evlat olsnlr inşaAllah..Haklısın kimse gelmyince insan istmiyo girmek..niye bu topik böyle oldu..Ben otomobil kullnan bayanlr topiğine uğruyorum artık..Araba aldım bir hevesle başladım..çok mutluyum..Bir kadın için ne büyük rahatlıkmış özgürlkmüş...
Ergenlr iyi tatil planlrı yapıyoruz bakalım..kendine iyi bak ablacım

begomcanım benim sizinde hayırlı olsun kzının sınavı nasıl geçti inş istediğniz gibdir bizde tatil planı yapıyoruz daha önce bu ayın sonunda eşimle kradeniz turuna gidiyruz bakalım inş iy geçer canım seni öpüyorum:1:

Sunay ablacım sizin adınıza sevindim,karadenize eşim gitmişti daha önce anlata anlata bitiremedi doğasını..bizede sözü var.. Mardin,Urfa,Antep sırayla en çok görmeyi arzu etdğim yerler..Allah sağlık versinde görmeyi nasip eder inşaAllah...Bu haftaki sınav bizim için daha önemli..yazımı sınavdn önce okursan dualarını eksik etme ablacım..
Hayırlı tatiller sana öpyrm seni :)

canım benim çok tşk ederiminş bizde beğeniriz sizin de dediğin ywerlere gitmeni tavsiye ederim çok güzel yerler beğeneceksiniz kızın için dua ediyorum allah yanında olsun yar ve yerdımcısı olsun inş dualarım gençlerle çok öpüyorum :1:

Back
X