How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ergen erkeklerin ilgisi

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
309
23
32
Ben 29 yaşındayım, 30 diyelim. İlla ki size bakan erkekleri fark etmişsinizdir. Hadi o normal diyelim de böyle 17 - 18 yaşındaki erkeklerin de bakması garibime gidiyor.

Özellikle yazın etek vs. giydiğimde kayan gözler ( çok kısa giymem en fazla dizin bir - iki parmak üstü )

Güzel gozukuyorsa herkes bakar ama erkeklerin bu konuda bir bakış sonrası bakmayip rahatsız etmemesi gerekiyor .
Ergen birinde de o olur mu bilmem

ya bakılırda kalkıp ergen bi erkeğe bakmazsın mesela :)
Bakarım,bazıları bebek gibi oluyor maşallah Allah anasına babasına bağışlasın diyorum:halay:benim oğlum da böyle olacak hey yavrum analar neler doğurur diyorum shfjdjsjsjsj bakış açısıyla alakalı bir durum sanırım. Onların neden baktığı belli:KK53:

Ben 29 yaşındayım, 30 diyelim. İlla ki size bakan erkekleri fark etmişsinizdir. Hadi o normal diyelim de böyle 17 - 18 yaşındaki erkeklerin de bakması garibime gidiyor.

Özellikle yazın etek vs. giydiğimde kayan gözler ( çok kısa giymem en fazla dizin bir - iki parmak üstü )
ergen oldukları için :D akıllarında tek bir düşünce var çünkü :D

Back