Ergen bir adam ve tavırları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de bir firmada sekreterlik yapıyorum yazdıklarını okuyunca empati yaptım da uğraşılacak bir çocuk değil bence görmezden gelip önüne bak derim ve ne zaman dertleşmek konuşmak istersen burada olurum.

Konumla ilgili gelişme olduğu için yazmak istedim.Bu cuma günü işyerinde bu çoçuğun samimi olduğu kızı sabah sigara içerken gördüm nasılsın falan derken dedim ismi elif olsun elif bir aydır inan tek kelime bile etmedim uzak durdum benden rahatsız olmasın insan hoşlanmadığı biri ile pek iletişimde olmak istemez ama işle ilgili ne sorduysa cevap verdim bu başka dedim.Ama o bunu işe karıştırmaya başladı bir evrak verdim ona kağıdı bir hışımla alıp suratıma ter ters bakması dedim patron bile bana bu hareketi yapmıyor imzalatmaya bir evrak götürdüğümde elimden çekip almıyor .Maili ben atıyorum araya aracı koyup başkasına aratıp bana bilgi veriyor dedim aramızda kötü bir şey geçmedi yarın öbür gün sürekli böyle yaparsa başkaları bunların aralarında ne oldu da böyle yapıyor der dedim.Kız şaşırdı sen niye uzak durdun dedi ben de dedim biri ilişki istemediğini söylediği an sen ne yapardın dedim rahatsız olmasın diye uzak durursun dedim ama işle ilgili ne sorsa cevapladım normal davrandım dedim olması gereken budur.Benimle onun arasında birşey olması imkansız dedim herkesten olur bizden olmaz dedim.
O da işte ali biraz böyle kabadır ben sana dedim Aliden hiçbirşey olmaz diye.Ben dedim bir ay önce kulaklarım çok iyi duyar dedim bir cümle duydum dedim Elif o cümle ne yapayım yanına gidip konuşayım mı gülerek söyledi karşısında ben vardım dedim kız o an dondu kaldı sesi çıkmadı.O akşam kızla içerde masada konuşuyorlardı Ali Elife nerden başlayacağımı bilmiyorum emin değilim bana akıl ver falan dediğini duydum o gün ofis çok sessizdi sesler net bir şekilde duyuluyordu sonra kızla lavaboda karşılaşınca dedim kimle ilgili böyle dedi o da Ali işte saçmalıyor boş boş konuşuyor dedi .Sonra ben kıza böyle diyince direk aliye söylemiş o sırada da bu cümleyi duydum ne yapayım yanına gidip konuşayım ı ukala ve kibir abidesi .
Neyse cuma günü kız da ben ablası değilim annesi değilim kuzum dedi ben de tamam canım dinlediğin için sağol dedim neyse asansörde Aliyle ikimiz aşağıya inerken dedim sadece işle ilgili normal bir iletişimimiz olsun dedim düşman değiliz demi dedim o da yok dedi ben ilk geldiğimde insanlar beni ukala ve kibirli bulurlardı dedi.Benim surat halim hep böyledir de genelde mutsuz ruh haline sahip biriyimdir dedi dedim biri sana kağıdı alıp bir hışımla alıp suratına ters ters baksa ne düşünürdün dedim sustu .Aradan bir saat geçti huvese kargoyu çağırabilir misin numuneyi göndereceğim dedi bilgileri ben sana vereceğim dedi.Ben şoka girdim kız artık konuştu mu bilmiyorum madem sen böyle birisin kişilik tavır olarak neden ben mesaj yazıp bununla ilgili sorduğumda bunu söylemeyip yok ben mail adamı değilim bu konuları konuşmak istemiyorum benle ilgili olumlu yada olumsuz bir düşüncen olmasın diyorsun insan gibi güzel bir dille işle ilgili belli bir diyalogta olalım diye konuşurken neden demedin ben böyle biriyim diye.
Arkadaşlarım bu çoçuk tıpkı kendi söylediği gibi ukala ve narsist biri dedi.Uzak dur bu çoçuktan sen iki kere güzel dille işle ilgili diyalogta olmaktan bahsederken söylemedi de birden kendini anlatmaya başladı.İyi niyetli değil bu çoçuk işle ilgili olması gerektiği gibi konuş onun dışında tek kelime bile etme dedi.

işle aşkı ayırmak o kadar kolay değil ki. Çok çok profosyonel olması gerekir. Belki alışık bile değil adam. Napacagını bilemedi

Oscarcollerde profesyonellikle alakası yok ki canım adam zaten ilişki olaylarına uzak olduğunu söyledi ve bana karşı bir hissi olmadığını söyledi iki taraf da aynı duygular içinde olursa zorlanırsın o ayrı.

Tamamen profosyonellik. Aşk derken ilişki duygusal mevzular. İllaki aşk yasamaktan bahsetmiyorum.
Alışkın değil bence böyle açılan biri olmasına.

Nasil takıntılı birisin Huvese, evlerden ırak.
Adamın peşine düşüp, sürekli konuşmaya calismasan, milletten laf almaya calismasan birsey yok ortada.
Adamı narsist yapmış birde

Adamı takıntı yaptın sanki biraz

Elif'e neden anlatıyorsunuz ki olayı? Çok yanlış. Ben bana ne kadar yakın olursa olsun ikimiz arasında geçen olayı iş yerinden başkasına da anlattığını duysam daha da soğur, uzaklaşırım. Artık bi salsanız mı bu işin ucunu? Adamın het hareketine bir anlam yüklemeyin artık. İşin yapın geçin.
Aklınızda bulunsun, iş yerinden sevgili yapmak, flört yqpmak, birine açılmak büyük bir risk. Hele başkalarının duyması, ortada konuşulması.. Tüm dedikodulara davetiye resmen.

+1

İş hayatında kimse kimsenin arkadaşı değil

Yüzüne arkadaş gibi konuşuyorlar ama kim bilir arkadan neler söylüyorlar.

Belki gülüyorlar , belki dalga geçiyorlar

+1

İş hayatında kimse kimsenin arkadaşı değil

Yüzüne arkadaş gibi konuşuyorlar ama kim bilir arkadan neler söylüyorlar.

Belki gülüyorlar , belki dalga geçiyorlar
Kesinlikle öyle. Elif ve o adam arasında konu sahibi hakkında yaptıkları muhabbetleri az çok tahmin edebiliyorum, bencede baya dalga geçiyorlardır. Kendini kötü duruma sokuyor resmen.
En yakın görünen arkadaşın bile iş yerinde arkandan neler neler söylüyor malesef.

Cidden tam salakmış, iyi ki karşılık vermemiş size zaman kaybı olurdu

Salın artık insanları bence.
Yüzü düştü, dondu kaldı tabirleri de bir bana mı komik geliyor. İnsanların içini okuyamıyorsunuz her ifadeye bir anlam yüklemeyin.

Ne kadar takintili birisiniz ya. Anormal olan kesinlikle sizsiniz siz adama ters davrandiginiz icin oyle davranmis simdi normal bir konusma yaptiginizda o da normal tavrina donmus. Artik birakin su adami rahat. Baska ugrasiniz yok galiba . Zaten adamla bir arkadaslik kurmadan pat diye acilmissiniz ordan belli ne kadar is hayatindan uzak oldugunuz. Ayni is yerinde biriyle sevgili olcaksan bile bir arkadaslik kurarsin baktin karsi taraf ilgili biraz belli edersin olmadi hic bulasmazsin bile. Siz kendi kendinize acildiniz adam istemedi triplere girdiniz millete adami kotulediniz. Terapi alin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…